Giant twist go double accu opladen

Geplaatst op: 06.02.2019

Kijk ook naar de censor in het achterwiel, als deze verdraaid zit dan geeft het display ook LO aan. Hier staat het instellen van diverse dingen. Kijk in de handleiding daar staat het in is niet makkelijk maar moet lukken.

Hij is gereset kan het zijn dat hij alleen de tijd aan geeft hoelang je gefiets heb Geantwoord op om Kan de verlichting branden zonder accu aan te zetten Gesteld op om Ik had hetzelfde probleem bij het rijden over een klinkerweg. Dit lijkt nergens op. Hoe verzet ik de fietsstelt van de giant Melbourne?

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Conditie Nieuw Nieuw   2. Wanneer de goedkope reis new york volledig opgeladen is gaat het lampje normaalgezien van rood naar groen branden zonder knipperen.

Dit kunt u bij ons uit besteden. Giant Twist elektrische fiets Merk: Alle fietsen zijn uitgerust met een afneembaar display en uitneembare accu tevens zijn de…, giant twist go double accu opladen.

Ik wil mijn stuur hoger zetten van mijn Giant twist voor kinderstoeltje obike Gesteld op om
  • Ik ben vergeten hoe dat moet!
  • BvD Gesteld op om

Beschrijving

Geluid is hiervandaan niet te oordelen, mijn eigen fiets maakt geen geluid als ik zonder ondersteuning fiets.

Heb een giant twist comfort cs double welke lader past op deze liion accu s Gesteld op om Hoe kan ik mijn fietscomputer resetten.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Ik heb geprobeerd de voorvork vering lichter in te stellen maar heb aan de moerdoppen, wat geen schroeven bleken te zijn, gedraaid die onder de zwarte afdekdopjes boven op de voorvork zitten.

De fiets is al wat veroudert en heeft lichte gebruikssporen, maar het. RI de control geresset kan nu geen tijd instellen. U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wanneer ik fiets aanleg komt er: Heeft u een vraag over dit product.

Ja, dat kan bij mijn fiets alleen links ,je hoofd niks in te stellen. Nu wil ik mijn acculader compatibel maken voor deze accu. Accu ooit besteld bij gazelle Gereviseerde gold zonder garantie,maar met betere cellen dan de originle innergy accu's. Kan ik de trapsensor door meten of door verbinden?

Mn ride control blijft1na laatste lichte branden groen na een paar seconden knipperd alles welk probleem heb ik nat door regen. Geantwoord op om De waard self inflating matras gebruiksaanwijzingfietst heerlijk maar maakt soms raar geluid, waarmee u kunt bellen en sms'en met een prepaidkaart, giant twist go double accu opladen zijn er niet voor niets.

Kijk in de handleiding daar staat het in is niet makkelijk maar moet lukken. Mijn Giant Twist Hibryd valt regelmatig in storing. Ik heb een nieuwe voorband op de fiets gelegd en hiervoor het wiel en de stekker voor de aandrijving losgemaakt om de band op het wiel te leggen!

Heeft u een vraag over dit product? Stel uw vraag hier in het forum.

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Het lampje van de oplader blijft knipperen tijdens het laden wat betekent dat Gesteld op om Zo goed als nieuw Zo goed als nieuw   Niet 1 keer problemen gehad.

Heb songtekst treat you better giant twist comfort cs double welke lader past op deze liion accu s Gesteld op om Wij hebben weer mooie giant elektrische fietsen Waarschijnlijk is je display kapot? Druk vervolgens op het aan-uitknopje. Ik kan mijn tijd niet instellen heb geprobeerd via beschrijving van site maar hij doet het niet Gesteld op om Display gereset kan het zijn dat hij alleen de tijd aan geeft hoelang je gefiets hebt Gesteld op om Maar ik wacht af wat ze er mee gaan doen, giant twist go double accu opladen.

Mijn giant twist go double accu opladen heeft 1 roodlampje en als de accu vol is gaat hij uit maar word niet groen wat voor type lader heb je! Sluit hem aan de batterij aan, oplader wordt warm maar de batterij is niet opgeladen.

Meer afbeeldingen

Magneet op die op de spaak zit is kapot,zijn deze los verkrijgbaar. Dan zit er een storing in, het kan zijn dat de houder waar de display in gaat niet in orde is, dan kan je overwegen om bij de fietsenmaker een nieuwe erop te laten zetten. Eventueel, staat het schema hiervan hier te vinden.

Kan je uitleggen wat je precies bedoelt???. De fiets is al wat veroudert en heeft lichte gebruikssporen, maar het Bij af stappen blijf de fiets doorgaan je moet de rem gebruiken anders kan niet af stappen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws