Dienstregeling trein van essen naar antwerpen

Geplaatst op: 31.12.2018

Snack Tonus Keuze uit: Om u een dienstregeling met een grotere keuze te garanderen, bieden wij u 2 extra verbindingen naar Keulen aan, met aansluiting via Düsseldorf Hbf:. De rolstoel gebruiker inbegrepen mag tot kg wegen en mag een breedte tot 75cm en een lengte tot cm hebben.

Gelieve seconden te wachten alvorens opnieuw te proberen. Door werken op de hoge snelheidslijn in Nederland zal er geen verbinding zijn met het station van Schiphol.

Dienstverlening via reservatie 24u op voorhand. U heeft nog geen Thalys account? Ik kies mijn trein voor de terugreis: Uw kunt uw bestelling niet meer raadplegen, want uw reis dateert van langer dan een week geleden.

Aangeduid op kaart clear. Faciliteiten voor reizigers met beperkte mobiliteit. Voordelen in de steden. Het station van Schiphol zal enkel met een binnenlandse trein bereikbaar zijn vanuit Rotterdam. Dankzij uw klantenaccount reserveert, downloadt en wijzigt u uw Thalys tickets op al uw media in slechts enkele klikken.

Het station van Schiphol zal enkel bereikbaar zijn met een binnenlandse trein vanuit Rotterdam. Ik kies mijn trein voor de heenreis: Groene cheques papieren versie worden enkel aanvaard aan de loketten.

Reizen met je huisdier. In het midden van perron 1, naast de toegang tot de wachtzaal. Kies een ander Belgisch station. Ik kies mijn trein voor de terugreis: Diensten in station en trein Zoek een station. Thalys biedt uitzonderlijk slechts 3 rechtstreekse verbindingen vanuit Keulen aan op de door u gekozen datum: Wij hebben u een e-mail verzonden om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen ong. Een ontbijt bestaande uit: Onze excuses voor het ongemak, dienstregeling trein van essen naar antwerpen. U kunt tijdens het reserveren uw vertrekstation kiezen. Mijn tickets Geen enkel verzoek stemt overeen met de ingevoerde gegevens. U hebt de gegevens te vaak onjuist ingevoerd.

Treinen van Antwerpen naar Essen

Huur een auto aan het station Huur een deelfiets aan het station. Dienstregeling van de aansluitingen en van het Railteam netwerk Aansluitingen op het Railteam-netwerk. This page is only available in French and Dutch.

Dienstregeling van de aansluitingen en van het Railteam netwerk Aansluitingen op het Railteam-netwerk. Wijzig uw zoekopdracht voor de dienstregeling van de stations die vanaf die datum door Thalys worden bediend. Groene cheques papieren versie worden enkel aanvaard aan de loketten. Terugreis alleen op de dag van de heenreis of later. Verleng je abonnement online.

Treinen van Essen naar Antwerpen

Reizen met je huisdier. Praktische informatie Uw reis van deur tot deur Faciliteiten in het station. Denk eraan uw reisbevestiging af te drukken om gratis tussen Rotterdam en Schiphol te reizen: Reizigers met beperkte mobiliteit.

Detail over de verbinding: Door werken op de hoge snelheidslijn in Nederland zal er geen verbinding zijn met het station van Schiphol. De rolstoel gebruiker inbegrepen mag tot kg wegen en mag dienstregeling trein van essen naar antwerpen breedte tot 75cm en een lengte tot cm hebben.

Zoek een station Parkeren aan het station. Dsol, cette page n'existe pas en franais! Het team van Thalys International Rotterdam kiezen. Praktische informatie Uw reis van deur tot deur Faciliteiten in het station. Thalys biedt uitzonderlijk slechts 3 rechtstreekse verbindingen vanuit Keulen aan op de door u gekozen datum:.

Reisplanner

Ik kies mijn trein voor de heenreis: Gelieve een bestemming in te vullen. Geen enkel verzoek stemt overeen met de ingevoerde gegevens.

Parkeren aan het station. Bekijk de status van het netwerk in real time in de rubriek Verkeersinformatie. Door werken aan de sporen, rijden er op 10 en 11 november geen treinen op het Nederlandse net en zal het station Antwerpen Centraal niet bediend worden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws