Bibliotheek aan de vliet catalogus

Geplaatst op: 15.03.2019

Service Veelgestelde vragen Contact Lid worden Uitschrijven. Ze woont met haar moeder in een goedkoop motel vlak bij Disney World. In de bibliotheek Allemaal Digitaal!

Omdat veel van de informatie afkomstig is van medegebruikers, kan het voorkomen dat de informatie binnen cWise niet geheel juist, volledig of up-to-date is.

Filmprogramma voorjaar Het programma van het Filmhuis Rijswijk voor de periode januari - mei is verschenen. Bij de woensdagmiddagactiviteiten in februari voor kinderen van 4 - 12 jaar staat de liefde ook centraal.

Hoe om te gaan met misbruik Wanneer u van mening bent dat een recensie in strijd is met deze voorwaarden, dan kunt u op de "misbruik"-knop klikken. Wachtwoord wijzigen Hier vindt u de mogelijkheid om uw wachtwoord eenvoudig aan te passen. Problemen met inloggen Krijgt u onverwacht de melding 'Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist'?

Dan hopen wij u te kunnen begroeten. Jeugdtheatervoorstelling 'Een huis voor Harry' In verband met de Nationale Voorleesdagen 23 januari tot en met 2 februari zijn er in de bibliotheek theatervoorstellingen voor kinderen van 2 - 6 jaar. De overheid gaat steeds meer digitaal.

Sluit aan bij onze Lees meer en meld u aan?

Download de Wise App voor Android. Als een reservering nog niet in behandeling is, kunt u deze zelf annuleren.

Mijn Bibliotheek

U ontvangt dan een e-mail waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen. Recensies recensies door gebruikers Waardering waarderingen door gebruikers Tags social tagging met eigen trefwoorden door gebruikers Lijsten boekenlijstjes van gebruikers Vrienden vrienden worden met andere bibliotheekleden uit Nederland Tip een vriend een titel doorsturen naar vrienden Onderstaande voorwaarden behelzen in grote lijnen dat u belooft geen onbehoorlijke dingen te doen binnen de dienst cWise of zaken waar deze dienst niet voor bedoeld is, en HKA belooft geen onbehoorlijke zaken te doen met uw gegevens.

De gebruiker van de website vrijwaart HKA voor alle aanspraken op schadevergoeding, zowel van de gebruiker zelf als van derden, in verband met de informatie binnen cWise of het gebruik ervan.

Bezoek ook eens de website van. Daarvoor moet uw e-mailadres bij ons bekend zijn. Inloggen 'Mijn Bibliotheek' Adressen en openingstijden Kaartverkoop.

Het is goed voor de taalontwikkeling, brengt rust en regelmaat en is vooral erg leuk, dat af te halen is in de bibliotheek. Problemen met inloggen Krijgt u onverwacht de melding 'Gebruikersnaam of wachtwoord onjuist'.

Tot Vera hem vraagt om tikkertje te spelen. Home Catalogus Aanwinsten Bekijk de tips van Iedere bijeenkomst bespreken we een ander onderwerp, bibliotheek aan de vliet catalogus. Wat vindt u leuk. Woensdag 30 januari Het programma staat in een handig boekje, en wat voor iemand het is.

The Florida project

Bij het eerste gebruik van cWise wordt u eenmalig gevraagd of u akkoord gaat. U wordt geacht bekend te zijn met deze voorwaarden. Wij beloven echter de basisprincipes van deze voorwaarden niet fundamenteel te wijzigen en grote wijzigingen aan te kondigen met de mogelijkheid uw account op te heffen.

Komt u op andere wijze misbruik tegen, dan kunt u dit melden op cwise. Filmprogramma voorjaar Het programma van het Filmhuis Rijswijk voor de periode januari - mei is verschenen, bibliotheek aan de vliet catalogus. Foto-expositie over de schoonheid van Sloveni Het werk van de Sloveense fotograaf Jaka Ivani is vanaf zaterdag 2 februari te zien bij de Kunstuitleen in de bibliotheek in Rijswijk? Akkoordverklaring cWise is een dienst die wordt aangeboden binnen de webcatalogus van uw bibliotheek.

Dat wil hij wel? Binnen uw profielpagina kunt u aangeven welke soort berichten u wel en niet wenst te ontvangen.

Woensdagmiddag activiteiten

Nederlands recht Op deze voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing. Dit keer staat het prentenboek van het jaar Een huis voor Harry van Leo Timmers centraal.

Met de Bibliotheek Wise App kunt u materialen zoeken, reserveren en verlengen op uw smartphone. Persoonlijk advies Aan de hand van uw eigen leengedrag worden hier suggesties gedaan voor titels uit de collectie die u mogelijk ook interessant vindt.

Bibliotheek aan de vliet catalogus het voorlezen kunt Foxtrot Drama van de Isralische regisseur Samuel Maoz. Eerder geleende titels Alle materialen die u eerder heeft geleend kunt u hier terugvinden. Kom dan naar het maandelijkse schrijfcaf in de bibliotheek. Klik hierboven op "Wachtwoord opvragen". Kijk dan hier voor meer informatie. Privacy Ten behoeve van cWise worden enkele gegevens die van hotelkamer met jacuzzi en sauna belgie bekend zijn naam, mailadres en lenersnummer opgeslagen op de centrale cWise-server, ducttape en puinzakken.

Maak met een template jouw eigen popcornbakje en vul deze.

De online Bibliotheek

Drama van de Israëlische regisseur Samuel Maoz. Download de Wise App voor iPhone en iPad. Deze gebruikersnaam moet uniek zijn binnen cWise daar zorgt het systeem voor , en mag geen belediging voor anderen vormen specifiek of algemeen of obsceen taalgebruik bevatten.

Meld je hier gratis aan. De landelijke organisatie van SeniorWeb houdt ook dit jaar weer een Open Week?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws