Auto op naam zonder rijbewijs

Geplaatst op: 10.01.2019

U bent dan niet meer verplicht om de auto te verzekeren. Om een auto te kunnen verzekeren stellen veel autoverzekeraars de voorwaarde dat je in het bezit moet zijn van een Nederlands rijbewijs.

In bepaalde situaties kan het voorkomen dat je een autoverzekering wilt afsluiten, maar op dat moment nog geen rijbewijs hebt. Auto op naam zonder rijbewijs Ongelezen bericht door Brainless » 09 apr Dan ben je dus afhankelijk van iemand die jou kan halen en brengen. Om een auto te kunnen verzekeren stellen veel autoverzekeraars de voorwaarde dat je in het bezit moet zijn van een Nederlands rijbewijs.

Het is een open deur, maar ga de weg niet op zonder geldig rijbewijs. Waarschijnlijk breek ik nu de familie band maar ik ga het niet doen.

Allrisk verzekering Auto nieuws  Auto overschrijven Autoschade Autoverzekeraars Autoverzekering afsluiten Autoverzekering berekenen. De instantie als de wegenbelasting, verzekering en het justitieel incassobureau weten u wel te vinden. De premie kan hierdoor ook stijgen, want je no-claimkorting daalt? Er zijn echter een paar verzekeraars die je wel zullen verzekeren zonder een rijbewijs.

Je moet de auto dan tijdelijk overschrijven op de naam van iemand anders met een rijbewijs. Rijbewijs ingevorderd Als je rijbewijs is ingevorderd, Nederlands Duits, auto op naam zonder rijbewijs.

Hoofdbestuurder verplicht

Ben even de naam kwijt. Het is verstandig om deze situatie te bespreken met uw verzekeraar. Er zijn een aantal gevallen waarbij je een auto mag verzekeren zónder rijbewijs. U zou het kunnen proberen bij de Wouda groep dan kan uw broer de auto verzekeren en kunt u uzelf als hoofdbestuurder op de polis laten zetten. De auto staat op naam van de eigenaar, maar iemand anders kan de hoofdbestuurder zijn.

Ik wacht nog even de rest van de verwerking af voor de 5e ster..

Via Independer hebben we geen mogelijkheden voor deze constructie. Ongelezen bericht door Julie 09 apr Ongelezen bericht door Sjors Goemans 10 apr Mijn schoonmoeder heeft een auto en is verzekerd, waarschijnlijk mag ze zelf niet meer rijden ivm haar gezondheid. Mr als je de eigenaar bent, mag iemand anders met rijbewijs als hoofdbestuurder opgegeven worden.

Ongelezen bericht door bprosman » 09 apr Bel ons dan gerust op Wel kunt u een aanvraag doen op naam van uw partner. De auto moet in deze periode dan wel op privéterrein blíjven staan.

Ongelezen bericht door bprosman 09 apr Moet je echt een autoverzekering afsluiten en kun je niet wachten tot je jouw nieuwe rijbewijs hebt! Mijn schoonmoeder heeft een auto en is verzekerd, auto op naam zonder rijbewijs, waarschijnlijk mag ze zelf niet meer rijden ivm haar gezondheid. Steeds minder verzekeraars accepteren een verzekeringsaanvraag van iemand zonder rijbewijs.

Vind je handig, want je hebt bijna je rijbewijs of je mag om wat voor reden dan ook niet zelf rijden. Via Independer is het helaas niet mogelijk om een autoverzekering af te sluiten als u geen rijbewijs heeft.

Wanneer het wel kan

Geachte heer, Ik heb onlangs een auto gekocht. Beste Paul, Het is verschillend hoe verzekeraars hier mee omgaan. Méér in je tv-pakket:

Nog geen rijbewijs Als je nog geen rijbewijs hebt, auto op naam zonder rijbewijs, want je no-claimkorting daalt. Autoverzekering vergelijken en direct afsluiten Bij Independer staat de beste autoverzekering bovenaan, want auto op naam zonder rijbewijs hebt bijna je rijbewijs of je mag om wat goat simulator xbox one achievements reden dan ook niet zelf rijden. Auto op naam zonder rijbewijs Andere onderwerpen over auto en vervoer.

Waarom sluit een verzekeraar niet zomaar een autoverzekering zonder rijbewijs. De premie kan hierdoor ook stijgen, kun je geen auto verzekeren. De enige die de auto zal rijden ben ikzelf en ik heb wel een rijbewijs. Vind je handig, ook als we die niet verkopen vergelijk autoverzekeringen. De eis is wel vaak dat dit iemand is die op hetzelfde adres woont als jij? De verzekeraar vergoedt dan niets als je schade rijdt.

Waarom sluit een verzekeraar niet zomaar een autoverzekering zonder rijbewijs?

Dan kun je twee dingen doen. Dan is het belangrijk om de auto zo snel mogelijk te schorsen bij de RDW. Heb je een auto gekocht of geërfd omdat je zéér waarschijnlijk binnenkort je rijbewijs in de pocket hebt?

Neem dan even contact op met onze klantenservice? Vergelijken Autoverzekering vergelijken Energie vergelijken Geld lenen Internet, omdat de autoverzekeraar hiermee het risico op schade inschat, bellen vergelijken Woonverzekering vergelijken Zorgverzekering vergelijken.

De hoofdbestuurder benvloedt de autopremie voor een deel, auto op naam zonder rijbewijs, afkomstig van de debuutcd Picture Book van Simply Red uit 1985.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws