Vertalen engels naar nederlands woorden

Geplaatst op: 16.03.2019

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland? Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen.

In het Nederlands-Engels forum stellen en beantwoorden andere bab. Geef jouw mening over de woorden die een juiste vertaling hebben door te stemmen voor het toevoegen van een vertaling Engels-Nederlands aan het woordenboek. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal.

Voer een woord in het Engels in om naar een vertaling in het Nederlands te zoeken. Het woordenboek Nederlands-Engels wordt actueel gehouden dankzij de bijdrages van onze gebruikers, die nieuwe Nederlands-Engelse vertalingen toevoegen.

De manier waarop wij talen gebruiken ontwikkelt zich voortdurend en daarom veranderen vertalingen van het Nederlands naar het Engels ook. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Wij voegen voortdurend woorden aan het woordenboek Engels-Nederlands toe omdat talen zich constant ontwikkelen.

Grammaticalessen voor wie vertalen engels naar nederlands woorden naadje van de kous wil weten over een taal. Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek.

Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen. Doorzoek het Nederlandse woordenboek op letter Met de onderstaande letters heb je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, net zoals in een gedrukt woordenboek.
  • Wanneer er teveel resultaten zijn in het woordenboek Engels-Nederlands, kun je de verschillende zoekfilters gebruiken om jouw zoekopdracht voor Engelse en Nederlandse vertalingen te verfijnen.
  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. De bijdragen van onze gebruikers zijn een belangrijke manier om kennis over nieuwe vertalingen van het Engels naar het Nederlands te verwerven.

Online woordenboeken Nederlands

Aangezien hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk. Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Zoek een Nederlandse term op in het woordenboek door jouw vraag in het zoekveld in te voeren.

Ontmoet andere taalliefhebbers op bab. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

  • Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!
  • De filters verkleinen jouw zoekopdracht voor Engels-Nederlands in verschillende categorie├źn, zoals regio, stijl, grammatica en meer.

Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers vertalen engels naar nederlands woorden het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd. Als je het juiste Engelse woord hebt eagles hotel california discogs kun je erop klikken om naar de betreffende pagina in het woordenboek Engels-Nederlands te gaan.

Je krijgt punten toegekend voor bijvoorbeeld het doen van nieuwe Nederlandse woordsuggesties voor het woordenboek Engels-Nederlands, vertalen engels naar nederlands woorden. Om alle relevante vertalingen Nederlands-Engels en Engelse synoniemen voor een Nederlandse uitdrukking of term te bekijken, klik gewoon op het woord en je komt zo op de betreffende pagina in het woordenboek Nederlands-Engels terecht.

Word lid bij bab. Wij voegen voortdurend woorden aan het woordenboek Engels-Nederlands toe omdat talen zich constant ontwikkelen.

MWB Natuurwoordenboek

Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt! Het verschijnt wel als vertaling tussen de zoekresultaten van het woordenboek Nederlands-Engels. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden?

Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland?

Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt. Nadat 10 verschillende gebruikers een nieuwe toevoeging aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben gecontroleerd wordt het in de database opgenomen! Mocht je vragen hebben over een vertaling van het Engels naar het Nederlands, vertalen engels naar nederlands woorden, dan kun je altijd een vraag stellen in het Engels-Nederlands forum.

Aangezien hetzelfde Engelse woord vele verschillende betekenissen in het Nederlands kan hebben zijn er ook meerdere verschillende vertalingen mogelijk. Word lid bij bab.

Search form

Registreer je als gebruiker op bab. Grammatica Op het Spoor van Grammatica! Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden? Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt!

Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Nederlands Weet je niet zeker hoe je een Engels woord moet spellen en kun je het via de zoekfunctie niet vinden. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Om de hoge kwaliteit van het woordenboek Engels-Nederlands te verzekeren moeten alle nieuwe Nederlandse woorden worden goedgekeurd door andere gebruikers. Met de onderstaande letters vertalen engels naar nederlands woorden je de optie om handmatig vanaf elk punt in het woordenboek Nederlands-Engels te bladeren, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen, vertalen engels naar nederlands woorden.

Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, net zoals in een gedrukt woordenboek. Vertaling Nederlands-Engels goedkeuren Help ons met het opbouwen van het grootste online woordenboek. Aangezien hetzelfde woord meerdere betekenissen in het Engels kan hebben staat het woordenboek Nederlands-Engels veel vertalingen toe.

Ook in de database

Nederlands Duits Nederlands - Duits. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Je kunt in het Nederlands zoeken om van het Nederlands naar het Engels te vertalen, maar je kunt ook in het Engels zoeken naar Nederlandse vertalingen.

Vertaling Engels-Nederlands goedkeuren Hier kun je de meest recente bijdragen bekijken die gebruikers aan het woordenboek Engels-Nederlands hebben toegevoegd. Gebruik de controleerfunctie om te stemmen voor vertalingen die jij graag aan het woordenboek toegevoegd wilt zien? De filters verkleinen jouw zoekopdracht voor Engels-Nederlands in verschillende categorien, grammatica en meer, maar wel een stuk beter dan Taj Vertalen engels naar nederlands woorden, Trust in the Light.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws