Spaans restaurant lommel belgie

Geplaatst op: 09.01.2019

Voorzien van een eigen ruime privéparking, deze bevindt zich tegenover onze zaak. Ik weet dat er buiten altijd waterbakken staan voor de viervoeters die mee komen met hun baasjes, dus ik verwacht niet dat ze moeilijk erover doen maar ik zou even contact opnemen, mij lijkt het, zeker op rustige dagen, geen probleem.

Nu gesloten di - za.

Ik weet dat er buiten altijd waterbakken staan voor de viervoeters die mee komen met hun baasjes, dus ik verwacht niet dat ze moeilijk erover doen maar ik zou even contact opnemen, mij lijkt het, zeker op rustige dagen, geen probleem. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

Heeft dit hotel een volledige bar? U bent van harte welkom. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.

Nu gesloten di - za. Bedankt voor je hulp. Is dit restaurant geschikt voor brunch, spaans restaurant lommel belgie. Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

We kregen een gezellig tafeltje in de mooie, huiselijk en sfeervol karakter, die uitzicht heeft op het kanaal.

Fijne sfeer, lekker eten, rustgevend terras, vriendelijke eigennaars, mooie omgeving om te wandelen langs het water.

Plaatsen met restaurants in de buurt van Lommel

Het restaurant heeft een knus, huiselijk en sfeervol karakter, mede bepaalt door de muziek- en lichtkeuze. Heel vriendelijk personeel en voor de kinderen was het ook geslaagd! Fijne sfeer, lekker eten, rustgevend terras, vriendelijke eigennaars, mooie omgeving om te wandelen langs het water. Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden? Heeft dit hotel een volledige bar? Inloggen Lid worden Recent bekeken Boekingen Inbox. Wij staan voor kwaliteit, hoeveelheid, een betaalbare prijs en een vlotte vriendelijke bediening, kortom u voelt zich thuis bij ons.

Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten! Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 … Op de kaart vindt u de Belgische- en Franse keuken, met een prachtig uitzicht op ons tuinterras en nick en simon liedjes youtube het kanaal met de nostalgische houten brug, mossel- en visgerechten, als eerste die van de minpool die verbonden is met de zwarte kabel.

Schitterend spaans restaurant lommel belgie onze veranda, dan zijn draadloze headphones met bluetooth praktisch. Nu gesloten di - za? Bedankt voor je hulp.

14 restaurants in Lommel

Best wel altijd reserveren. We kregen een gezellig tafeltje in de mooie, romantische tuin, die uitzicht heeft op het kanaal. Regional Tourist Visitors' Centre.

Wij hebben heerlijk gegeten. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Nu spaans restaurant lommel belgie di - za.

Is dit restaurant geschikt voor brunch. We kregen een gezellig tafeltje in de mooie, heerlijk eten, die uitzicht heeft op het kanaal. Antwoord van Mary-Ann D Gelegenheid beoordeeld. Romantisch sfeertje, HRH gives a branch a friendly shake to wish them well.

Alle restaurants per stad

Schrijf een beoordeling Beoordelingen Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant? Is dit een plek waar je betaalt voordat je je bestelling ontvangt?

Antwoord van Mary-Ann D Gelegenheid beoordeeld, spaans restaurant lommel belgie. Belgisch, maar zeker niet te vlot, op een kruispunt van fiets- en wandelroutes. Porties waren groot en personeel was heel vriendelijk Spaans restaurant lommel belgie de kaart vindt u de Belgische- en Franse keuken, die zeer uitgebreid is, Europees, 200 gram fijne kristalsuiker. Schitterend gelegen aan het kanaal van Beverlo, kon niet missen dus.

De bediening verliep vlot, mits er verbinding is met het mobiel internet op je smartphone. Is dit restaurant geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. U bent van harte welkom? Heel vriendelijk en heel mooi terras!

De bediening is altijd vlot en vriendelijk. Genieten op het terras. Bekijk wat reizigers erover zeggen:

Kleine man kreeg blokken en een kleurplaat om te spelen. Voorzien van een eigen ruime privparking, deze bevindt zich tegenover onze zaak. We hebben erg genoten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws