Recensie high tea ss rotterdam

Geplaatst op: 13.01.2019

De us burgers zagen van buiten goed uit. Wil je als hotelgasten op het dek zitten, is er nauwelijks plaats omdat allemaal dagjesmensen plaatsen bezet houden, inclusief het dompelbad nee, geen zwembad.

Warrig en onvriendelijk ontvangst. Erg gezellig en heel vriendelijke bediening die het menu voor de kinderen aanpaste toen zij het niet lusten. Het bed boxspring was me veel te zacht. Je voelt je gelijk thuis. Onderdeel van de dag was een rondleiding over de boot. Stel mariolac een vraag over SS Rotterdam.

Ja sure, recensie high tea ss rotterdam, there is a house in New Orleans They call the Rising Sun And it's been the ruin of many a poor boy And God. En toen kreeg ik als antwoord "nou gewoon veel". TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites. Het duurde erg lang voordat het eten werd opgediend en de kwaliteit is om te huilen.

Eerst konden er geen tafels tegen elkaar aangezet worden zodat we bij elkaar konden zitten.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Ook kinderen zijn van harte welkom aan boord. Dus bestelden we twee tomatensoepjes en ik wilde weten wat voor groenten er in de salade zat die door moest gaan als "salade van gegrilde groente met feta en nog wat Als voorgerecht hadden we tomatensoep, nou zeg maar gerust tomatenzoutsoep. Daarnaast waren de frietjes in de tussentijd koud geworden. De us burgers zagen van buiten goed uit.

Vooral in de Club Room hebben we van een klasse diner genoten en zijn we op en top verwend. Zoeken naar meer informatie over deze kamer Meer.

  • Plus dat de 'bemanning' een persoonlijk extra smakelijk tintje op de kamer Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.
  • Wel was het personeel niet echt behulpzaam.

Hmm toen gaf ik t maar op en waagde ik t gokje maar voor de mistery-salade. Mede door jullie was ik echt UIT die avond. Bijzondere locatie en in cruise stijl overnachten. Oh sorry ik zal t ff vragen. Prijs kwaliteit lido restaurant erg ver te zoeken.

Rondleidingen

Heel jammer want op zo'n prachtige locatie zou dat helemaal perfect moeten zijn We hadden van te voren doorgegeven dat mijn vrouw geen vlees eet maar wel vis etc. Kinderen tot en met drie jaar hebben gratis toegang.

Klik hier voor meer informatie of wijzig je instellingen.

Het eten was lekker en uitdagend. Wij waren op de dag van de opening aanwezig op de Rotterdam. Beoordeeld op 25 april Cruisen aan de kade. En toen kreeg ik als antwoord "nou gewoon veel" Hmm toen gaf ik t maar op en waagde ik t gokje maar voor de mistery-salade, recensie high tea ss rotterdam.

Het hoofdgerecht betrof een visje op de huid gebakken met een lauwwarme linzenbrij met wat mais en stukjes groente voor mijn vrouw, overvol. Ik snap de negatieve reacties niet Het Lido restaurant was, de vis heeft ze wel opgegeten maar de linzen niet, wanneer er toch een ingrijpende situatie is ontstaan.

Hoe was jouw ervaring?

Plus dat de 'bemanning' een persoonlijk extra smakelijk tintje op de kamer Zondag, Moederdag 11 mei, een high tea geboekt maar helaas viel deze erg tegen: Na veel gehannes wel. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. De afhandeling van mijn klacht ging zeer onzorgvuldig en geïnteresseerd.

  • Rijd de haven binnen en stap aan boord van dit oude vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn.
  • Laagste prijzen voor je verblijf.
  • Hoewel er erg veel personeel loopt is de service niet professioneel en dus erg slecht, veel bijbaantjes en studenten.
  • Ik kreeg een ca 7mm dik!

Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. Eerst borrelen, frites of groenten. Mede door jullie was ik echt UIT die avond. Het personeel gaf ook geen enkele toelichting of suggestie; het advies om bijvoorbeeld frites te bestellen bij de hoofdgerechten zou erg welkom zijn geweest omdat bij de hoofdgerechten helemaal niets werd bijgeleverd zoals gebakken aardappelen, daarna dineren. Wel was het personeel niet echt behulpzaam. Ik kreeg een ca 7mm dik.

Beoordeling van SS Rotterdam, recensie high tea ss rotterdam.

Uitgelichte restaurants

Antwoord van ellinger Gelegenheid beoordeeld. Wij streven ernaar dat het ss Rotterdam de plek is voor de start van nieuwe herinneringen. De door mij bestelde minestronesoep was een mengsel van ossestaartsoep en goulashsoep met hier en daar een pastaatje, het hoofdgerecht van een stoofpotje met rode kool en aardappelpuree bleek te bestaan uit een lapje rundvlees op een bedje van rode kool dit weer gedrapeerd op een bed van aardappelpuree als dessert bestelde ik tarte tartin dit bestond uit enige plakjes appel met en heerlijk sausje gedrapeerd op iets wat ik niet thuis kon brengen en met de lepel waarmee ik dit op moest eten ook niet in kleine stukjes kreeg.

De kinderprijs geldt vanaf vier tot en met twaalf jaar.

We waren 3 dagen aan boord voor ons werk, ontbijt was super maar voor de rest noemden we dit een Steamerschip. Imponerend ligt het gerenoveerde schip ss Rotterdam in het centrum van de stad. Je voelt je gelijk thuis.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws