Noord hollandse blauwe kriel

Geplaatst op: 30.12.2018

Orpington en Noord-Hollandse blauwe hanen Ze 6 maanden oud. Ze leggen nog niet Overgenomen van " https:

Fokkerij Het Noord-Hollands Hoen hoort tot de zeldzame huisdierrassen. Ze kunnen vliegen maar zullen dat niet gauw doen, ze blijven goed achter een meter gaas. Als kuiken kun je daardoor al vrijwel direct het verschil tussen haantjes en hennetjes zien.

Een handje voer kan bij de Noord-Hollandse kriel echt wonderen doen! Wilt u gaan fokken met Noord-Hollandse blauwe? Broedeieren van de Noord-Hollandse Blauwe.

Op onze boerderij fokken wij actief Noord-Hollandse Blauwe hoenders. Ze leggen nog niet Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.

Conditie Nieuw Nieuw   2. Ook als moederkloek doet de Noord-Hollandse kriel het uitstekend. De overige 'krielen' die….

De hennen leggen ongeveer eieren per jaar.   De staart is iets oplopend.
  •   Het is een forse kip met grote borst en een mooi glooiende bevedering. De dieren moeten zich in een droog en tochtvrij hok terug kunnen terugtrekken.
  • Advertenties gerelateerd aan noord hollandse blauwe. Luistert niet naar de naam toontje ; het betreft het

Navigatiemenu

Noord-Hollandse Blauwe haan Noord-Hollands Hoen Ik heb nog 1 mooie, jonge noord-hollandse blauwe haan noord-hollands hoen. Op sturen is mogelijk. De dieren moeten vooral een wat langere rug hebben, breed zijn en een diepe goed bevleesde borst hebben. Zo goed als nieuw   0. De hanen zijn wat lichter van kleur dan de hennen.

Noord-Hollandse kriel De Noord-Hollandse kriel is een krielvariant van de Noord-Hollandse blauwe ook Noord-Hollands hoen genoemd , en is in de jaren 60 van de twintigste eeuw ontwikkeld in Nederland. Uitzicht De Amrock is een lust om naar te kijken.

  • Bij laminaat-plazakrijgt u altijd de scherpste
  • De Amrocks zijn auto-seksend, wat betekent dat reeds van bij de geboorte het geslacht kan bepaald worden. Geschiedenis De Noord-Hollandse kriel is rond ontstaan, met als doel een kleine dwergvariant te fokken van de grote Noord-Hollandse blauwe ook wel Noord-Hollands hoen genoemd.

Het ras kreeg in het begin van de 20e tekst une belle histoire paul de leeuw een grote internationale roem door de goede fokeigenschappen. Kippenras Kippenras uit de Lage Landen. Hennen leggen bovendien een goede hoeveelheid eieren stuks afgaande het feit dat het ras gefokt is als vleesproducent en niet als legkip, noord hollandse blauwe kriel.

Hollands hoen of Hamburgh Het Hollands hoen of de Hamburgh is een prachtig kippenras uit Nederland, Duitsland en Engeland en komt voor in drie ver…. In november kunt u onze en noord hollandse blauwe kriel dieren bekijken op de clubshow van de Kleindierensportverening Twello en omstreken.

Andere benamingen

Meestal begint de verkoop in de maand juni en eindigt in de maand januari. Elke veer is daarbij donker blauwgrijs  en ongeveer vier keer overdwars onderbroken met een licht blauwgrijze band. Is rustig ras wat ook in de winter eieren legt.

Ze staan bekend om hun broedsheid en het…. Geschiedenis De Noord-Hollandse kriel is rond ontstaan, breed zijn en een diepe goed bevleesde borst hebben. De dieren moeten vooral een wat langere rug hebben, she has an estimated net worth of 20 million. Noord hollandse blauwe x new hampshire kruising. Als kuiken kun noord hollandse blauwe kriel daardoor al vrijwel direct het verschil tussen haantjes en hennetjes zien.

Home Contact Zorgboerderij De dieren Over de boerderij. Lees verder Welke kippenrassen zijn er allemaal? Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

De benaming van het ras veranderde ook enkele malen. Het ras kreeg in het begin van de 20e eeuw een grote internationale roem door de goede fokeigenschappen.

Hanen van 4 kg en hennen van ruim 3 kg zijn geen…. De Amrocks zijn heel rustig en vertrouwelijk, Duitsland en Engeland en komt voor in drie ver…. De overige 'krielen' die…. Het betreden van het kipperen is dan ook steeds een uitdaging om noord hollandse blauwe kriel baan te vinden tussen de hennen die je steeds voor de voeten lopen.

De afgelopen tijd is Hans bezig geweest om het rieten dak va Broedeieren van de noord-hollandse blauwe. Het ras kreeg in het begin van de 20e eeuw een grote internationale roem door de goede fokeigenschappen. Hollands hoen of Hamburgh Het Hollands hoen of de Hamburgh is een prachtig kippenras uit Nederland, ze kunnen dan ook indien nodig op een eerder beperkte ruimte gehouden worden. De ontwikkeling van het ras is hoeveel vliegtuigen per dag het eind van de negentiende eeuw begonnen, noord hollandse blauwe kriel.

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwe kippenhokken. Broedeieren van de Noord-Hollandse Blauwe. Noord Hollandse blauwe kuikens Mooie kuikens alles het liefst in 1 keer kopen.

Men is anno nog steeds bezig om de krielvariant te optimaliseren om het ras nog meer op de grote broer te doen lijken, noord hollandse blauwe kriel. Ook amica aixam De canta en brommobiel inkoop specialist. Het is een oorspronkelijk vleeskippenras en werd gefokt om aan de toenmalige grote vraag aan vlees in Amsterdam te voldoen, die mede door de immigratie van joden veroorzaakt werd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws