Filmpjes op facebook zetten

Geplaatst op: 17.01.2019

Klik op "YouTube Instellingen' onder je profiel. Dit kan handig zijn als je deze niet op je pagina zichtbaar wilt maken maar wel wilt gebruiken op een website en daar de video wilt embedden. Typ desgewenst een bericht of opmerking bij je video optioneel.

Bij een geheime video kun je ook nog instellen dat je sociale acties likes, reageren kunt blokkeren. Aan de linkerkant kun je via distributie kiezen waar je video kan en mag verschijnen. Met een vriendelijke groet van Noortje. Ja, je kunt elke video als native video in Facebook zelf uploaden. Zoals ik al schreef het heeft met SEMA te maken en of die het toestaat.

Een filmpje uploaden op Facebook vanaf je computer Een filmpje van een vriend uploaden Een filmpje uploaden filmpjes op facebook zetten je smartphone Een filmpje uploaden vanaf YouTube Een video uploaden op Facebook is een goede manier om je persoonlijke ervaringen te delen met je vrienden.

Klik op "Wijzigingen opslaan". Je hebt een video bron bestand nodig, waarbij de video extensie op Facebook niet uitmaakt; bijna alle video-bestanden zijn bruikbaar voor Verplaatsing weekmarkt bergen op zoom. Wil jij je onderscheiden van de rest. Dit kan handig zijn als je deze niet op je pagina zichtbaar wilt maken maar wel wilt gebruiken op een website en daar de video wilt embedden!

  • Typ desgewenst een bericht in het tekstveld en klik op de Plaatsen -knop om de video op je tijdlijn te plaatsen.
  • Klik op "YouTube Instellingen' onder je profiel.

Video’s op Facebook worden vaker gedeeld dan op YouTube

Ik zou ipv het filmpje direct te uploaden naar Facebook ook de Youtube link kunnen gebruiken aangezien Youtube het wel laat staan maar ik wil niet dat facebook mijn account sluit na een tweede "overtreding": Het is heel makkelijk om een filmpje van een vriend te delen.

Dus op zich geen probleem. Hoi Luc, Nee, vooralsnog kun je geen link in de Facebook video zelf plaatsen, die als een laag over de video getoond wordt tijdens het afspelen van de video. Een filmpje uploaden op Facebook vanaf je computer Een filmpje van een vriend uploaden Een filmpje uploaden vanaf je smartphone Een filmpje uploaden vanaf YouTube. Ein Video bei Facebook hochladen , Français:

Benodigdheden Internet Computer Facebook-account! Deel dit artikel gerust met jouw netwerk mijn dank is groot. Band is uit de VS. Want wat Ibbel schrijft mag dan wel waar zijn, maar blijkbaar bestaan er in NL en in een hoop andere landen genoeg achterpoortjes. Kopieer de URL in het filmpjes op facebook zetten boven de opties. Gebruik het e-mailadres onder "Plaatsen via e-mail".

Waarom kan ik geen eigen gemaakte filmpjes op mijn Facebook zetten??

Hoe je dat doet lees je hier: Als je nog niet ingelogd was op Facebook, vul dan nu het e-mailadres en wachtwoord in dat is gekoppeld aan je Facebook-account. Selecteer het filmpje dat je wilt uploaden. In de algemene instellingen van de video kun je verder twee dingen kwijt; een titel en tags.

Check om te verifiren. Daarnaast kun je een universele video-id toevoegen, Facebook filmpjes op facebook zetten hier niets mee, waarbij iedereen zijn eigen invalshoek had. Herzogenrath Duitsland Rivano schreef: Naast bovengenoemde opties heb je ook bij een video de standaard opties die je kunt toepassen bij een update op de Facebook pagina. Brazili - Heb een video gemaakt van een deel van mijn les en er een MP3tje onder gezet.

Zorg dat de webcam goed gericht is en dat de verlichting in orde is, filmpjes op facebook zetten.

Dit werkt veel beter dan dat je een link naar een YouTube-video op Facebook deelt. Als je niet wilt dat iedereen de video te zien krijgt moet je dat opgeven voordat je de video deelt.

Krijg ik na 20 minuten een berichtje van Facebook dat mijn filmpje verwijderd is vanwege copyright op de video. Alle instellingen om video goed op Facebook te plaatsen Geplaatst op 14 september in Facebook door Rene Schipper. Maar het blijft geblokkeerd in Duitsland en Japan.

Upload alleen filmpjes die door jou of filmpjes op facebook zetten vrienden zijn gemaakt. Nu wordt de video geupload op je tijdlijn! Het hoeft niet maar je kunt een titel toevoegen aan je video op Facebook.

Caricare un Video su Facebook , Portugus: Iedereen vindt de filmpjes op YouTube leuk. Wat al aangeeft dat "iedereen" muziek onder filmpjes zet en dat publiceert op fora. In bedoel dus in de video en niet in de beschrijvende tekst bij de video. Brazili Zie nu dat Youtube na meerdere uren de copyright muziek gegevens alsnog heeft toegevoegd aan mijn filmpje, yeahhh, filmpjes op facebook zetten. Vond je dit een nuttig artikel.

Een Facebook update met een video plaatsen en de opties

Over dit artikel Categorieën: Pagina 1 van de 1. Ook dit geeft geen garantie. Met het drop-down menu kun je deze instelling wijzigen.

Jak na Facebooku zveejnit YouTube video , :. En de cijfers liegen er niet om: Ja, je kunt elke video als native video in Facebook zelf uploaden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws