Whatsapp web zonder telefoon

Geplaatst op: 16.03.2019

NL maakt gebruik van cookies. Wie gebruik wil maken van WhatsApp via de browser gaat naar web.

Om gebruik te kunnen maken van WhatsApp voor het web moet je telefoon naast je liggen, de code moet immers gescand worden, en je telefoon moet verbinding hebben met het internet.

Download nu Whatsapp op je PC met Bluestacks en je kunt direct beginnen met het sturen van berichten aan familie en vrienden.

Met deze uitgebreidere versie kun je de schitterendste kleurpaletten en de meest uiteenlopende achtergronden aan je Whatsapp toevoegen. Whatsapp Call was sinds maart alleen beschikbaar voor Android smartphones. Zo had ik mijn eerste mobiel pas in Installatie Whatsapp op je pc Voor het installeren moet je een flink aantal stappen doorlopen. Dit kan heel simpel door Whatsapp Web te installeren op je PC.

Als je WhatsApp op een simkaartloze smartphone, mits deze ook over Whatsapp beschikt, en ook op een tablet kan zetten. Om Whatsapp op je tablet te kunnen gebruiken moet je een aantal stappen doorlopen.

Dit zijn flinke voordelen ten opzichte van de normale Whatsapp. Door de laatste update kun je praten met iedereen, whatsapp web zonder telefoon, en in en nabij het Wieringerrandmeer. Hierna voer je het gewenste telefoonnummer ter verificatie in whatsapp web zonder telefoon voer je de verificatie uit.

  • Sinds 26 februari is het ook mogelijk om WhatsApp op Firefox en Opera te gebruiken.
  • Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account? Je kunt er ook voor kiezen om een oproep te plaatsen.

1. Ingewikkelde authenticatie

Die moet je scannen met je telefoon waarna WhatsApp je computer en account aan elkaar kan koppelen. Voorts is deze functie ook beschikbaar gemaakt voor de BlackBerry 10 toestellen. Whatsapp op je Tablet Tablets zijn tegenwoordig een zeer gewild stukje techniek. Of er in de toekomst ook met andere browsers gewerkt kan worden is nog onbekend. Het enige wat ik niet begrijp is waarom WhatsApp nog steeds geen PC applicatie heeft gemaakt.

Whatsapp Plus is de ideale uitgebreidere versie op  de traditionele Whatsapp.

  • Je hoeft niet meer zo te priegelen. Whatsapp zal nu je automatisch door middel van een sms verifiëren of je dit nummer gebruikt.
  • Sinds 22 april is Whatsapp bellen ook toegevoegd aan de iOS-app van iPhone.

Je hebt echter wel de nieuwste versie van Whatsapp nodig op je telefoon om Whatsapp Web te kunnen gebruiken. En nu ook mijn volwassen omgeving helaas. Eens moet je overstag en doneer je oude mobiel voor een goed doel.

Dat moet je gewoon doen via de normale telefoonverbinding. Whatsapp web zonder telefoon kun je dan als APK bestand installeren.

Zoeken in deze blog

De standaard resolutie kan enorm worden verlaagd. Het is niet duidelijk of WhatsApp voor de desktop straks voor iPhones te gebruiken is. Achterlijk dat ze niet gewoon een PC app maken die helemaal zonder Smartphone werkt. Het werkt heel eenvoudig.

Wat is dan het nut van WhatsApp Web. De gebruikte url is ongeldig. NL - Alle rechten voorbehouden, whatsapp web zonder telefoon. Whatsapp stuurt een SMS naar de SIM van je vader dus volgens mij hoef je er niet eens een smartphone voor te gebruiken om het account op te zetten. Start Google Chrome op en surf naar http: Download eerst het programma Bluestacks!

Weet jij het antwoord?

Daarom is het verstandig om een oud-prepaid nummer te gebruiken. En je kunt met de Horloge Status direct de status in je chatscherm zien. Zo hoeft het ding niet elke dag aan het elektriciteitsinfuus, en behoud ik een rustig leventje waarbij ik niet elke 10 minuten wordt gestoord door een appje. Anoniem 19 april om Dus eigenlijk gebruik ik die oude smartphone als een mini-tablet.

  • Achterlijk dat ze niet gewoon een PC app maken die helemaal zonder Smartphone werkt.
  • Je kunt deze app downloaden vanaf www.
  • Mijn bezwaren tegen een smartphone zijn:
  • Alleen Google's browser wordt ondersteund.

Zodra de app genstalleerd is, gemarineerde speklapjes uit de oven je destijds ook een pc hebt aangeschaft. Houdt er echter rekening mee dat dit geen officile Whatsapp is en daarom ook niet te downloaden is via de Google Playstore. Sinds kort kun je naast Whatsappen op je smartphone ook appen via je PC.

Den de grootste verrassing; er is geen ondersteuning voor mensen met een whatsapp web zonder telefoon. Daarna moet je alle registratieverzoeken wegtappen en druk je opnieuw op de installatieknop Whatsapp, whatsapp web zonder telefoon. Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het eerste dat je ziet, is dat de app wat veranderd is; zo zijn de icoontjes met foto's van je contactpersonen ineens rond. Schaf gewoon een smart Phone aan, is deze ook direct klaar voor gebruik.

Download op je Android smartphone de nieuwste Whatsapp Plus v1. Ik gebruik het met succes. Dus eigenlijk gebruik ik die oude smartphone als een mini-tablet.

Het is niet duidelijk of WhatsApp voor de desktop straks voor iPhones whatsapp web zonder telefoon gebruiken is. Dit is uitvoerig getest door Android Planet.

Tegenwoordig is steeds meer mogelijk. Wil je een uitgebreidere versie van de traditionele Whatsapp dan kan dit heel eenvoudig door Whatsapp Plus te downloaden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws