Wat te doen in de buurt van dwingeloo

Geplaatst op: 19.12.2018

Jan Zand 28 punten. Parkeren Openbare parkeerplaatsen voor het restaurant.

De Zaagkoele op 16 december Lekker gegeten en goed geholpen, zoals altijd. Eens maar nooit weer. Toch mochten we geen gebruik maken van het toilet. We hebben wel een tijdje moeten wachten totdat we werden geholpen. Onze eerste vakantiedag gingen wij, moe van de reis, eten in de Zaagkoele.

Ik kom hier al jaren en altijd tot volle tevredenheid. De vrolijke jongeman in de bediening deed het leuk en de pannenkoeken waren erg lekker. Eens maar nooit weer! Jammer genoeg een zeer teleurstellende ervaring. De pannenkoeken waren goed.

  • Vergeleken met vroeger een ramp. Ander gezin komt binnen en pakt de kinderstoel bij de gereserveerde tafel weg.
  • De Zaagkoele op 16 december

Kortom, wij hebben genoten. Vanmiddag geluncht bij de Zaagkoele in Dwingeloo. De koffie was niet lekker, dus ben ik zelf maar om een nieuwe gaan vragen helaas ook geen succes. Pannenkoeken zijn licht van kleur, erg zacht en daardoor wat sponzig. Jan Zand 28 punten. Voor ieder wat wils.

Ook tijdens het eten kon hij niet zijn eigen eten pakken maar moesten wij hem voeren omdat hij nog steeds in de buggy zat! Ondanks dat het erg rustig was binnen duurde het lang voordat er bedient werd. Enkele weken raar gevoel in mijn buik zwanger een weekend op bezoek geweest bij mijn ouders in Drenthe, is later in de prijs verrekend.

Een gelegenheid waar u even kunt bijkomen van een drukke dag. Slecht eten, groente erg matig voor 3 personen, we hebben allen een heerlijke pannenkoek gehad en daarna een dessert wat er erg leuk en mooi uitzag, zij wat te doen in de buurt van dwingeloo ons mee naar een pannenkoekenrestaurant waar ze regelmatig eten, 2016.

Dwingelderveld: rustgevende Drentse oase

Wegens drukte trektocht hier jammer genoeg terecht gekomen. We waren er om uur en tot uur kun je niks bestellen behalve pannenkoeken. Erg teleurgesteld en komen hier niet weer.

Erg teleurgesteld en komen hier niet weer! Wij hebben een top avond gehad. Kortom, wij hebben genoten. Zo verging het ook Brink. En je zit er gezellig. Pluim voor de keuken en voor de gastvrije bediening.

Uitstapjes in Dwingeloo (16)

Toch mochten we geen gebruik maken van het toilet. De pannenkoek was zoals op hun website vermeldt staat, zacht, maar wel lekker.

De Zaagkoele op 17 december

De schitterende, monumentale boerderij is in helemaal verbouwd. De Zaagkoele op 20 juli Gegeten met 4 personen. En je zit er gezellig. Na 10 minuten toch maar eens naar binnen gelopen, waar niemand -noch gasten noch bediening- aanwezig was.

Het pand is erg opgeknapt. Wat zal ik er van zeggen. Toen we binnenkwamen was het erg rustig.

Hoe was je ervaring?

Hij was ook dorpstimmerman en verzaagde bomen tot planken. Leuke speelhoek voor de kinderen, en wat ons betreft de lekkerste pannenkoeken uit de omgeving. Kom er nooit weer Toen de pannenkoeken eenmaal arriveerden waaiden ze nog net niet van ons bord af, zo dun waren ze!

En dan ook nog 4 pannenkoeken teveel op de rekening. Pannenkoek boerenspek erg dun. In totaal 5 keer gegeten het afgelopen jaar, waarvan 4 keer binnen en n keer buiten.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws