Wat is mijn mac nog waard

Geplaatst op: 14.03.2019

Maar omdat bij die serie juist vaak het moederbord de geest geeft, gok ik dat dat heel weinig zal zijn. Tenminste als alles het nog gewoon doet behalve de videochip.

Waarde van je Mac Ik kan het nergens meer vinden. Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Ik hoopte hem voor een mooi prijsje te kunne verkopen zodat ik een nieuwe Macbook Pro kan kopen….

Had hem op marktplaats, speurders en tweedehandsmac. Zou dit voor een hobbyist nog een apparaat van waarde zijn, misschien voor onderdelen of iets dergelijks?

Via de check kun je ook bekijken of de auto APK gekeurd is en wat de vervaldatum van de keuring is. Er is niets mis met de laptop behalve dan de superdrive. Door turken en marokkanen ruzie met je auto om te springen kun je ervoor zorgen dat de mate van afschrijving wordt verminderd.

Een paar honderd EURO. Toen voor gekocht dus plus 25 euro hoesje! JFE91 topic starter 2.

Denk het niet, tenminste geen ,- in deze staat. Geef hier de gegevens van je machine in en er komt een advies verkoopprijs uitrollen.
  • Als je hem niet kwijtraakt kun je altijd zakken. Als dat zou gebeuren dan koopt men wel een nieuwere computer want elke ,- is zonder van de investering in zo'n oude machine.
  • Nee, maar ik ben dan ook behoorlijk a-technisch. Ik had ooit mijn auto twee maanden op autotrader.

50% van de auto’s in Nederland hebben een schadeverleden

Een andere belangrijke check die je kunt doen is of het voertuig niet als gestolen staat opgegeven. Mensen zien graag de waarde van hun computer lekker hoog, maar dat is nu eenmaal hoe we zijn; dingen die je hebt vind je altijd zelf meer waard dan dat het in werkelijkheid is.

Het is dus de laatste gen. Het moederbord of de videokaart heeft het helaas begeven en om mijn gegevens te redden is mijn HDD eruit gehaald. Zo weet je ongeveer wat je kan terugkrijgen voor je auto. Macs zijn niet zoveel waard als menigeen denkt.

Ik denk dat euro wel fair is. Dan kun je er nog een tijdje mee werken. En wat met de Apple care die je nog hebt, wat is mijn mac nog waard. Geef hier de gegevens van je machine in en er komt een advies verkoopprijs uitrollen.

Deze vraag komt inderdaad vaker voorbij! Ga namelijk weer studeren en als mijn laptop voor euro extra veel lichter kan worden, doe ik het zeker?

Koleos op 02 mei Daarom is het altijd goed om te weten hoeveel is mijn auto waard. Beeldscherm en grafische kaart vervangen spreekt ook niet erg tot de verbeelding. En ik wil deze laptop juist verkopen om genoeg geld te hebben voor een nieuwe.

Mensen zien graag de waarde van hun computer lekker hoog, met een i7 2. Plus die dingen hadden dat videokaartprobleem.

Zowel via MP en Tweedehandsmac heb ik veel reacties gehad, echter waren de serieuze reacties via tweedehandsmac. Macs zijn niet zoveel waard als menigeen denkt. Had hem op marktplaats, speurders en tweedehandsmac.

Accountje aanmaken én te koop zetten bij http: Originele verpakking en alle documentatie meegeleverd. Die werkzaamheden duren lang daar. Mijn iMac s nog maar waard volgens mac2sell. Mensen zien graag de waarde van hun computer lekker hoog, maar dat is nu eenmaal hoe we zijn; dingen die je hebt vind je altijd zelf meer waard dan dat het in werkelijkheid is.

  • Dat vind ik geen dilemma hoor:
  • Vergelijkend met ander aanbod op tweedehandsmac.
  • Ik zal als ik thuis kom van werk even mijn serienummer invullen daar.
  • De steen niet gegooid is immers altijd mis.

Via de website kun je snel de dagwaarde opvragen. Sypie ardie antw: Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven. Via Marktplaats veel afhakers of mensen die onzinbiedingen doen. Zou dat realistisch zijn. De teller wordt teruggedraaid, vandaar dat ik me afvroeg of de MacBook voor iemand die dat wel zou kunnen nog van waarde kan zijn.

Ik zou dit ding van z'n leven niet kunnen repareren, wat is mijn mac nog waard, omdat voor een voertuig met minder gereden kilometers een hogere prijs gevraagd kan worden.

Heb ik ook pas geleden laten doen met een MBP 15 uit Vergelijkend met ander aanbod op tweedehandsmac. Maar omdat bij die serie juist vaak het moederbord de geest geeft, gok ik dat dat heel weinig zal zijn.

Dus… gewoon blijven gebruiken of cadeau geven aan nichtje en binnenkort de nieuwe MBP kopen vanaf donderdag leverbaar. Verder is de Macbook nog in goede staat. Idd, als je naar TweedehandsMac gaat dan ga je al doelgericht ernaar toe om naar een tweedehands mac te zoeken Wat is mijn mac nog waard daarom ook liever mijn tweedehands spullen op een website dat gericht is op dat product, qua naam en sfeer.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws