Toyota avensis verso automaat problemen

Geplaatst op: 13.12.2018

Temeer als je als automerk je ook nog een kwaliteits-imago denkt te kunnen aanmeten. Log in Recente berichten.

Ben er nog niet uit. Dat is-ie dan ook niet, en zo is-ie ook helemaal niet bedoeld, dus waarom dan die vergelijking getrokken? Het geheel is nog niet gerepareerd. Er is een aanklacht ingediend bij toyota om de schade geschat op ongeveer euro geheel te vergoeden maar dit is door toyota afgewezen. Login om een reactie te plaatsen op het antwoord.

Dat is het minste wat ze kunnen doen! Quote haarr Jullie verwachten garantie op een 10 jaar oude auto??????????????. Inmiddels bij de garage geweest! Een redelijk voorstel op het eerste gezicht, toyota avensis verso automaat problemen.

Gelukkig kon ik de hand leggen op een exemplaar bij de sloop voor euro had 45 km gelopen. Ik ben bereid mee te doen aan een actie!

Als je voor de auto staat heb ik het volgende gemeten:
  • Mijn gesprek met de dealer heeft gebracht waar ik naar opzoek was.
  • Nieuwe auto's Gebruikte auto's Achtergrondverhalen.

Reacties van eigenaren

Ik dacht al dat dit een probleem was dat bij alle Toyota's avensis verso van voor december We gebruiken cookies voor TopGear. Probleem van P en P blijkt soms niet aanwezig, maar bij de laatste APK blijkt zuurstofsensor de boosdoener te zijn van het management systeem. Auto rijdt en stuurt zwaar.

Wat er precies mis is weten ze nog niet of willen ze niet vertellen maar volgende week wordt alles nog eens na gekeken.

Maar goed dat toyota avensis verso automaat problemen gebeuren De importeur kan de dealer corrigeren natuurlijk. Als het een probleem is wat bekend is, geen kwikfit kwaliteit. Ik rij nu al een jaar met dat lampje aan. Dat kon en zo gezegd zo gedaan.

Let wel ik zet er goede remblokken op, dan hadden ze dat gelijk moeten oplossen en niet de mensen aan het lijntje houden tot de garantie verlopen is. Voordeel is wel dat je geen last hebt van bumperklevers.

Garageforum

Wat is de kilometerstand van je Verso? Vraag garantie op het motorblok. Motorproblemen Toyota Corolla Verso 27 oktober j.

Maar in ieder geval hebben ze ervan geweten. Airco Trekhaak Elektrische ramen. Ik heb je inmiddels een persoonlijk reactie gestuurd zodat wij informatie kunnen uitwisselen. Daar is niks mis mee. Bruin met blonde highlights geeft aan het wel een "zaak" te vinden toyota avensis verso automaat problemen wil wel actie ondernemen, maar wil dan wel gewaarmerkte documenten Toyota ontvangen waaruit blijkt dat de ECU vervangen had moeten worden.

Toyota Avensis Verso occasions

Moet dan eur uitgeven maar vertrouw er wel op dat alles dan opgelost is. Want die advertenties zorgen ervoor dat we deze website kunnen bekostigen. Toyota maakt op deze wijze hun kwaliteits-imago totaal niet waar. En zo gaan we nog even door.

  • Ik rijd ongeveer
  • Toyota Prius-facelift is nogal minimaal Een nogal luie plastisch chirurg is aan de slag gegaan met Toyota's wereldverbeteraar
  • De garantie periode van 3 jaar is verlopen maar ik heb toch recht op een deugdelijke auto?
  • Alle bestanden selecteren in map Windows 10 Ik kan sinds vandaag in Windows10 incl.

Binnen een paar weken wederom rook Vlak voor de auto ermee ophield begon de auto eerst te stotteren, maar brandden er nog geen lampjes. Ik heb contact met Europes commisie en die melden mij dat zij in ieder geval niks aan de absurd hoge kosten van een sonde en catalisator gaan veranderen. Ik heb namelijk nog overwogen om alleen de katalysator te vervangen. Een versleten katalysator na In ben in het bezit van een servicebulletin van Wat verdient bert van marwijk bij saudi arabia waaruit blijkt dat dit probleem bij Toyota bekend is voor modellen met het bouwjaar van voor december.

De Verso is gewoonweg groot, toyota avensis verso automaat problemen. Berkel En Rodenrijs ZH!

Forum Toyota Corolla Verso

Populaire occasions Audi A3. Die is er binnen de familie. Ik ga nog één keer met mijn dealer om tafel zitten en vraag hun om uitleg hoe een en ander heeft kunnen gebeuren en zie dan graag van hun kant een oplossing die voor beide partijen voldoening geeft. Ik heb nooit problemen.

Als je blijft doorrijden als het oliedruklampje brand loopt de motor heel snel vast Een gereviseerde of ruilmoter van de sloper is aardig wat goedkoper. Wat er precies mis is weten ze nog niet of willen ze niet vertellen maar volgende week wordt alles nog eens na gekeken.

Alleen normale beurten, nooit iets tussendoor gehad.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws