Nederlandse ambassade belgie paspoort verlengen

Geplaatst op: 10.02.2019

Ver verwijderd van het Consulaat in Antwerpen? Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen. Krijg je een vervangend document mee?

Alle geldige Nederlandse en Belgische paspoorten die in omloop zijn inmiddels voorzien van deze chip met uitzondering van noodpaspoorten. U betaalt deze kosten bij uw aanvraag aan de balie op stadsdeelkantoor Centrum. Woont u in Caribisch Nederland? Houd me via e-mail op de hoogte van nieuwe reacties. Is uw reisdocument gestolen? Tenminste als je gaat vliegen.

Waar je dus voorheen helemaal naar Brussel of Antwerpen moest, kun je dit nu veel dichter bij huis regelen. U hoeft dus niet te wachten tot ze verlopen zijn, nederlandse ambassade belgie paspoort verlengen. Doet u bijvoorbeeld op dinsdag de aanvraag dan is uw paspoort of identiteitskaart op vrijdag klaar!

Ambassade van Nederland in Belgi - Indien het consulaat in Antwerpen nederlandse ambassade belgie paspoort verlengen eventuele andere consulaten van Nederland in Belgi u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Belgi Ambassade van Nederland in Brussel Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Antwerpen  - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antwerpen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Madrid is een heerlijke stad.

De gemeente neemt de verlopen Nederlandse reisdocumenten in. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Je Belgische of Nederlandse paspoort of ID kaart in Spanje verlengen

Ging het om een nieuw poaspoort aanvragen of om het vernieuwen? Consulaat van Nederland in Antwerpen. Bekijk deze eisen op de website van de Rijksoverheid. Je reageert onder je WordPress. Een afspraak maken is niet nodig.

Paspoort verlengen bij de Nederlandse Ambassade in Madrid Geplaatst op december 6, door kusuitspanje, nederlandse ambassade belgie paspoort verlengen. Over deze site Over Nederlandwereldwijd. Deze site maakt gebruik van cookies. Ook kunt u, als u op bezoek bent in Nederland voor bijvoorbeeld vakantie of zakenreis, word je nog steeds op de hoogte gesteld wanneer iemand je tagt in een afbeelding.

Geef dit dan van tevoren aan.

Op deze pagina

Heeft u geldige verblijfsvergunningen of visa in uw oude document staan? De kosten zijn voor eigen rekening. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in België. Geef dit dan van tevoren aan.

Dan heeft u ook de volgende documenten nodig: Sinds 1 november verstrekken zij geen paspoorten, nederlandse ambassade belgie paspoort verlengen, identiteitskaarten of noodpaspoorten meer? Please check official website?

Documenten die u voor een aanvraag bij een Nederlandse ambassade of consulaat moet overleggen, moet vruchtbare dagen na miskraam ook overleggen voor een aanvraag bij de gemeente!

Wat moet je meenemen. In Belgi doet u dit met een van deze documenten:.

Dan weet u welke papieren u voor elke aanvraag nodig heeft. Daarom mag u ze niet weggooien of vernietigen als ze zijn verlopen. Kijk op de website van de Rijksoverheid welke legalisatie of apostille voor welk land geldt. Een paspoortvereiste is dat het paspoort moet beschikken over een machinaal afleesbare RFID chip.

Personen die niet mobiel zijn kunnen contact opnemen met de Ambassade. In Belgi doet u dit met een van deze documenten:. Geniet de rest van je verblijf van onze prachtige hoofdstad en mocht je inkopen willen doen bij de HEMAnederlandse ambassade belgie paspoort verlengen, dan kun je terecht bij maar liefst waarom is fries een officiele taal zaken.

Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Belgi op een rijtje gezet: Check de extra eisen voor Belgi Stap 3: Dan mag u ook een document van de burgerlijke stand in het Spaans inleveren.

Deze site maakt gebruik van cookies.

Waar aanvragen

Ben het helemaal met u eens. Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Brussel - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Brussel of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade. Sinds 1 november verstrekken zij geen paspoorten, identiteitskaarten of noodpaspoorten meer.

Dan levert u die in als u uw nieuwe document komt ophalen.

Een paspoort en identiteitskaart zijn 10 jaar geldig als u bij de aanvraag 18 jaar of ouder bent. Daarom mag u ze niet weggooien of vernietigen als ze zijn verlopen.

Heeft u nog vragen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws