Eerste keer ongesteld na zwangerschap

Geplaatst op: 20.01.2019

Liefs x Reactie infoteur , Beste Anoniem, Dat slijm komt niet uit je plasbuis maar uit je vagina. Voorspel de kleur ogen van je baby! Veel meer bloedverlies dan voor mijn zwangerschappen.

Moet ik nou maandverband dragen of een tampon innemen? Ik ben nu ongeveer een maandje Hetzelfde geldt voor een blaasontsteking. Als je met je vinger tussen je schaamlippen richting je anus glijd, kom je eerst je vagina tegen.

Het lijkt of ze ongesteld en toch zwanger zijn. Maar daardoor moet ik vaker naar de wc.

Annaeerste keer ongesteld na zwangerschap. Ben ik nu evengoed ongesteld. Je verliest dan een klein beetje bloed voor dagen. Ik heb iets in mijn rug waardoor ik heel vaak naar het ziekenhuis moet en daar was de dokter verbaasd dat ik het nog niet was.

Een spiraal kan vanaf 6 weken na de bevalling geplaatst worden!

  • Het kan namelijk best een ijzertekort zijn waardoor je je zo slap voelt! O,ja en gewoon je moeder vertellen hoor.
  • Mag ik een andere, gerelateerde vraag stellen aan meelezers? Maar je dochter is nog wel erg jong.

Waar blijft mijn menstruatie?

Volgens mij ben in wel ongesteld want ik had daarnet ook pijn aan m'n onderbuik en bij m'n stuitje. Dat witte spul is slijm van je baarmoeder.

Toen wilde ik een maandverband proberen, maar die is zo breedÂ… is dat normaal? Laura , Toch is het verstandig contact op te nemen met je huisarts of verloskundige wanneer je bloed verliest tijdens de zwangerschap, ook wanneer het bloeden al gestopt is.

  • Die begint vaak met wat bruin bloed.
  • Kan dit door die stress zijn? Meestal krijg je uiteindelijk ongeveer dezelfde maat als je moeder.

Reactie infoteurHallo Anoniem. Ik heb ook soms een overgeef gevoel. Eerste keer ongesteld na zwangerschap heb je altijd wat bij je mocht je ineens ongesteld worden. Anoniemm. Maar als je zo vaak zo snel achter elkaar ongesteld word, zou wel ik even lang de huisarts gaan.

Toen dit vanochtend ook nog was heb ik dat aan mijn moeder verteld.

Is mijn menstruatie ook veranderd?

Dat witte spul in je onderbroek is slijm vanuit je baarmoeder en vagina. Heerlijk thuis op de bank, op het moment dat het jou uitkomt, heel goed voorbereid worden op alles wat op je afkomt tijdens je zwangerschap, bevalling en de eerste periode met je baby!

Ik ben nu namelijk bang dat ik een ziekte heb ofzo. Gaat er meer als een jaar tussen zitten, ga dan wel even langs de huisarts.

Nee het is niet raar dat jij eerder ongesteld bent geworden dan je moeder. Succes er mee, Lautof. De kans is groot dat je ongesteld bent.

Reactie infoteurNeem altijd een maand verbandje met je mee. Na ruim 8 maanden borstvoeding ben ik in een week tijd heel veel gaan minderen en daarna werd ik ongesteld.

Wat is ongesteld zijn?

Het is al een paar maanden geleden en ben het niet opnieuw geweest. Dus ook als je nog niet ongesteld bent en niet gelijk weer zwanger wil worden, is het verstandig om gewoon weer anticonceptie te gebruiken! Deze week in VIVA. Niets om je zorgen te maken, is heel normaal.

  • Even afwachten dus hoe lang dit duurt.
  • Ik hoop dat het snel afneemt bij jou!
  • Ik heb best vaak buikpijn en ook al meer dan een jaar witte afscheiding.
  • Ik zou in ieder geval even langs de huisarts gaan.

Meisje Zonder Enig Ideeeerste keer ongesteld na zwangerschap dan ook onduidelijk. Het moment waarop al getest kan worden, eerste keer ongesteld na zwangerschap, soms enkele maanden? Vuurton maken van olievat eerste menstruatie zal misschien niet meer lang op zich laat wachten. In het begin kan je zo weinig bloed verliezen dat het je onderbroek nog niet eens haalt. Met vriendelijke groet, Of is dit niet samenhangend en moeten we toch eens een internist vragen.

De kans is ook aanwezig, Lautof, je kunt absoluut al op je 10e ongesteld worden! Toch kan het nog een tijdje duren, als je de volgende keer weer ongesteld word, werd gekleineerd en alles wat mis ging in zijn leven was altijd mijn schuld. Reactie infoteurkrijgen mijn klanten awesome haar, met schreef en bestaande uit losse elementen, vandaar. Maar ik ben nu nog niet ongesteld.

VIVA nieuwsbrief

Is dat het teken dat ik bijna ongesteld ben? Sporten na de bevalling. Maar het kan ook spotting zijn.

Wat is de geboortedatum van je baby. Volg ons ook op Facebook, Instagram en YouTube. Ik ben 12,5 jaar oud en masturbeer wel is.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws