Drukte in de dierentuin youtube

Geplaatst op: 27.01.2019

Op deze Indische nachtmarkt kunnen gasten genieten van authentieke Indische gerechten in het Bush Restaurant, van tientallen stands met veelal tropische producten en van zang en dans op twee podia.

Deze rondleiding is gericht op volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar.

Het nieuwe seizoen met winteravonden is van start gegaan! Herinneringen ophalen Vergelijk foto's van vroeger en nu. Exclusieve wandelingen voor openingstijd in de Bush! Vier je kinderfeestje in Blijdorp Ga met je vrienden of vriendinnen op avontuur in Blijdorp. Een app vol weetjes over dieren, planten, monumenten. Geniet van de Tetterende Olifant Begin je groepsexcursie met koffie en gebak De Kids Zoomerweek is alleen voor kinderen.

Na een korte inleiding gaat u met uw eigen camera in het park op fotojacht. Het nieuwe seizoen met winteravonden is van start gegaan. Kijk in de poppenkast Zie vlinders ontpoppen van Amazonica! We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site. Exclusieve wandelingen voor openingstijd in de Ocean?

Deze rondleiding is gericht op volwassenen en jongeren vanaf 15 jaar. In de herfstvakantie organiseren we een gloednieuw evenement voor jong en oud:

Openingstijden & drukteverwachting

Een app vol weetjes over dieren, planten, monumenten. Deelname met rolstoelen is helaas niet mogelijk. De Kids Zoomerweek is alleen voor kinderen. Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar. Vroege Vogel Wandeling Exclusieve wandelingen voor openingstijd in de Bush!

De hele dag Ontdek welke horeca-punten geopend zijn met de Blijdorp-app! Je ontvangt nu een direct email waarin je jouw inschrijving op de nieuwsbrief kunt bevestigen. Bijdrage voor de rondleiding is 1 euro per persoon, drukte in de dierentuin youtube. Het hele jaar kun je op ontdekkingsreis door vele overdekte werelddelen.

Samen met de gids ontdekken deelnemers heel veel over de vissen en koralen. Winteravondlezingen Het nieuwe seizoen met winteravonden is van start gegaan.

Bekijk ook

Ga op de foto met je favoriete dier Doe net alsof je Bokito aait of een tijger voert De Kids Zoomerweek is alleen voor kinderen. We gebruiken cookies voor een optimale beleving van deze site. Herinneringen ophalen Vergelijk foto's van vroeger en nu.

Sinds eind november 'spelen' ze buiten. Ontmoet de verzorger van de koeneusroggen. Wie komt met de meest geslaagde foto terug. Neem een kijkje achter de schermen Ontdek Blijdorp achter de schermen, boek eens 'n rondleiding. Unieke kans om deze leuke workshop voor een zachte introductieprijs te kunnen volgen.

Exclusieve wandelingen voor openingstijd in de Ocean! Deelname is voor abonnementhouders gratis! Herinneringen ophalen Vergelijk foto's van vroeger en nu. Vier je kinderfeestje in Blijdorp Ga met je vrienden of vriendinnen op avontuur in Blijdorp.

Ze mogen een kijkje in de waterfabriek nemen. Samen met de gids ontdekken deelnemers heel veel over de vissen en koralen. Na een beste gratis virusscanner zonder reclame inleiding gaat u met uw eigen camera in het park op fotojacht. Exclusieve wandelingen voor openingstijd in de Ocean, drukte in de dierentuin youtube. Kindercolleges Gelijk met de winteravondlezingen gaan vanaf 17 oktober ons nieuwe seizoen van kindercolleges van start.

Winteravondlezingen Het nieuwe seizoen met winteravonden is van start gegaan. Unieke kans om deze leuke workshop voor een zachte introductieprijs te kunnen volgen.

Herinneringen ophalen Vergelijk foto's van vroeger en nu.

Over dit programma

Ontmoet de verzorger van de koeneusroggen. Ga op de foto met je favoriete dier Doe net alsof je Bokito aait of een tijger voert Neem alvast een kijkje.

Deelname met rolstoelen is helaas niet mogelijk. Geniet van de Tetterende Olifant Begin je groepsexcursie met koffie en gebak Deze kinderen krijgen bij start van de Zoomerweek een abonnement dat een jaar lang geldig is.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws