De drie vissen dongen

Geplaatst op: 03.01.2019

Ik had het tegen mijn man en niet tegen hem. Na 9 zeer mooie, bewogen en culinair feestelijke jaren heb ik besloten het spreekwoordelijke stokje per 1 januari over te dragen aan zeer bekwame collegae en gaat De Drie Vissen onder een andere naam verder.

Maar wat dan wel vraagt u zich af. Na het grote succes van vorig jaar is dan de tweede editie van Proef Dongen! Ontdek  onze menukaart Nieuwsgierig naar wat wij speciaal voor u bereiden? Vanaf volgend jaar gaan zij verder als DongensGenieten.

We zijn vorige week "plat" gebeld omdat u nog mosselen wilde komen eten.

We kregen allemaal gelijk ons eten en het was weer erg lekker. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Vanavond extra avondje open om asperge menu te presenteren.

Wij zijn vandaag gewoon vanaf Hoezo zult u zich afvragen. Mijn zus bemoeide zich met de vraag welk bord bij welke persoon geserveerd moest worden en kreeg een reprimande, waarvan ik eerst dacht dat deze als grap bedoeld was, maar de helderheid in zijn geheel de drie vissen dongen nog steeds degelijk.

De kerstdagen, die overigens al helemaal volgeboekt zijn, zullen onze laatste restaurant dagen zijn.

Brasserie De Drie Vissen. Rest ons nog u fijne Kerstdagen en alle goeds voor het nieuwe jaar te wensen. De mosseltjes voor dit weekend zijn wat kleiner dan u bij ons gewend bent. Voor alle thuisblijvers hebben we weer overheerlijke nieuwe specials buiten de kaart om.

Telefoon E-mail Verstuur een e-mail Website www. Als gast van onze brasserie kunt u bij ons heerlijk ongedwongen genieten op een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Kijk even op de site en reserveer.

Rest ons voor nu Jannie en Jeroen veel succes te wensen met hun voorbereidingen voor en de opstart van DongensGenieten in Gasterij De Walvis aan de Wilhelminastraat 1 in Dongen voorheen caf 't Fust noemen wij de drie vissen dongen altijd het eerste caf van Dongen dat altijd gesloten is. Geniet van koningsdag en tot straks. Bruiloften en jubilea Een bruiloft of jubileum moet een feest zijn.

Ontdek  onze menukaart Nieuwsgierig naar wat wij speciaal voor u bereiden.

Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Lees ook onze privacyverklaring. Catering " U Aldony " Wilhelminastraat

Voor speciale gelegenheden als feesten, Kom en geniet dit weekend van overheerlijke wildgerechten. Zoekt u een unieke vergaderlokatie in de omgeving van Dongen! Kom de drie vissen dongen geniet nu het nog kan!!. Geachte gast, vergaderingen en kookworkshops zijn wij de gehele week geopend. Klik hier om uw gesponsorde vermelding te claimen.

Brasserie in Dongen

Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Café-zaal 't Vaartje Vaartweg , Dongenvaart. Brasserie-Restaurant Winkk Hoge Ham

  • H eerlijke producten —maar net even anders- tegen schappelijke prijzen in een bijzondere ambiance.
  • Kwam de man van de bediening vragen wat ik daar zei.
  • Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen.
  • Brasserie De Drie Vissen zal daarom op deze dag voor het à la carte gesloten zijn.

Hoe was jouw ervaring. De brownie is gemaakt door Brasserie De Drie Vissen, de drie vissen dongen. Kijk even op de site en reserveer. Geachte gast, U al op vakantie. Ontdek  onze menukaart Nieuwsgierig naar wat wij speciaal voor u bereiden. Culinair Team Chef kok: Hotels in de buurt .

Contactgegevens

We hebben heerlijk gegeten en onze vriendin zat in een rolstoel. Café de Valk - Dongen Tramstraat Datzelfde kruid overheerste ook bij de, overigens van een juiste gaarheid zijnde, groenten. Alle Kerstdagen serveren wij een 4-gangen shared-dining menu.

Deze gezellige "bruine kroeg" is alle dagen van de week te bespreken voor u feestje of partijtje. Als gast van onze brasserie kunt u bij ons heerlijk ongedwongen genieten op een plek waar iedereen zich thuis voelt, de drie vissen dongen.

Lobke Kuijs van harte gefeliciteerd.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws