Abonnement in het engels vertalen

Geplaatst op: 16.03.2019

Gebruik binnen uw CAT-tool zonder beperkingen Licentie voor één gebruiker Eén licentie per gebruiker vereist. Bekijk hoe DeepL's kwaliteit zich verhoudt tot de concurrentie.

Binnenkort komen er nog meer formaten! Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Typ, plak tekst of sleep document hier. Bescherm de vertrouwelijkheid van uw teksten Meer lezen. Kostenbeheersing beschikbaar om uw maandelijkse kosten te beperken.

Typ, plak tekst of sleep document hier. Meld je aan Heb je al een account? Op dit moment worden de volgende talen ondersteund: Beste antwoord door Energieboy 13 januariabonnement in het engels vertalen, DeepL is een Duits bedrijf en al onze activiteiten voldoen aan de Europese gegevensbeschermingswetgeving.

Op dit moment worden de volgende talen ondersteund: Upgrade uw pakket om het aantal documenten dat u kunt vertalen te verhogen. Kan ik mijn rekening in het Engels ontvangen of de laatste rekening in het Engels uitprinten?
  • Vertaal in het Duits.
  • Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Ook in de database

Gebruik de webvertaler zonder beperkingen Vertaal zoveel als u wilt met uw licentie voor één gebruiker. Het woordenboek zal over enige momenten weer beschikbaar zijn. Gebruikers met een licentie kunnen zoveel vertalen als ze willen. Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

Kan ik mijn rekening in het Engels ontvangen of de laatste rekening in het Engels uitprinten? Al zijn de vertalingen uit het Engels met Google en Microsoft al best goed, krijgt DeepL het voor elkaar ze te overtreffen.

Verbeterde vertaling van documenten Vertalingen sneller ontvangen en naar wens bewerken Meer bestandstypen vertalen Meer lezen.

  • U ontvangt dan een link waarmee u uw wachtwoord kunt wijzigen. Cookiebeleid Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.
  • Zo kan een bedrijf bijvoorbeeld zijn internationale servicevragen direct laten vertalen door DeepL Pro, waardoor de bedrijfsprocessen aanzienlijk worden vereenvoudigd en de klanttevredenheid wordt verbeterd. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

DeepL is een Duits bedrijf en al onze activiteiten voldoen aan de Europese gegevensbeschermingswetgeving. Abonneer u op DeepL Pro om meer dan  tekens abonnement in het engels vertalen kunnen vertalen met de online vertaaldienst.

Verbeterde online vertaler Vertaal teksten van welke lengte dan ook U kunt erop vertrouwen dat uw teksten nooit worden opgeslagen. Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Vertaalt u minder dan 1. Sorry, ben je over vijf jaar nog op zoek naar passend werk.

Meld je aan

Vertrouwelijkheid van gegevens Uw teksten worden onmiddellijk na ontvangst van de vertaling verwijderd. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Vertaalt u minder dan 1. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen; uw contract komt aan het einde van de huidige factureringsperiode te vervallen.

Tech giants Google, Microsoft and Facebook are all applying the lessons of machine learning to translation, pointed out that Dutch women wear less makeup and are more natural than others internationally. Gebruik plug-ins in vertaaltools en krijg toegang tot onze API Meer lezen. Kostenbeheersing beschikbaar om uw maandelijkse kosten te beperken, abonnement in het engels vertalen. Op dit moment worden de volgende talen ondersteund: In blinde tests waarbij DeepL Translator wordt vergeleken met de concurrentie geven vertalers drie keer abonnement in het engels vertalen vaak de voorkeur aan DeepL's resultaten dan aan andere diensten.

Dit stelt u in staat om 's werelds beste automatische vertaaltechnologie te implementeren in een breed scala van nieuwe applicaties. Verbeterde vertaling van documenten Vertalingen sneller ontvangen en naar wens bewerken Meer bestandstypen vertalen Meer lezen.

Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Meld je aan Heb je al een account?

Een snelle test voor de taalcombinatie Italiaans-Engels heeft ook zonder statistische pretenties bevestigd dat de kwaliteit van de vertaling echt goed is.

  • Meld je aan Heb je al een account?
  • Wij versturen alleen facturen in het Nederlands.
  • Beste antwoord door Energieboy 13 januari ,
  • Wacht even op een moderator van Vodafone, die kan je daar meer over vertellen.

Bedankt voor uw feedback, abonnement in het engels vertalen. Vooral van het Italiaans in het Engels. Uit een paar tests blijkt inderdaad dat DeepL Translator betere vertalingen biedt dan Google Translate als het gaat om Nederlands naar Engels en vice versa. We hebben een reportage uit een Franse krant vertaald - het DeepL-resultaat was perfect. Op dit moment worden de volgende talen ondersteund: Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Volumekortingen beschikbaar Neem contact op met ons verkoopteam als u meer dan miljoen tekens per maand verbruikt. U kunt zoveel vertalen als u wilt.

Wilt u meer vertalen?

Dit stelt u in staat om 's werelds beste automatische vertaaltechnologie te implementeren in een breed scala van nieuwe applicaties. Bescherm de vertrouwelijkheid van uw teksten Meer lezen.

Bedankt voor uw feedback. Volumekortingen beschikbaar Neem contact op met ons verkoopteam als u meer dan miljoen tekens per maand verbruikt.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. DeepL behaalt volgens wetenschappelijke benchmarks ook recordresultaten.

Kostenbeheersing beschikbaar om uw maandelijkse kosten te beperken Nu aanmelden!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws