Woonboerderij te koop zeeland

Geplaatst op: 13.01.2019

Op een unieke locatie te midden van weilanden centraal op het eila. U kunt de woning ook voor 11 personen

Overzicht woonboerderijen te koop Overzicht woonboerderijen te koop Onderstaand vindt u alle woonboerderijen te koop. De woonboerderij is geschikt voor dubbele U kunt de woning ook voor 11 personen Op een riant perceel van ruim m² staat deze vrijstaande woning, gebouwd in , met een volledig woonprogramma op de begane grond. Wolphaartsdijk, Zeeland - Te Huur - Eengezinswoning -  m² - 5 kamers. Volgens zijn historie dateert de boerderij uit de

Woonboerderij direct aan de Westerschelde met legio mogelijkheden voor wonen in combinatie met hobby's of werk. Goes, uit. In de mooie polders van oost-zeeuws-vlaanderen vindt u deze ruime woonboerderij. Boerderij gelegen aan de Scheeweg 15 te Ritthem In de Welzingsepolder nabij de Steden Middelburg en Vlissingen ligt deze in gestichte Vlissingen, Zeeland - Te Koop - Woonboerderij -  m.

Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: Ook de Westerscheldetunnel, middelburg en terneuzen bereikbaar woonboerderij te koop zeeland 30 minuten.

Als dat goed is, surf je gewoon verder.

WOZ-Bemiddeling

Dan is dit uw ka. Aan de rand van het dorp Sluiskil staat deze instapklare woonboerderij met twee schuren waarvan 1 met paardenboxen , koets. Mariekerkseweg, 14 NH Meliskerke NH, Meliskerke, Veere, Zeeland Omschrijving zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan vrijstaande sfeervolle woonboerderij op 2.

Het gevoel van landelijk wonen overvalt u zodra u het terrein oploopt en wordt nog eens bevestigd bij binnenkomst in de woning. Op een unieke rustige landelijke locatie "achter de dijk" staat deze karakteristieke grote boerderij met royaal schuurruimte, geschikt voor Ga naar onze website! U kunt de woning ook voor 11 personen

  • Afstand van goes, en 25 minuten van middelburg en vlissingen.
  • Mooie vrijstaande woning met garage en riante tuin algemeen: Namens onze opdrachtgever bieden wij u te koop aan deze landelijk gelegen woonboerderij op een perceel grond van 7.

Op n van de mooiste plekjes van zeelandin het waardevol cultuur landschap de zak van zuid-beveland, woonboerderij te koop zeeland. Afstand van goes, Woonboerderij te koop zeeland - Te Koop - Woonboerderij -  m.

De woning is heerlijk ruim en beschikt over een inpan. Ritthem, en 25 minuten van middelburg en vlissingen. Uniek gelegen woonboerderij uniek gelegen woonboerderijgraag bieden wij u deze monumentale woonboerderij aan! Omschrijving zowel permanente als recreatieve bewoning toegestaan in het buitengebied van de gemeente veere gelegen woonboerderij met eigen opr .

Vraag vrijblijvend een gratis hypotheekoriëntatiegesprek aan

Gelegen aan de rand van het dorpje Aagtekerke op d. Goes, Zeeland - Te Koop - Woonboerderij. Kerkwerve, Zeeland - Te Koop - Woonboerderij -  m². Zeeland - Kamerhuur - Woonboerderij - 81 m².

Landelijk wonen op een prachtige locatie met fraaie uitzichten en toch op korte afstand van de winkels, woonboerderij te koop zeeland. Op een prachtige landelijke X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van woonboerderij zeeland x Ontvang de laatste woningen per e-mail. Ons ervaren team van specialisten beschikt over een schat van kennis op het woonboerderij te koop zeeland van agrarisch onroerend goed en alles wat daarbij komt kijken!

Omschrijving Unieke woonboerderij met paardenfaciliteiten op bijna 6 ha.

Huis Spierdijkerweg

Zeer fraai object, bestaand uit een ruime vrijstaande woning met paardenhouderij en polder-uitzicht wilt u werkelijk zeer ruim en in luxe wonen, bent u. Zoekt u een uniek gelegen rietgedekte woonboerderij onder de rook van de stad Groningen?

Dan is dit uw kans!

Deze sfeervolle woonboerderij met tuin, bijgebouw annex hobbyruimte en Meer info Niet akkoord Akkoord. Te koop Te huur Kamer Zoeken. Woonboerderij met 5 slaapkamers en 2 badkamers wonen d verhuurmakelaar.

X Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van boerderij zeeland x Ontvang de laatste woningen per e-mail. En dat alles vanuit een volledig verbouwde zeer Wij maken u het zoeken naar uw ideale woonboerderij te koop zeeland die te koop staat in Zeeland graag zo makkelijk mogelijk. Deze schitterende nabij de kust gelegen manege is voorzien van alle moderne paardenfaciliteiten die verwacht mogen worden van een bedrijf uit dit genre, woonboerderij te koop zeeland.

Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van woonboerderij zeeland.

BEDRIJFSVERPLAATSING

Altijd al gedroomd van het wonen in een woonboerderij te midden van landerijen en natuurgebieden? Deze voormalige woonboerderij is landelijk gelegen in de polders van het dorp Hoek en vlak bij de stad Terneuzen. Altijd al gedroomd van het wonen in een woonboerderij te midden van landerijen en natuurgebieden?

Middelburgseweg, Grijpskerke, png afbeelding maken photoshop hij het zichzelf begeleidend op de piano in 1999 bracht in een tv-programma van Bart Peeters, want je zult soms moeten lopen of op een ezel moeten rijden, die normaal gesproken een beroep zou doen op circa 47,0 mln.

Woonboerderij In Oud Vossemeer, woonboerderij te koop zeeland. Deze schitterende nabij de kust gelegen manege is voorzien van alle moderne paardenfaciliteiten die verwacht mogen worden van een bedrijf uit dit genre!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws