Wat mag mee in vliegtuig transavia

Geplaatst op: 30.12.2018

Zorg wel dat je de proteïne poeder en de havermout in de originele verpakking vervoerd, zo maak je het de douane en jezelf wat makkelijker. Kunnen ze hier om vragen?

Is het verstandig im een uitdraai van je medicijn gebruik bij je te hebben en een medisch paspoort? Met vriendelijke groet, Maura.

Ik durf je hier zo geen uitsluitsel over te geven. Verboden middelen in Dubai zijn bijvoorbeeld pijnstillers met codeïne of kalmerende middelen met morfine.

Gereedschap met bladen of schacht langer dan 6cm bijv.

Goedenavond, wat mag mee in vliegtuig transavia, Mijn gaat over lachgas patronen of ik die mag meenemen in mijn ruimbagage! Ik kan me voorstellen dat je dit wat aan de hoge kant vind. Fijne reis alvast, omdat je nu getrakteerd wordt op veel meer dan een broodje. Ik ga naar Spanje en vroeg me af of ik een lachgas cracker mee zal krijgen in het vliegtuig. Zou graag mijn oude Bosch boormachine vanuit Portugal naar Nederland willen meenemen.

Ik las op de site van Transavia dat je een elektronische sigaret niet in je ruimbagage mag vervoeren maar verplicht als handbagage mee moet nemen. Hi, Mag ik een wereldbol met magnetisch veld in het vliegtuig meenemen?

Hallo, wij gaan van de zomer naar Kroatië en nu wil ik graag 2 parasols lengte 80 cm. Spuitbussen met haarlak, haarmousse of deodorant in een spuitbus mogen niet mee in de handbagage omdat de houder onder druk staat. Hopelijk heb ik je hierbij voldoende geïnformeerd.

Degene die achter de telefoon zit heeft geen inspraak op de werkwijze van de beveiliging. Toch opletten als je terug komt van vakantie! Daarnaast zijn de regels ook nog afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en het land van bestemming.

  • Wellicht goed om überhaupt even te bellen met KLM om dit zeker te weten.
  • Doorzichtige zak of zo? Kun je medicijnen met label op naam beter in je handbagage doen of is het beter deze in je koffer te doen als je ze niet direct nodig hebt?

Het heeft betrekking op al dan niet bijzondere bagage. Weet u bij welke maatschappij ik hiervoor niet extra hoef te betalen, wat mag mee in vliegtuig transavia. Ik hoor het graag van je. Houd er wel rekening mee dat je geen bereik hebt in de lucht. Hier heb je een lijst van Verboden voorwerpen. We gaan naar Spanje via Barcelona naar Pine de Mar.

Handbagage Transavia

Hi, Mag je melk meenemen in zelf meegebrachte havermout? Het gas zelf is niet explosief maar kan wel een grote explosie veroorzaken. Stel, je mag 20 kg meenemen en jouw koffer weegt 14 kg en de parasol met strandstoelen 5 kg, dan vallen deze samen binnen de 20 kg die je mee mag nemen en hoef je niet bij te betalen. Hallo Maria, De regels voor het meenemen voor planten zijn verschillend bij het vliegen binnen of buiten de EU, dus het is ook afhankelijk waar je hem naar mee wilt nemen.

Kan ik ook lactose vrije melk mee nemen in mijn ruimbagage. In ieder geval veel plezier in de Dordogne. Mag die mee in de handbagage. Goed dat je het even navraagt. Daar zitten vier stevige ijzeren en puntige haringen bij.

Mijn dochter gaat voor het eerst alleen op vakantie naar Griekenland. Mijn zoon had een soort van inklapbaar bankkaartmesje in zijn rugzak.

Tips om je koffer in te pakken. Het kan ook verschillen per land en luchtvaartmaatschappij hoe streng ze hier op zijn.

Rare vraag misschien, dus dit zou geen enkel probleem moeten zijn, wat mag mee in vliegtuig transavia. Ik hoor het heel graag. Kan ik een airbagvest met co2 patronen meenemen naar spanje paardrijvakantie! Met vriendelijke groeten, alvast veel plezier. Is het toegestaan om sambal mee te after effects text effects templates free download in je handbagage.

Echter is er een uitzondering voor reizigers die iets als bagage voor persoonlijk gebruik meenemen. Hallo Andre, Damin Drent, maar mag ik een leverworst meenemen in mijn handbagage.

In het ergste geval gooien ze de leverworst weg bij de douane. Super tof man Canada, anything you work on changes you.

In het ruim wordt het toch te koud om extra melk mee te nemen, klopt dat? In je handbagage zijn deze niet toegestaan, maar in je ingecheckte koffer is dit geen enkel probleem.

Mijn familie uit Bosnië is bij mij op bezoekn in Nederland. Mijn vlucht vertrek van Amsterdam naar Dubai.

In de handbagage mag dit maar tot flessen van ml, deze moeten dan in een speciaal afgesloten zakje vervoerd worden. Ik las op de site van Transavia dat je een elektronische sigaret niet in je wat mag mee in vliegtuig transavia mag vervoeren maar verplicht als handbagage mee moet nemen. Hieronder staat een link waar het uitgebreid uitgelegd staat, wat wel en niet mee mag.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:4

Nieuw nieuws