Wat is wa beperkt casco motor

Geplaatst op: 22.01.2019

Of sluit de verzekering online af. U bent verzekerd voor schade die u met uw auto veroorzaakt aan anderen.

Diefstal of total loss: Deze jaren zijn in te zien door ons als verzekeraar bij Roy-data. Lees dan artikel 3. Schade aan anderen die is veroorzaakt door uw motor of door een aanhangwagen of zijspan aan uw motor Diefstal van uw motor en sleutels en inbraak, of schade door een poging tot inbraak Schade door joyriding Schade door brand, ontploffingen of rellen Schade door extreme weersomstandigheden, zoals storm, hagel of een overstroming Schade door botsingen met loslopende dieren of vogels Hulpverlening bij een ongeval in Nederland of in het buitenland.

Dan geldt de nieuw­waarde­regeling. In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Dan kunt u uw schade verhalen op de veroorzaker. We leggen u graag uit welke schade wel en niet verzekerd is. Omdat de uitsluiting niet geldt voor de tegenpartij, moeten wij zijn schade vergoeden?

Bijvoorbeeld bij opzet of rijden zonder geldig rijbewijs. Schade aan uw eigen motor is verzekerd bij een beperkt aantal oorzaken.

  • En wordt je motor niet teruggevonden binnen 30 dagen nadat je aangifte bij de politie hebt gedaan?
  • Lees meer Extra informatie In het buitenland zorgen wij ervoor dat uw motor naar een reparatiebedrijf wordt gebracht. In een paar klikken geregeld.

Diefstal of total loss: wat krijgt u betaald?

Verhaalsbijstand is een gratis service van ZLM Verzekeringen waarbij wij uw schade verhalen. Korting op uw motorverzekeringpremie door schadevrije jaren Bij Univé krijgt u korting op uw premie als u schadevrije jaren opbouwt.

Als er iets met uw motor gebeurt, dan is 1 telefoontje vaak al genoeg om de schade af te handelen. We vergoeden je schade dan op basis van de nieuw­waarde van je motor. Dan kunt u uw schade verhalen op de veroorzaker. Schade aan eigen motor Wij verzekeren alleen de schade aan uw motor door een van de gebeurtenissen die hiernaast staan aangegeven.

  • Als je schade hebt in het eerste jaar, dan blijft die nieuw­waarde van je motor hetzelfde. Wilt u weten of dit voor u geldt?
  • Met de module WA verzekeren wij u voor het geval iemand anders u aansprakelijk stelt voor schade die met of door uw motor is gemaakt. Hulp van een onafhankelijk adviseur Je kunt deze ­verzekering alleen afsluiten via een onafhankelijk adviseur.

Heeft u letsel schade en wat is wa beperkt casco motor een ander hiervoor aansprakelijk. Elk jaar krijgt u van ons een Groene kaart. Kijk dan in onze polisvoorwaarden of vraag het ons of uw assurantieadviseur? Ja, www? Dan spreken we van totaal verlies total loss. Lees meer Extra informatie Als de Groene kaart niet meer geldig is, dan verzekeren wij u alleen binnen de Europese Unie.

Kies uit 4 verschillende verzekeringen

Het kan gebeuren dat u iets heeft gedaan waardoor wij op grond van de voorwaarden de schade niet hoeven te vergoeden. Voorwaarden zorgverzekering Korting brillen en lenzen Zorg in het buitenland Zwanger Eigen risico. Wat is verzekerd bij beperkt casco? Is hulpverlening na schade verzekerd?

Bereken uw premie Meer over WA. Alarm - Is een alarm op mijn motor verplicht voor de verzekering. Als het langer dan vier werkdagen duurt voordat u uw motor weer kunt gebruiken, ook als uw motor een SCM-goedgekeurd alarmsysteem heeft.

Het gebruik van een ART klasse 4 of 5 slot is altijd verplicht, dan wordt uw motor naar een adres in Nederland gebracht. Wij vergoeden dan de dagwaarde.

Heb je vragen?

Bekijk uw polis en dekkingen Meld een schade Bekijk uw schadehistorie. Brand, ruitschade, poging tot inbraak, diefstal, joyriding, aanrijding met dieren, storm, hagel, bliksem en overstroming. Lees meer over verhaalsbijstand. Verhaalsbijstand is een gratis service van ZLM Verzekeringen waarbij wij uw schade verhalen.

Of aan andermans voertuig of spullen.

  • Hier vindt u meer informatie over het melden van uw schade.
  • Zo hebt u een verzekering die bij u past.
  • Motorverzekering Motorverzekering zonder rijbewijs Winterkorting voor uw motor Oldtimer motor.
  • Wilt u dit wel verzekeren?

Afhankelijk van het bedrag kunt u ook per acceptgiro betalen. Is hulpverlening na schade verzekerd! We staan 7 dagen per week, dan heeft u geen recht op hulp! Heeft uw schade geen spoed, wat is wa beperkt casco motor. Voorwaarden motor pdf Pakketvoorwaarden pdf Productwijzer motorrijtuigen pdf.

Pechhulp Als u door pech met uw motor niet meer verder kunt rijden, 24 uur per dag voor u klaar.

Sorry, toegang is geweigerd

Ook interessant voor u. Als het langer dan vier werkdagen duurt voordat u uw motor weer kunt gebruiken, dan wordt uw motor naar een adres in Nederland gebracht. Betalen - Is het mogelijk mijn premie in termijnen te betalen? Is hulpverlening na schade verzekerd?

Als u uw motor verhuurt of tegen betaling mensen vervoert? Alarm - Is een alarm op mijn motor verplicht voor de verzekering. Dat kan op 3 manieren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws