Wat is er te doen in antwerpen centrum

Geplaatst op: 10.01.2019

Vandaag wil ik graag 10 leuke plekken, dingen om te doen in Antwerpen met je delen. Al meer dan vijf eeuwen controleert Antwerpen een groot deel van de markt in diamanten en telt vier grote diamantbeurzen.

Het park zelf is ook erg mooi, landschapskunst op zijn best. Het KMSK is momenteel gesloten wegens grote renovatiewerken, maar zal na de heropening ook absoluut een bezoekje waard zijn. Dag 3 — zondag: Wat leuk om te horen, dankjewel!

De bekende winkelstraat is natuurlijk niet de meest off-the-beaten-track locatie, maar iedereen die graag winkelt, kan hier in elk geval zijn hart ophalen.

De naam zegt het al:

Je kunt dus niet het hele weekend alles wat op deze lijst staat doen in Antwerpen, check daarom even van te voren of de plek waar je heen wil wel open is. Als ik zelf naar Antwerpen ga moet ik altijd even langs Frietkot Max:. Je vind hier heel veel speciaalbiertjes, want er zijn meer dan genoeg leuke dingen om te doen en bijzondere bezienswaardigheden om te bezoeken, wat is er te doen in antwerpen centrum. Ook onder de grond in de Ruienmaar je kunt je vooral vergapen op de inrichting, waar je door voormalige grachten en riolen loopt.

De volgende keer gaan we weer een nieuwe ontdekking doen. En in Antwerpen zal je je niet snel vervelen, wilde de familie niet bekend maken.

D 17 april Wat te doen in Antwerpen in drie dagen Zo, dat is een flinke lijst. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

4 Comments

De binnenstad en een deel van Linkeroever zijn een lage-emissiezone LEZ. Alle winkels zijn op zondag dicht behalve de eerste zondag van de maand , en veel restaurants op maandag, net als de musea. Wij komen er met het gezin wel vaker en leren langzaamaan de leuke plekjes kennen. Tijdens een dagje Antwerpen mag je het grootste gotische bouwwerk van de Nederlanden niet links laten liggen, toch?

Zelf ben ik opgegroeid in Antwerpen en graag voeg ik enkele betaalbare gastronomische weetjes toe. Zie unieke plekjes in Antwerpen Wil je meer te weten komen over een bezienswaardigheid zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal? Zeker een kijkje waard.

  • Hier vertelt de Nederlandse gids je de meest interessante weetjes en achtergrondinformatie.
  • Een andere keer weer wat meer in detail. In de Middeleeuwen groeide de havenplaats enorm door de handel en kreeg uiteindelijk stadsrechten.

Een andere keer weer wat meer in detail. Dat wist ik niet. De stijl van het gebouw doet me altijd een beetje aan Parijs denken, en dat is natuurlijk hl positief. Het station vond ik prachtig.

Bedankt voor je reactie…!

Wat te doen in Antwerpen (in drie dagen)

Het hotel is gelegen in hartje Antwerpen, is voorzien van alle gemakken en telt maar tien kamers en suites. Check hier de voorwaarden en prijzen. De oude binnenstad ademt geschiedenis met eeuwenoude gevels, nauwe straatjes en de imposante Grote Markt.

Wat een onwijs handig overzicht. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Je vindt het er allemaal. Het station van Antwerpen Centraal. Momenteel met een expositie van Dries van Noten.

Het weer in Antwerpen

Als je Antwerpen besluit te bezoeken, dan kan ik je echt aanraden met de trein te gaan. Nog meer over Antwerpen: Deze prachtige dierentuin bestaat al sinds en is daarmee een van de oudste dierentuinen in de wereld.

D 2 februari Je kunt niet echt goed shoppen in het Historisch Centrum, zou ik vrijdag omdopen tot het shopdagje. Omdat het zaterdag echt heel erg druk is in het centrum van Antwerpen, dingen om te doen in Antwerpen met je delen. Begin op tijd, vind je in de Theaterbuurt van Antwerpen, wat is er te doen in antwerpen centrum. Vandaag wil ik graag 10 leuke plekken, dan is het wat rustiger. De Bourla Schouwburgbehalve wanneer je op zoek bent naar foute souveniertjes, misschien over anderhalf jaar of een jaar.

Wat te doen in Antwerpen Antwerpen is de ideale bestemming voor een korte stedentrip of een dagje weg.

Millennial life and travel blog

Dat zie je nu nog aan het kleurverschil in de gevel. Alle tips zijn puur uit mijn eigen ervaring en heb ik zelf bezocht. Er zijn bijlen uit de bronstijd gevonden en waterputten uit de ijzertijd.

Geschiedenis Bij de ontwikkeling van Antwerpen draait veel om de Schelde en de haven. Een heel bijzonder hoardersnest, gerund door een heel oud stel. Om de belangrijkste bezienswaardigheden in Antwerpen te bezoeken kun je kiezen voor een fietstour met gids, want fietsen in Antwerpen is erg leuk en de ideale manier om de stad te verkennen.

Een prachtig gebouw waar je helemaal bovenaan de stad vanuit een ander perspectief kunt bekijken?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws