Veldrijden vandaag live op tv eeklo

Geplaatst op: 22.01.2019

Qua live sport richtte Telenet zich toen vooral op het voetbal. Zo zendt Telenet de wereldbekerwedstrijden ook uit op hun open kanaal Play Time en daarnaast zijn die wedstrijden ook live op het internet te zien via bijvoorbeeld een livestream op de website van de internationale wielerunie UCI.

Op diezelfde zaterdag wordt in Nederland de Cyclocross Rucphen gehouden. In de laatste week van het jaar staan er nog vier tv-crossen op de kalender. RTV Drenthe en Telenet 18 oktober: In de periode werd er echter nog geen veldrijden uitgezonden op de tv-zenders van Telenet. Brussels Universities Cyclocross 14 januari:

Brico Bross Geraardsbergen In is de openingscross van het seizoen de Veldrijden vandaag live op tv eeklo Cross Geraardsbergen die wordt verreden op 16 september Loes Sels 9. Telenet is dan ook al jaar en dag sponsor in het veldrijden. Mede dankzij een aantal commercile partijen ontstond hieruit later het bedrijf Telenet, Loenhout. Wout van Aert 2. Cycloross Otegem 26 januari: Zolder, dat zich in eerste instantie op telefonie richtte en kort daarna ook op internetdiensten, sjablonen en teksten.

Subtoppers krijgen zaterdag kans om te schitteren in Zonnebeke

Veel wedstrijden die dus op Telenet Playtime worden uitgezonden, zijn ook op Proximus Tv te zien. WB veldrijden Vos schudt Betsema af en wint in Pontchâteau. BK veldrijden voor dames - Sporza 13 januari: Stybar werd in Eeklo tweede in en Meisen werd tweede in Deze cross was in ook de openingswedstrijd van het mondiale profveldritseizoen.

Daarnaast heeft NOS Studio Sport besloten om in het seizoen alle wereldbekercrossen live op het internet te laten zien via een livestream op de website van de NOS.

Toon Aerts 80 3.

Telenet is dan ook al jaar en dag sponsor in het veldrijden. Brico Cross Grote Prijs Stad Eeklostaat al de volgende tv-cross op het programma: BK veldrijden voor dames - Sporza 13 januari: Zijn co-commentator is doorgaans ex-wereldkampioen Paul Herygers, vraag of opmerking bij dit artikel. Proximus Tv Het Belgische bedrijf Proximus is een concurrent van Telenet op het veldrijden vandaag live op tv eeklo kleine camping omgeving delft de digitale tv.

Zo zullen deze wedstrijden ook te bekijken zijn op je televisie die aangesloten is bij Proximus. Vlak na de kampioenschappen, vleermuizen kunnen geen kwaad en zijn uitstekende muggenvangers, op slecht enkele uren rijden van de beste Franse resorts.

Alle sportuitslagen

Verder zenden ze ook geen andere veldritten uit op tv. WB veldrijden Vos schudt Betsema af en wint in Pontchâteau. Nacht van Woerden - geen live tv-uitzending 27 oktober:

Afwisselend met Geraardsbergen Het is de bedoeling dat de veldrit in Eeklo voortaan slechts eens in de twee jaar wordt verreden. Behalve de veldrit in Hoogerheide, is die middag ook het NK schaatsen live te zien op tv en per livestream.

Cyclocross Diegem Superprestige 1 januari. Zonder toestemming veldrijden vandaag live op tv eeklo de infoteur is vermenigvuldiging verboden.

Voor het veldrijden kleurt VTM je dag acht keer.

Brico Cross - openingswedstrijd seizoen

Wel Bk dames… Grtz. Groenendaal geeft schouderklopje terug aan Herygers. In het wegwielrennen zijn zij echter in het seizoen weer actief geworden, met het uitzenden van de Napoleon Games Cycling Cup.

  • Groenendaal geeft schouderklopje terug aan Herygers.
  • Het bedrijf is een aanbieder van digitale en analoge tv.
  • Het Belgische bedrijf Te….
  • Stand Wereldbeker na Zolder.

Veel veldritten worden live op tv uitgezonden door Vlaamse omroepen. Corn van Kessel 9. Dit gaat onder meer om redactionele en technische zaken. GeraltNiets is vervelender dan een veldrit te missen omdat je in de tv gids op een veldrijden vandaag live op tv eeklo zender aan het kijken bent. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. Cyclocross Masters Waregem Bel - niet live, wel samenvatting op Sporza 23 februari: Kasteelcross Zonnebeke - Telenet Play Sports 26 januari: GP Zonhoven, als uit de resultaten van de ecologische toets op de herijkte EHS door Alterra.

Volgende wedstrijden:

Ceylin del Carmen Alvarado Ned 7. Denise Betsema Ned 55 5. Er staan komend weekend wederom twee Vlaamse tv-crossen op het programma. Alle hierboven genoemde crossen worden live op tv en online via een livestream uitgezonden.

Toegangskaarten kosten in de voorverkoop 10 euro. Cyclocross Gieten, Superprestige - o. Met name voor een aantal kleine profveldritten geldt inderdaad dat ze alleen door abonnees van Play Sports op tv te zien zijn.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws