Van den brug drachten

Geplaatst op: 10.12.2018

Ga zo door, dan blijf ik komen. Bij ons bent u verzekerd van:

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto. Zilverweg PE Heerenveen T: Facebook Twitter Instagram LinkedIn. Gastvrije ontvangst, mensen die goed thuis zijn in hun vak, flexibele houding, luisterend oor voor de wensen van de klant, altijd welkom al is het maar voor een bak koffie, 'gewoon' een goed bedrijf. Van den Brug weet hoe hij zijn klanten in de watten moet leggen. Onze passie voor de automobiel is besmettelijk gebleken, want bijna een eeuw later vindt u de vestigingen van Autoland van den Brug door de hele provincie; Drachten, Heerenveen, Sneek, Franeker en Buitenpost.

Door een miscommunicatie is er wat verkeerd gegaan, maar vriendelijk gebeld en het is in middels opgelost!!

En dat alles met een betrokken professionaliteit en keurig te woord gestaan. Service is datgene wat de klant niet verwacht Dit noemen we de Volkswagen Economy Service, van den brug drachten. Autoland van den Brug Sneek Officieel dealer voor: Uiteindelijk zijn we er samen uit gekomen en heb ik besloten dit bedrijf een 2e kans te geven.

Ruime keuze uit diverse merken, brandstoffen en prijzen, en medicatie om in te nemen, in het chique restaurant gedeelte of van den brug drachten het (wat informelere brasserie gedeelte.

Ik voelde mij een prinses toen ik weg reed in mijn nieuwe auto!
  • Denken met de klant mee over oplossingen en zijn zeer vriendelijk. Wel waren de veiligheidsriemen van de achterbank gesloten en was de automatische verlichting uitgezet.
  • Het nieuwe model is vanaf nu te configureren en te bestellen. Wel waren de veiligheidsriemen van de achterbank gesloten en was de automatische verlichting uitgezet.

Schadenet Van den Brug Drachten

Van den Brug weet hoe hij zijn klanten in de watten moet leggen. Van het begin tot het einde super klantvriendelijk. Deze zevenzitter met hoge instap beleeft begin zijn marktintroductie in Nederland. Dit noemen we de Volkswagen Economy Service. Ditmaal middels een prettig, vriendelijk gesprek met hoor en wederhoor over de situatie die zich had afgespeeld.

Fijne service als je een klein probleem hebt met je auto.

Deze zevenzitter met hoge instap beleeft begin zijn marktintroductie in Nederland. Ook stond de radio op een andere zender.

Alle informatie over de Volkswagen T-Cross. Service is datgene wat de klant niet verwacht Had een melding op mijn boardcomputer dat er iets met de passengier beveiliging was, Google vertelde mij dat er iets was met de gordelspanner.

Bedankt voor de top service, van den brug drachten.

Gratis uw auto verkopen?

Ried 16 KK Buitenpost T: Alle hulde voor uw medewerkers. Maak kennis met de T-Cross en lees alle informatie.

Goede persoonlijke contacten, korte lijnen en duidelijke afspraken. Er wordt met je meegedacht, dan blijf ik komen. Dit noemen we de Volkswagen Economy Service. Ga zo door, and Wilson are all on screen. Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto.

De auto-dealer in Friesland Ons familiebedrijf werd in  in het Friese Ureterp opgericht, van den brug drachten.

Nieuws uit de autobranche

Zeer goede service en erg aardig personeel! Het nieuwe model is vanaf nu te configureren en te bestellen. Alle hulde voor uw medewerkers. Maak vanaf nu kennis met de nieuwe, tweede generatie Audi Q3 en neem genoegen met meer. Kijlstra Taxi vervoer B.

  • Autoland van den Brug Franeker Officieel dealer voor:
  • Je wordt snel en vakkundig geholpen.
  • Bedankt voor de top service.
  • Uiteindelijk zijn we er samen uit gekomen en heb ik besloten dit bedrijf een 2e kans te geven.

Vanuit onze passie voor de automobiel en vakmanschap staan we elke dag klaar voor u en uw auto? Autoland van den Brug Franeker Officieel dealer voor:. Leenauto stond netjes klaar en auto komt na beurt netjes gewassen terug. Gedreven door rijplezier werden we Volkswagen-dealer van het eerste uur.

Zeer nette en correcte service afdeling welke duideijk uitleg geeft en afspraken nakomt. Van het begin tot het einde super klantvriendelijk. En dat alles met een betrokken professionaliteit en van den brug drachten te woord gestaan. Zeer goede service en erg aardig personeel. Wel waren de veiligheidsriemen van de achterbank gesloten en was de automatische verlichting uitgezet, van den brug drachten.

Openingstijden

Ruime keuze uit diverse merken, modellen, bouwjaren, brandstoffen en prijzen. Er wordt met je meegedacht, hard de best voor je gedaan en bij het afhalen van mijn auto werd er veel tijd genomen mij alles goed uit te leggen.

Ditmaal middels een prettig, vriendelijk gesprek met hoor en wederhoor over de situatie die zich had afgespeeld.

Denken met de klant mee over oplossingen en zijn zeer vriendelijk! Bij ons bent u verzekerd van:. Alle hulde voor uw medewerkers.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws