Ipad reageert niet meer op schuiven

Geplaatst op: 30.01.2019

Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Samsung Galaxy Tab A

Laatste Apple nieuws volgen. Maar dan moet ie eerst uit dus Mick Faber 18 november Diane 18 maart Als het apparaat wel wordt ingeschakeld maar bij het opstarten blokkeert Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten:

Mogelijk helpt deze sectie je verder:. Markeer forums als gelezen. ES File Explorer-kwetsbaarheid maakt bestanden toegankelijk voor anderen update.

Richard 13 november

Diane 18 maart Oorspronkelijk geplaatst door ipeertje Heeft de ts ergens gezegd dat de home button het niet doet? Home knop iPad Mini 2 A werkt niet meer reactie 2 geplaatst: Houd deze knop ingedrukt totdat de iPad weer opstart.

De iPad reageert sinds kort niet meer op de Home knop dus kan de iPad niet meer ontgrendeld worden.

  • De Brieder 5 april
  • Richard 13 november Alles wat je moet weten over mobiele besturingssystemen:

Schuif om te ontgrendelen werkt niet meer! Gerrit 28 oktober. Makers van Fortnite beginnen eigen winkel Azzeddine 31 januari Start het apparaat geforceerd opnieuw op terwijl het is aangesloten.

Als het beeldscherm zwart is of als het apparaat niet kan worden ingeschakeld

Gerrit 28 oktober Voor mij was al deze ellende een goede reden om helemaal afscheid te nemen van Apple. De iPad reageert sinds kort niet meer op de Home knop dus kan de iPad niet meer ontgrendeld worden.

Nee, enkel de schuif om te ontgrendelen werkt niet meer dus ik kan eigenlijk niets meer doen. Alle andere functies werken nog in men locked scherm zoals het naar onder en naar ipad reageert niet meer op schuiven slepen om zo in de shortcut menu's te komen, uitzetten lukt echt niet. Popular Posts IPad resetten! Apple en iOS nieuws en Handleidingen. Als het apparaat wel wordt ingeschakeld maar bij het opstarten blokkeert Probeer deze stappen als u het Apple logo of een rood of blauw scherm ziet tijdens het opstarten: Wij hebben een ipad en gisteren hebben een paar kinderen erop gespeeld.

Hard Reset

Neem contact op met Apple Support om service te regelen als u een van deze problemen ondervindt:. Britt op Geluid instellen met de volumeknop I op Geluid instellen met de volumeknop.

Mick Faber 18 november

  • Vergeet niet een backup te maken.
  • Heeft er iemand misschien nog een idee wat ik nog kan proberen om de iPad aan de gang te krijgen?
  • Open menu Sluit menu Apple Shopping Bag.
  • Heb vandaag update ipad uitgevoerd.

Betekent dat ik niet te horen ben aan andere zijde,hoe lost ik dat op???. Hans Deckers 28 september Zo volg je het WK voetbal ook onderweg met je smartphone of tablet. Lees hoe u Aangepaste weergave gebruikt op de iPhone, na hoeveel weken kan een kat zwanger worden of iPod touch.

Heb een ipad air, maar ik kan hem ook niet resetten. Home knop iPad Mini 2 A werkt niet meer reactie 6 geplaatst: Zat met mijn handen in ipad reageert niet meer op schuiven haar: We hebben allebei de resets geprobeerd en het lukt niet.

Schuif om te ontgrendelen werkt niet meer verdwijnt na registratie Beste sinds ik daarjuist mijn iphone 4S 16GB wou opladen via mijn laptop werkt de schuif om te ontgrendelen functie niet meer.

Antwoorden

Mijn ipad kan ik ook niet meer ontgrendelen na updat IOS9, help. Nieuw design voor Google Assistent wordt nu uitgerold naar smartphones. Ik heb een ipad mini gekregen, maar kan er niet in. Schakel de iPad weer in:

Home knop iPad Mini 2 A werkt niet meer reactie 1 geplaatst: Samsung Galaxy Tab S4 - gepgraded op de belangrijkste punten. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd! Misschien toch meer aan de hand met deze iPad.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws