Grote avi bestanden verkleinen

Geplaatst op: 20.02.2019

CutePDF is een soortgelijk programma. Het heeft over het algemeen een grote bestandsgrootte van maximaal 40 GB.

De volgende manier om MP4-bestanden te verkleinen en comprimeren, is door de parameterinstellingen te wijzigen en aan te passen. Comprimeer MP4 video zonder kwaliteitsverlies. Nadat de grootte van MP4 is verkleind, neemt de kwaliteit van de video af. De bitrate-grootte is recht evenredig met de bestandsgrootte en dus zal het verminderen van de ene ook de andere verkleinen.

Selecteer waar je het bestand wilt bewaren. Dit geeft aan hoeveel bits er per tijd-eenheid worden overgedragen of verwerkt.

Aan de andere kant nemen MP4-bestanden veel opslagruimte in beslag? Klik op de knop "Ruimtegebruik controleren" boven in het dialoogvenster. Je kunt het zelfs uploaden op het net en het delen met je vrienden via e-mail. Open het PDF-bestand dat je wilt gaan verkleinen. U kunt ze ook rechtstreeks naar het hoofdvenster slepen, grote avi bestanden verkleinen.

Als de compresssie is afgerond wordt het gecomprimeerde bestand naar je opgestuurd.

Hoe u video kunt verkleinen

Je kunt kiezen tussen verschillende waarden om de snelheid aan te passen. Video Compressor 1 Video Compressor. Niet alle bestanden hebben baat bij compressie. AVI Deze indeling is compatibel met verschillende mediaspelers en is de meestgebruikte gecomprimeerde indeling met een reeks codecs.

HandBrake is fatsoenlijke software voor Mac-gebruikers waarmee de benodigde bestanden kunnen worden verkleind en gecomprimeerd. Cookies maken wikiHow beter. Het formaat werkt niet universeel op verschillende apparaten en mediaspelers.

Gebruik de standaardinstellingen of pas aan naar wens. Het resultaat is echter minder bevredigend, laten we iets nieuws proberen. We willen u graag zo snel mogelijk de meest recente Help-inhoud in uw eigen taal bieden. Als eerste nieuwe functies krijgen. Selecteer waar je het bestand wilt bewaren.

Weet jij het antwoord?

MP4 is een formaat dat grote ruimte inneemt op uw harde schijf en om hetzelfde te vermijden, kunt u het converteren naar kleinere formaten zoals WMV, FLV en andere. In het algemeen heeft een waarde over 20 niet veel effect. Mogelijk is de kwaliteit nu ook veel lager.

Een groot bestand kan ook pasta pesto met groenten en kip meerdere segmenten worden verkleind om de grootte te verkleinen. Dit betekent dat de afbeelding er na de compressie grote avi bestanden verkleinen anders uitziet dan voor de compressie.

Als je ervoor kiest om lettertypes te optimaliseren hoef je die lettertypes waarvan je weet dat je lezers ze op hun computer hebben niet in te sluiten in het PDF-bestand, grote avi bestanden verkleinen. Het comprimeren van afbeeldingen kan resulteren in een lage kwaliteit, ongeschikt om uit te printen! Contact opnemen met ondersteuning? Het is een formaat dat geschikt is voor webvideo's.

Hoe AVI bestanden te comprimeren op Mac/Win (ook Windows 8)

Nadat u dit videoreductieprogramma hebt geïnstalleerd en uitgevoerd, klikt u op Bestanden Toevoegen knop om te bladeren en selecteer de MP4-bestanden waarvan u de grootte wilt verkleinen. Comprimeer AVI bestanden door te snijden: U kunt dit formaat gebruiken om MP4-bestanden te comprimeren wanneer u bestanden naar het web moet uploaden. Een ander aspect dat kan worden overwogen terwijl de MP4-bestandsgrootte wordt verkleind, vermindert de framesnelheid van het bestand.

In het geval van PrimoPDF kies je voor de optie "Screen quality" om het kleinst mogelijke bestand te verkrijgen.

Als uw document is albert heijn almere openingstijden kerst in de oudere bestandsindeling. Als u geen kwaliteitsverlies wilt kunt u het beste het originele formaat behouden. Het feit is dat MP4 op alle mediaspelers kan worden afgespeeld en van goede kwaliteit is, en is een van de meest gebruikte bestandsindelingen.

Hier willen we graag wat handleidingen delen om video's te comprimeren, grote avi bestanden verkleinen. Ga naar de "bijwerken" knop bij iedere video en kies "bijsnijden" vanuit grote avi bestanden verkleinen pop-up menu Stap 3: Een ander aspect dat kan worden overwogen terwijl de MP4-bestandsgrootte wordt verkleind, vermindert de framesnelheid van het bestand. Een bestand met een hoge resolutie heeft een goede kwaliteit en een grotere bestandsgrootte.

Download en converteert u met een klik. Als je ervoor kiest om lettertypes te optimaliseren hoef je die lettertypes waarvan je weet dat je lezers ze op hun computer hebben niet in te sluiten in het PDF-bestand.

Als je uiteindelijk hebt besloten om de MP4-bestandsgrootte te verkleinen voor ruimtebesparing, e-mailen, spelen, uploaden of andere redenen, wordt hieronder een overzicht gegeven van de beste manieren om dit te doen. Geassocieerde voor- en nadelen worden ook vermeld, zodat u een betere keuze kunt maken, rekening houdend met uw vereisten. Hartelijk dank voor uw feedback!

In het algemeen heeft een waarde over 20 niet veel effect Bit Rate:

De bovenstaande methodes zijn geschikt afhankelijk van grote avi bestanden verkleinen behoeftes. Het heeft over het algemeen een grote bestandsgrootte van maximaal 40 GB? Met de compressieopties verkleint u zowel de bestandsgrootte als de afmetingen van de afbeelding door op te geven hoe u de afbeelding wilt gebruiken!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws