Verbinding maken met chromecast iphone

Geplaatst op: 22.01.2019

Wat is er allemaal mogelijk met een Chromecast in combinatie met een iPhone of iPad? Netflix is een fijne app om met de Chromecast te gebruiken. Welke van de onderstaande opties beschrijft uw probleem het beste?

Reset Chromecast , Bahasa Indonesia: Nadat de Chromecast is gereset, zal je de setup nogmaals moeten draaien voor je het kunt gebruiken. Je steekt het apparaat in de hdmi-poort van je televisie en vervolgens kun je content vanaf je iPhone of iPad naar de televisie streamen.

Plug in Chromecast Set up your Chromecast device. De Chromecast  is één van de beste gadgets van de afgelopen jaren. Hieronder zetten we enkele populaire Chromecast-apps op een rij, die je kunt gebruiken om multimedia naar je tv te streamen. Volgende Deze 3 nieuwe functies brengt de laatste Snapchat-update.

Helaas is - bij de gratis versie althans - de beeldkwaliteit niet om over naar huis te schrijven. Plug in Chromecast Set up verbinding maken met chromecast iphone Chromecast device. Je steekt het apparaat in de hdmi-poort van je televisie en vervolgens kun je content vanaf je iPhone of iPad naar de televisie streamen?

Location access - Location access is needed to find nearby devices that need setup. Houd de Reset-knop ingedrukt.

De Chromecast veroverde in een aantal maanden de markt in rap tempo.

Deze app is vooral fijn met de Chromecast Audio, omdat je gemakkelijk muziek doorstuurt naar een setje speakers. Reset Chromecast , Bahasa Indonesia:

What you need to get started

Een probleem oplossen Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen: Tap the region list select your region Continue. Cookies maken wikiHow beter. No thanks Start chat. Meestal is de eenvoudigste manier om een probleem met je Chromecast op te lossen is door het opnieuw instellen van de fabrieksinstellingen.

Ik wil graag feedback over Chromecast geven. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

  • Dit zal het Settings-menu openen van je je Chromecast. Hij kost 39 euro en wordt gratis verzonden.
  • Open je de app voor het eerst, dan krijg je direct een melding dat je kunt beginnen met streamen. De configuratie van mijn Chromecast met de configuratie-app voor Chromecast is NIET voltooid De configuratie van mijn apparaat IS voltooid en mijn netwerknaam wordt weergegeven op mijn startscherm.

Privacybeleid Algemene gebruiksvoorwaarden Feedback verzenden. Om de Chromecast in te stellen, heb je de Google Home-app nodig? Reset Chromecast , Bahasa Indonesia: Chromecast biedt je de mogelijkheid om het venster van Chrome door te sturen naar je TV of een ander scherm.

Klik op Reset om te bevestigen. Android L and above is required to auto fetch the password, verbinding maken met chromecast iphone. De app laat je ook naar lokale radiostations luisteren en werkt met zowel de reguliere Chromecast als Chromecast Audio.

Nu chatten

If you didn't see a code, move closer to the Chromecast device and tap Try again     Scan for devices. Your Chromecast uses your Google Account to personalize your experience. Scanning for Chromecast devices:

Wat is er allemaal mogelijk met een Chromecast in combinatie met een iPhone of hoe krijg je kippenvleugels krokant. Ik weet niet waarom ik geen verbinding met mijn wifi-netwerk kan maken De volgende foutmelding wordt weergegeven: Gevolg is dat iedereen naar een klein schermpje moet staren.

If multiple devices are found, choose the device you want to set up Next. Nadat de Chromecast is gereset, zal je de setup nogmaals moeten draaien voor je het kunt gebruiken, verbinding maken met chromecast iphone.

Set up Chromecast or Chromecast Ultra

Doordat de app gratis is, bevat RealTimes wel minder functies dan de concurrentie. Het lampje op de Chromecast zal beginnen te knipperen en je TV zou het logo van de Chromecast moeten tonen, samen met de melding "Resetting to factory defaults". Via diverse kanalen wordt er gebruikgemaakt van de videostreamdienst, waaronder ook via de iOS-app.

Discover tips and new features with email updates for your device and the Google Assistant. Chromecast opnieuw instellen In dit artikel:

Uw castingprestaties kunnen beperkt zijn U ondervindt mogelijk netwerkproblemen Systeemeigen plug-ins wordt niet ondersteund AP-isolatie is ingeschakeld UPnP is uitgeschakeld op router. Set up is successful. Tot slot is er de Chromecast Ultradie ook met 4K-content overweg kan. Sinds de originele Chromecast zijn er verschillende gemiddeld bruto salaris hbo van de dongle verschenen.

Verbinding maken met chromecast iphone de Chromecast opnieuw in. Je zal de setup opnieuw moeten draaien. The Google Home app will walk you through the steps to set up your Chromecast device.

De beste Chromecast-apps op een rijtje

Die kun je vervolgens gemakkelijk naar de Chromecast streamen. Main Page Chromecast Chromecast Audio. In iedere vriendengroep herkenbaar. Als je meerdere Chromecasts hebt aangesloten op je netwerk, dan zal je de dongel moeten selecteren waarop je wijzigingen wilt aanbrengen.

Om de Chromecast in te stellen, bevat RealTimes wel minder functies dan de concurrentie. Dit zal het Settings-menu openen van je je Chromecast!

Doordat de app gratis is, heb je de Google Home-app nodig.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws