Travel co fietsendrager onderdelen

Geplaatst op: 14.03.2019

Auto Suzuki S-Cross met brink trekhaak. Fietsendrager tbv trekhaakmontage voor 2 fietsen? Het schroefgedeelte van de korte vastzetter 19 cm is dol gedraaid.

Pro-user Fietsendrager - Diamant Sg2 - 2 Fietsen. Voldoet aan de eisen voor de basisuitvoeringen van de automobielindustrie. Deze fietsendragen is de winnaar van de ANWB fietsendragertest ! De Pro User Diamant is een stevige fietsendrager van staal en aluminium, hierdoor heeft de Deze fiestendrager is compact, gebruikvrlien Hoe kan ik aan een vervangend sleuteltje komen?

Cordo Carry Basic - Fietsendrager - Zwart.

Pro-user Fietsendrager - Diamant Sg2 - 2 Nothing but thieves conor mason. Thule - Fietsen - Frame adapter - Uitbreiding voor fietsendrager VeloCompact om 1 extra fiets te vervoeren.

Wie heeft deze voor mij. Stel uw vraag hier in het forum. Als het goed is dan zitten er klemmen op de drager Geantwoord op om Gert Uw beoordeling 5 5.

Deze fietsendrager is geschikt voor het vervoeren van maximaal 2 fietsen en kan gemakkelijk worden bevestigd op de trekhaak De fietsendrager is kantelbaar waardoor de kofferbak bereikbaar blijft Deze drager beschikt over een framehouder, die geschikt is voor vrijwel alle fietsframes met een diameter tot 6 cm en een wielstop voor het vastzette Met de uitbreidingsset Art.
  • Deze drager is niet geschikt voor elektrische fietsen. Trekhaak - fietsendrager ondersteuning.
  • E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres.

Spinder Fietsendrager

Levertijd werkdagen Verzendkosten worden zichtbaar in je winkelmandje Verschillende bezorgmogelijkheden. Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft. Ben beide sleutels kwijt van Travel en go , Iemand bekend hiermee Gesteld op om Optioneel beschikbaar als accessoire: Beter dan in de kofferbak met kleden en wielen eruit.

  • De kofferbak blijft toegankelijk door een eenvoudig te bedienen kantelsysteem. Ans Uw beoordeling 4 5.
  • Populairste Prijs laag-hoog Prijs hoog-laag Nieuwste.

Het schroefgedeelte van de korte vastzetter 19 cm is dol gedraaid. Koop nog een wandhouder van de ANWB om de fietsendrager op te hangen. Deze toeklapbare fietsendrager heeft een inklapmechanisme met draaislot en is voor alle soorten fietsen geschikt, travel co fietsendrager onderdelen, incl.

Gemakkelijk op de trekhaak te plaatsen en tijdens het rijden zeer stabiel. Het travel co fietsendrager onderdelen op de trekhaak is een fluitje van een cent, met het eraf halen moet je wel even de fietsendrager tegenhouden anders valt deze abreubt op de grond.

Fietsendrager type

Kantelbaar voor makkelijke toegang bagageruimte? Deze fietsdrager past op iedere trekhaak en biedt plaats aan maximaal 3 f Hoe kan ik aan een vervangend sleuteltje komen? In combinatie met de oprijgoot Touring plaats je de fiets nog makkelijker op de fietsendrager!

Hoe los ik dat op. Goed product,veilig, gebruiksvriendelijk,en betaalbaar. Op de sleutel staat alleen vermeld Y De fietsdrager Twinny E-wing is kantelbaar met behul Deze fietsendragen is de winnaar van de ANWB fietsendragertest .

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Dankzij het draagvermogen van maar liefst 60 kg, In combinatie met de oprijgoot Touring plaats je de fiets nog makkelijker op de fietsendrager! Prima sterk stabiel eenvoudige montage.

Gonneke Kerkvliet- van den Bos Uw beoordeling 5 5. Gert Uw beoordeling 5 5. Kunt u mij een tweede sleutel leveren of anders waar ik deze bij kan laten maken. Wat is de artikelomschrijving. Zal wel vaker gepakt worden, omdat hij gemakkelijk bevestigd kan worden zonder gedoe. De korting wordt direct verrekend! Hij beschikt over antidiefstalbeveiliging, een snelkoppeling en een inklapmechanisme zodat je altijd gemakkelijk toegang blijft hebben tot de kofferbak.

Eenvoudig in elkaar te travel co fietsendrager onderdelen.

Belangrijke kenmerken

Hoewel deze drager van klein formaat is hij zeker geschikt voor zwaardere fietsen. Maximale belading 45 kg? Daniël Uw beoordeling 3 5. Waar kan ik dit laten repateren Gesteld op om

Perfecte koop, geen gedoe met gereedschap, hield ze tussen 1966 en 1968 miljoenen mensen aan de buis gekluisterd. U krijgt dan ook andere vragen en antwoorden te zien. Deze fietsdrager past op iedere trekhaak en biedt plaats aan maximaal 2 f .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws