Scooter verzekeren zonder rijbewijs

Geplaatst op: 21.01.2019

Het is volgens de wet eveneens toegestaan om een motorverzekering zonder rijbewijs af te sluiten. Rijden zonder rijbewijs betekent een boete van euro, mits je geen letsel aan anderen hebt toegebracht.

Zij bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn om dit probleem op te lossen.

Gerelateerde items Autoverzekering afsluiten zonder rijbewijs, kan dat? Er zijn echter een paar verzekeraars die je wel zullen verzekeren zonder een rijbewijs. Beste Hakan, zoals in bovenstaand artikel wordt beschreven hoeft u voor uw motor geen verzekering af te sluiten als u NIET op de motor gaat rijden. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Powered by Pinboard Theme and WordPress. U kunt dus beter contact opnemen met een verzekeraar in Gent.

Je kan bij de Wouda Groep de auto misschien nog wel verzekeren, maar of zij een verzekering willen aflsuiten voor maar 2 dagen weet ik niet zeker. Maar het komt wel eens voor dat je zonder scooter verzekeren zonder rijbewijs een autoverzekering af wilt sluiten.

Op die manier vermijdt je extra kosten. Ik heb onlangs een auto paarden boerderij te koop spanje. Dan kan hij de auto ook niet verzekeren en gebruiken.

Rijden zonder rijbewijs betekent een boete van euro, mits je geen letsel aan anderen hebt toegebracht. Of omdat je toch liever op de fiets gaat.
  • Ook moet u in Nederland ingeschreven staan om een verzekering aan te vragen. Het is belangrijk dat je dat op tijd doet.
  • Dan moet je een bromfietsverzekering afsluiten.

Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn in haar situatie. Kan de auto niet op zijn naam worden overgeschreven? We denken graag met je mee over een verzekeraar die jou wel verzekert. Ik wil samen met mijn vriend een auto kopen in Nederland en exporteren naar Griekenland.

Weinig kilometers op de teller, goede specificaties en de paardenkracht die je zoekt. Beste Bruno, Via Independer is het helaas niet mogelijk om een autoverzekering af te sluiten als u geen rijbewijs heeft.

  • De enige die de auto zal rijden ben ikzelf en ik heb wel een rijbewijs. Via Independer hebben we geen mogelijkheden voor deze constructie.
  • Mogelijk kunnen zij haar toch toestemming geven om een auto op haar naam te zetten als blijkt dat zij dit nodig heeft om geld te kunnen verdienen.

Als dit met bewindvoering te maken heeft is het ook scooter verzekeren zonder rijbewijs de bedoeling dat jullie toch een auto voor haar regelen. Dan is het belangrijk om de blauwe nike schoenen dames zo snel mogelijk te schorsen bij de RDW. Beste Laura, Dat is een goede vraag. Je kan bij de Wouda Groep de auto misschien nog wel verzekeren, maar of zij een verzekering willen aflsuiten voor maar 2 dagen weet ik niet zeker.

De verzekeraars ondervinden namelijk nadelen van motorverzekeringen zonder geldig rijbewijs?

Geen rijbewijs en toch een autoverzekering afsluiten?

Je bent nog niet in het bezit van een motorrijbewijs, maar je hebt zojuist de motor van je dromen gezien. U zou het kunnen proberen bij de Wouda groep dan kan uw broer de auto verzekeren en kunt u uzelf als hoofdbestuurder op de polis laten zetten.

Ik heb geen rijbewijs maar wel een Nederlandse identiteitkaart.

Het is zelfs wettelijk verplicht. En de auto moet je op privterrein laten stallen, want alleen dan heb je geen autoverzekering nodig.

Verzekeringen-Online Alle rechten voorbehouden Disclaimer. Bezit je wel een auto dan moet je het kenteken laten schorsen bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer RDW. Scooter verzekeren zonder rijbewijs kunnen u daarom op dit moment helaas niet helpen aan een autoverzekering.

Bromfiets waarvoor rijbewijs niet nodig is

Niet alleen kom je zo in de problemen met justitie, ook de verzekeraar zal niets vergoeden als je schade rijdt terwijl je zonder motorrijbewijs op de motor reed.

Beste Hakan, zoals in bovenstaand artikel wordt beschreven hoeft u voor uw motor geen verzekering af te sluiten als u NIET op de motor gaat rijden. Beste meneer Bakker, Dat is een hele goede vraag. Zij bespreken graag met jou wat de mogelijkheden zijn om dit probleem op te lossen. Ik wil samen met mijn vriend een auto kopen in Nederland en exporteren naar Griekenland.

  • Je bent zelf niet de bestuurder, omdat je geen rijbewijs hebt.
  • Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  • Wil je hier meer over weten?
  • Via Independer is het helaas niet mogelijk om een autoverzekering af te sluiten als u geen rijbewijs heeft.

Bel ons dan gerust op Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn in haar situatie. Michiel Ummels lees scooter verzekeren zonder rijbewijs van Michiel. Het klinkt logisch dat iedereen die een auto heeft ook een rijbewijs heeft. U kunt dus voor u een rijbewijs heeft al wel een motor kopen en stallen bij uw huis zonder rijbewijs of verzekering. Als je weet wanneer je je bromfiets niet meer bezit kun je dit al vantevoren regelen. In bepaalde situaties kan het voorkomen dat je een autoverzekering wilt afsluiten, maar op dat moment nog geen rijbewijs hebt, scooter verzekeren zonder rijbewijs.

Bromfietsrijbewijs als je al een auto- of motorrijbewijs hebt

Op die manier kunnen zij een nieuwe risico-inschatting maken. U kunt haar dan natuurlijk wel financieel steunen door bijvoorbeeld haar premie te betalen.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Wel kunt u een aanvraag doen op naam van uw partner. Een snorfiets heeft een lichtblauwe kentekenplaat met witte cijfers en letters. Autoverzekering afsluiten zonder rijbewijs: .

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws