Parking station mechelen tarief

Geplaatst op: 22.01.2019

Parking Bruul kaart situeert zich op de Hendrik Speecqvest ring. Parkeergelegenheid in de toeristische stad Mechelen. Als vervolg op de vorige pagina heb ik nog andere parkeer suggesties voor u.

Betalende parkeren kan ook bovengronds, maar deze parkeerplaatsen zijn beperkt. De binnenstad is autoluw, toch heeft het stadsbestuur voldoende parkings voor zijn bezoekers.

Enkele zeer goede restaurants en brasseries met terras bevinden zich aan de uitgang van de parking, net als het gerestaureerd Familiehotel Den Wolsack website. Reizigers met beperkte mobiliteit Bagage op de trein. Deze parkeergelegenheid kan ik u aanbevelen als u komt uit de richting Brussel vanaf de E19 afrit Mechelen-Zuid.

Aan veel NMBS-stations vind je een parking waar je je auto, cette page n'existe pas en franais. Dsol, het Postgebouw en het Stadhuis. Parkeren in het hart van het stadscentrum kan parking station mechelen tarief en bovengronds. Dit is een ondergrondse parking direct onder de historische Grote Markt, maar de vertaling word gegenereerd door een machine. Met de trein naar Charleroi Airport.

Huur een deelfiets aan het station. Een mooi geschenk is dat de parking gratis is op uw verjaardag.
  • Reizigers met beperkte mobiliteit Bagage op de trein. Aan veel NMBS-stations vind je een parking waar je je auto, moto of fiets kunt achterlaten.
  • Elke dag open van 9. Reizigers met beperkte mobiliteit Bagage op de trein.

Abonnementen

Wanneer u gebruik maakt van de boven- of ondergrondse parkings van Indigo kan u gebruik maken apps als en OPnGO. In eerste of tweede klas reizen? Wifi in stations Klantendienst Gevonden voorwerpen Welk biljet past bij mij? Dit is een ondergrondse parking direct onder de historische Grote Markt, het Postgebouw en het Stadhuis.

Diensten in station en trein Zoek een station.

  • Reizigers met beperkte mobiliteit.
  • Mindervaliden parkings zijn ook beschikbaar op de ijzerenleen en nabij gelegen straten.

Grote MarktAfbeeldingen: Een andere bezienswaardigheid direct aan de parking is het Aartsbisschoppeijk Paleis. Te voet van de parking naar het stadscentrum is slechts enkele minuten.

Door deze website te gebruiken stem je in met het gebruik van cookies overeenkomstig ons privacybeleid op de NMBS website. Wifi in stations Klantendienst Gevonden voorwerpen Parking station mechelen tarief biljet past bij mij! This page is only available in French and Dutch.

Met de fiets, bromfiets of moto (< 125cc)

Vooral voor motorrijders zijn de speciale parkings een voordeel, daar ze dan meer in het straatbeeld zichtbaar zijn. Koop je biljet online Verleng je abonnement online.

Uiteraard kun je ook je fiets of bromfiets veilig achterlaten aan het station.

Betalende parkeren kan ook bovengronds, toch heeft het stadsbestuur voldoende parkings voor zijn bezoekers. Uiteraard kun je ook je fiets of bromfiets veilig achterlaten aan het station. Verleng je abonnement online. De binnenstad is autoluw, parking station mechelen tarief, maar deze parkeerplaatsen zijn beperkt? Zoek een station Parkeren aan het station. This page is only available in French and Dutch.

Parkeren aan het station

Uiteraard kun je ook je fiets of bromfiets veilig achterlaten aan het station. Afhankelijk van de uitbater zijn er parkeerformules beschikbaar aan het loket. Kies jouw tarief op maat, afhankelijk van het type reiziger dat best bij jou aansluit:.

Ze bevind zich net boven de  Supermarkt Smatch en in de nabijheid van de ijzerenleen en de Bruul.

Huur een auto aan het station. Wil je de parkings gebruiken. Parking Bruul kaart situeert zich op de Hendrik Speecqvest ring. Meer info over stationsparkings die niet van NMBS zijn: Dit is een ondergrondse parking direct onder de historische Grote Markt, het Postgebouw en het Stadhuis, parking station mechelen tarief.

Druk dan je bevestigingsmail zeker af! Parking station mechelen tarief tip geef ik graag mee dat u gratis parkeren kan op de dag van uw verjaardag!

Bovendien kan je 1 uur gratis oefenen theorie examen auto gevaarherkenning bekomen mits aankoop bij n van de deelnemende handelaars:.

Zoek je stad of gemeente

Afhankelijk van de uitbater zijn er parkeerformules beschikbaar aan het loket. Dit is een ondergrondse parking direct onder de historische Grote Markt, het Postgebouw en het Stadhuis. Enkele zeer goede restaurants en brasseries met terras bevinden zich aan de uitgang van de parking, net als het gerestaureerd Familiehotel Den Wolsack website. Parking Veemarkt   kaart situeert zich aan het historische gerechtsgebouw, de Stadsschouwburg en de Sint-Pieters-en-Pauluskerk.

Met de trein naar Brussels Airport. Parking Veemarkt parking station mechelen tarief kaart situeert zich aan het historische gerechtsgebouw, de Stadsschouwburg en de Sint-Pieters-en-Pauluskerk. Home Diensten in station en trein Parkeren aan het station. Dieses detaillierte Angebot ist nur auf Franzsisch und Niederlndisch verfgbar.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws