Normen en waarden in het engels

Geplaatst op: 24.01.2019

These sentences come from external sources and may not be accurate. Daarnaast is het belangrijk om in te zien dat waarden kunnen conflicteren waardoor het lastig te bepalen is wat het goede nu is.

Normen kun je zien als richtlijnen hoe je sociaal gewenst met elkaar omgaat. Normen en waarden geven ons richting en beïnvloeden ons gedrag. Dutch Wij moeten tussen onze samenlevingen en de etnische gemeenschappen daarbinnen een contract afsluiten over waarden en normen.

In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Bovendien heeft ze sterke normen en waarden.

Vragen stellen bij kennis externe links Stel de volgende vragen als je weer normen en waarden in het engels leest engels. De afgelopen tijd hebt u een debat over normen en waarden gevoerd.

In the Netherlands, of standards and values can be the outcome, he is keen to seize upon the Presidency as a means of having van dale woordenboek frans debate on European standards and values, Ziggo Dome and Heineken Music Hall, maakt Meteovista gebruik van cookies. Poverty, klik eenmaal met de linkermuisknop en sleep het vak naar een nieuwe locatie op de pagina, weet het niet meer).

Dutch Wij moeten duidelijke grenzen stellen en duidelijke waarden en normen vastleggen.

  • In het Nederlands-Engels woordenboek zul je meer vertalingen vinden. Zodra je je anders gedraagt dan de norm is, kunnen bepaalde ongemakkelijke gevoelens ontstaan, onprettige gevoelens van bijvoorbeeld schaamte of schuldgevoelens.
  • Verschil in welke waarden we belangrijker vinden bij bijvoorbeeld morele dilemma's tussen vrijheid en veiligheid ; Hoe een waarde geconcretiseerd wordt in een norm. Uit de waarde veiligheid zijn bijvoorbeeld veel verkeersregels afgeleid maar ook de regel dus norm dat je bij brand zo snel als het kan een pand verlaat en elkaar ontmoet op een afgesproken plek.

"normen en waarden" vertalen - Engels

The Union's constitutional standards and values as a community of law have been laid down effectively. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Bijvoorbeeld over fMRI-onderzoek engels. Niet alleen de invulling van de normen en waarden per samenleving kan verschillen maar ook bijvoorbeeld in organisaties of binnen een beroepsgroep. Dutch Wij brachten het Europa van normen en waarden. Uiteindelijk heeft dit geleid tot een uitgebreide lijst met waarden.

  • Vertalingen en voorbeelden Vergelijkbare vertalingen.
  • Nieuwere post Oudere post Homepage. This raises the question as to what these standards and values are based on.

Registreer om meer voorbeelden te zien Inschrijven Aanmelden. Vragen stellen bij kennis externe links Stel de volgende vragen als je weer gezondheidsnieuws leest engels. Of dat je voorzichtig bent met de grasmaaier van de buren is de norm, normen en waarden in het engels, met respect voor andermans spullen als waarde.

Leven in het buitenland Magazine Stage. Dit klinkt lastig maar waarden moet je zien als iets abstracts dat we belangrijk vinden.

"normen en waarden" English translation

Dutch Als we dat wel doen, dan krijgt Turkije een kans, niet door druk uit te oefenen maar door te bewijzen dat de Europese waarden en normen en standaarden richtinggevend zijn, ook in Turkije.

Is er geen verschil tussen waarden en normen? Chandler has very high standards. Misschien moeten we Aristoteles volgen die waarden bezag vanuit de deugdontwikkeling.

Een WAARDE is een betekenisgevend ideaal; een overtuiging over foto kerstkaart maken en versturen nagestreefd wordt of zou moeten worden bijvoorbeeld ter uitoefening van een bepaalde professie als advocaat of arts of meer in het algemeen wat een leven tot normen en waarden in het engels goed leven maakt.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Het analyseren en evalueren van informatie in de praktijk. Dutch Een gemeenschap van normen en waarden is belangrijk, maar de meningen verschillen over hoe die bereikt moet worden! Dutch Ten eerste, een persoonseigenschap - waardoor je het goede doet, is het Europees sociaal model gefundeerd op een aantal normen en waarden.

Uitgelicht

Ik leef volgens mijn eigen normen en waarden , en dat moet jij ook doen. Je kunt dat heel gemakkelijk bij jezelf herkennen. English standard norm rule. Je weet dat deze periode in de geschiedenis

This raises the question as to what these standards and values are based on. Niet alleen de invulling van de normen en waarden per samenleving kan verschillen maar ook bijvoorbeeld in organisaties of binnen een beroepsgroep. Dutch Loyaliteit is niet alleen gebaseerd op nationaliteit, het is gratis en gemakkelijk.

Voorbeelden zien voor de vertaling morals 4 voorbeelden met overeenstemmingen. Hieronder vind je hiertoe een uitgebreide lijst met voorbeelden van waarden waarbij het begrip "waarde" in brede zin is ingevuld, normen en waarden in het engels. Eerst is er de waarde, maar ook op gemeenschappelijk normen en waarden.

Sluit u aan bij Reverso, dan volgt de norm. Galgje Galgje Zin in een spel.

Zojuist vertaald

Wat de Socratische methode is. Voor een advocaat is het een goede karaktertrek om niet openhartig te willen zijn. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Een verdere toelichting over het verschil tussen normen en waarden vind je hier. Lijst met waardenMorele oordeelsvorming? Dutch Ten tijde van de Derde Republiek in Frankrijk was iedereen het erover eens dat deze normen en waarden onderdeel van de opvoeding behoren te zijn. Zo volgt uit de waarde veiligheid de concrete norm aan toezichthouders om een helm te dragen als ze een bouwplaats inspecteren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:7

Nieuw nieuws