Muziek als ringtone iphone se

Geplaatst op: 18.01.2019

Nu zie je de details van de beltoon in kwestie en je kunt de beltoon beluisteren. Waarschuwingen Bij iTunes 10 was het moeilijker om beltonen te creëren, bij iTunes 11 is de functionaliteit helemaal verdwenen. Als het evenwel op ringtones aankomt, is er weinig dat kan worden gewijzigd aan de standaard iPhone ringtones.

Als je de beltoon wilt kopen tik je op de prijs, de knop verandert nu naar een groene knop met de tekst "Koop toon". Nu is het zaak om het bestand om te zetten. Nu wordt je beltoon overgezet. Voer tekst voor uw opmerking toe! Verwijder de AAC-versie van het bestand van iTunes. Definir Toques em um IPhone , Italiano:

Je kunt ook met GarageBand op je Mac een beltoon maken. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van dit programma:. Voer uw naam in. Hoewel iTunes u dus welk nummer dan ook als M4R ringtone laat instellen, kan de ringtone nooit langer zijn dan 30 seconden.

Wijzig de bestandsextensie van. Als je klaar bent met de instellingen klik je op muziek als ringtone iphone se.

Gelukkig beschikt dit programma ook over functionaliteit om uw favoriete liedje in een ringtone om te zetten.

Ottenere Suonerie per il Tuo iPhone , Deutsch: Gelukkig beschikt dit programma ook over functionaliteit om uw favoriete liedje in een ringtone om te zetten. In dit venster tik je op "Beltoon". Zoals we al weten, kan iTunes een deel van een liedje als ringtone instellen, maar deze functie is nogal ingewikkeld en lastig in het gebruik. Als je niets met de toon wilt doen, tik je op 'Gereed'. Nu kunt u welke ringtone u maar wilt overzetten zonder dat u daarvoor een ingewikkelde set-up hoeft te doorlopen of lastige ringtone makers hoeft te gebruiken.

Als u graag iTunes gebruikt, zult u zien dat alle MP3 muziek met uw iPhone is gesynchroniseerd. Met dezze stappen kun u zelf een unieke ringtone instellen, muziek als ringtone iphone se.

Vond je dit een nuttig artikel. Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van dit programma:! Start iTunes en verbind je telefoon met je computer.

Andere dingen die u moet weten

Hiermee verwijder je niet het. Het eerste dat veel gebruikers doen nadat ze een nieuwe iPhone aanschaffen, is deze personaliseren door Bijvoorbeeld de achtergrond te wijzigen en een hoesje te kopen. Beltonen op je iPhone zetten 3 methoden:

Het is eigenlijk best makkelijk om dat te doen met de volgende stappen. Voer een geldig emailadres in. Vergelijking en Conclusie Als u graag iTunes gebruikt, betekent dat ook dat u veel ingewikkelde stappen en een conversie-proces dient te doorlopen voordat u eindelijk het muziekbestand als ringtone kunt gebruiken! Bestand omzetten Nu is het zaak om het bestand om te zetten! Je hoeft dus niets te synchroniseren. Maar het heeft ook een standaardbeltoon waar je al gek van wordt na een paar inkomende gesprekken, muziek als ringtone iphone se.

Complete gids voor instellen MP3 als ringtone op iPhone

Hier zult u een lijst ringtones zien. Start iTunes en verbind je telefoon met je computer. Beltonen installeren vanaf de App Store Externe beltonen installeren Maak je eigen beltonen in iTunes De mogelijkheden van je iPhone zijn bijna oneindig, met je iPhone heb je een jaloersmakend apparaat in bezit dat door velen wordt gezien als de brug naar de toekomst.

U kunt dus het hele nummer gebruiken voor een unieke toon. Selecteer het gedeelte dat je wilt gebruiken en klik op OK. Get Ringtones for the iPhone , Espaol:muziek als ringtone iphone se. Voer een geldig emailadres in.

Inwisselen Houd het Finder-venster open, maar ga terug naar iTunes. Voer uw naam in. De meeste gebruikers wijzigen hun ringtone evenwel zeer regelmatig.

Plaats een Opmerking 0 Opmerking.

Makkelijke Methoden voor Overzetten Ringtone naar iPhone

Tik op deze knop om naar de App Store te gaan. Als je de ACC-versie hebt aangemaakt ga je terug naar het oorspronkelijke bestand.

In dit artikel vertellen we je hoe je beltonen op je iPhone kunt zetten. Verwijder de AAC-versie van het bestand van iTunes.

Nadat u deze stappen heeft voltooid, zult u zien dat alle MP3 muziek met uw iPhone is gesynchroniseerd? Maar het heeft ook een standaardbeltoon waar je al gek van wordt na een paar inkomende gesprekken.

Tik op je keuze.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws