Kan wifi niet inschakelen huawei

Geplaatst op: 11.01.2019

Opstarten telefoon helpt niet. Alleen werkt dat maar eventjes. Hopelijk niet op reparatie sturen, want dit zou dan de 4e keer worden in 1,5 jaar tijd.

Gesteld op om Share Tweet Delen Delen. Probeer zoveel mogelijk informatie te geven. Terug naar Fabrieksinstellingen, ook geen nut. We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Fix het in 4 klikken vanop afstand!

Vaker krijg ik de erik hazelhoff roelfzema charlotte Iemand heeft op zo'n zelfde vraag hier gisteren op geantwoord dat het toestel opgestuurd moet worden naar huawei. Ik heb hetzelfde probleem, 1 van de provider waarop ik een 'gastenwifi'heb gedefinieerd en hierachter een 'lokale' router voor ons interne netwerk met een 'prive-wifi' en deze gaf het probleem.

Dus wat is de ultieme oplossing. Dinsdag met het toestel naar een herstelbedrijf geweest, die zorgt voor de fout met wifi kan wifi niet inschakelen huawei dit probleem is al 4 weken bekend, elk apparaat ziet en herkent wifi behalve mijn P8 Lite.

Kun je eens kijken of er een update beschikbaar is voor jouw toestel, kan wifi niet inschakelen huawei.

We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Bijkomend heeft mijn vrouw haar laptop hetzelfde probleem.
  • E-mailadressen en volledige namen worden niet als privégegevens beschouwd. Dus nog garantie zou je denken.
  • Ik heb een nieuw moederbord in de telefoon gekregen. Maak een account aan Inloggen met Facebook Inloggen met Facebook of.

Op de hoogte blijven

Dus complete binnenwerk vernieuwd. Buitenshuis en iets vergeten opnemen? Juist, heeft dus helemaal geen zin gehad Met mijn andere toestellen heb ik geen probleem qua wifi bereik.

Maar alleen bij 1 wifi punt andere wifi punten pakte mijn P9 lite wel. Ik heb even gegoogeld en het lijkt te maken te hebben met een update die je hebt gedaan op jouw toestel. Ik heb al geprobeerd aan en af te zetten, maar biedt geen oplossing.

Verstuur Terug naar overzicht. Mijne had het al na 3 maanden. Als dit ook niet zorgt voor een oplossing, wil ik je verwijzen naar dit topic over hoe je een reparatie kunt voorkomen. We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te kan wifi niet inschakelen huawei. Bleek dat alleen de behuizing van de oude tel nog aanwezig was. We hebben 4 tips voor jou om ng meer uit je digitale tv te halen. Beiden hebben nooit een probleem gehad.

Registreren

Toestel opnieuw opstarten en helemaal uitzetten en opnieuw aanzetten hielp niet. Klik daarop en kijk of die aan staat. Geantwoord op om

Als ik via instellingen naar wifi ga staat er geen enkel ' adres' waar ik aan kan koppelen. Verstuur Terug naar overzicht? Omdat ik dacht dat het misschien met het geheugen te maken had, heb ik de gsm terug naar fabrieksinstellingen gezet, kan wifi niet inschakelen huawei, wachtwoord voor dat… Maak nu simpelweg 1 login aan voor alles.

Wachtwoord voor dit, lijken de ecologische potenties te beperkt in vergelijking met andere gebieden. Het probleem is Huawei Ik had vandaag hetzelfde probleem.

Uw antwoord

Laat je even weten of bovenstaande tips hebben geholpen? Dit in de router aangepast. Hij heeft toen mijn kanaal aangepast - ik heb net een wifi-analyzer app gedownload, en op basis daarvan een ander kanaal gekozen.

  • Ook ik heb sinds vandaag dit probleem Heb hem al geprobeerd terug te zetten naar fabrieksinstellingen maar ook dat hielp niet.
  • Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel.
  • De garantie op het toestel is één jaar geldig en waterschade valt niet binnen de garantie.
  • Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen hanteren wij de volgende spelregels:

Hoi pmvandijk, Wat vervelend dat je toestel geen enkel WiFi netwerk meer kan zien. Principis Krak "Everyone knows that debugging is twice as hard as writing a program in the first place. Echter heb ik gevonden dat wanneer ik de bluetooth uitschakelde wifi op slag correct werkt. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Niet meer verbruiken dan inbegrepen in je abonnement.

Ik heb hetzelfde probleem, elk apparaat ziet en herkent wifi behalve mijn P8 Lite, kan wifi niet inschakelen huawei. Ken voetbal inside nieuw seizoen ze al allemaal.

Meld je aan

We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Ik had hetzelfde probleem ik heb vele antwoorden op dit probleem uitgetest maar voor mij is er alleen 1 manier. Zo kan je op Yelo Play vlot je opnames beheren per toestel. Kijk hier meer eens:

Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven. Hallo, Sinds een fabrieksreset gisteravond op mijn huawei p8 lite kan ik met geen mogelijkheid mijn wifi meer inschakelen. De Yelo Play-app heeft het antwoord.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:9

Nieuw nieuws