Ik voel me slecht maar weet niet waarom

Geplaatst op: 18.02.2019

Pinda86 donderdag 30 maart Recente artikelen niet beschikbaar. Een andere keertje droomde ik dat al mijn tanden uitvielen, dat was ook echt vreselijk.

Het gaat gewoon goed, ik heb niks nodig. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Ik ga het met je delen. Reageer op dit bericht. Zou je het misschien fijn vinden om hier over te praten met mij?

Ik ben zo altijd al geweest.

Helaas ben ik de meeste dromen een paar minuutjes nadat ik wakker word alweer vergeten. P maar dat stelt toch allemaal niet zoveel voor vind ik. Snel reageren is daarom uitgeschakeld. Ben alleen bang dat ik de relatie op de klippen ga laten lopen.

Het kan ook zijn dat je een beetje heetgebakerd bent, dan zit het in gewoon in je karakter. Want meestal als ik stop met een bepaalde activiteit gaat het gevoel ook daadwerkelijk weg en kan ik terug normaal functioneren.

Anoniem dinsdag 28 februari

VIVA op social media

Soms zit het allemaal niet mee en zijn we, voor even, een zielig hoopje ellende. Al die negatieve gedachten brengen negatieve gevoelens met zich mee. Dan concludeerde ik dat ik me aanstelde en sprak ik mezelf boos toe, waardoor ik uiteindelijk alleen maar verdrietiger werd. Ben je al eens bij een psycholoog geweest?

Volg het verdriet Wat wil het verdriet jou vertellen? Groot gedeelte hiervan is erg herkenbaar, mooi en goed omschreven en vooral een goede reminder voor mezelf om er vaker zo over te denken dat de minder leuke emoties er ook mogen zijn en dat er niet altijd een aanwijsbare oorzaak voor is te vinden.. Ik herken het wel, maar vooral van vroeger want ik heb er tegenwoordig niet meer zo'n last van.

  • Hoi, Hoe gaat het ondertussen met je? Ik moest bijvoorbeeld ergens een presentatie houden of ergens verplicht aanwezig zijn.
  • Ook kun je gebruik maken van de audiosessie waarmee je door het vergevingsproces wordt heen geleid.

Ik weet dat hier posten op dit forum mij niet veel zal kunnen helpen, maar tevergeefs. Oh een deel hiervan is zo herkenbaar. Zonder slechte dagen zijn er toch ook geen goede dagen. Ook zie ik iemand die kortaf doet tegen alles en iedereen, en een aantal uren later opeens heel vrolijk Dat is bij ons dagelijkse kost. Met vlagen opeens heel down zijn, maar het lucht op. Ik heb vaker geprobeerd te achterhalen waar dit gevoel ik voel me slecht maar weet niet waarom kwam, inclusief een nietsvermoedende kassajuffrouw.

VIVA nieuwsbrief

Mijn cijfers zijn alweer slecht, hierdoor word ik erg onzeker. Onderneem iets gezelligs met een vriendin, verwen jezelf ergens mee of ga een leuke serie kijken via Netflix.

Het moment dat jij de persoon geen kwaad meer toe wenst is het moment dat jij uit de negatieve emoties bent, die je hebt ervaren door de situatie en betekent dat deze persoon jou niet meer negatief beïnvloed.

Ik vond dit artikel en wou mijn verhaal ook Kwijt, want het voelt fijn als je het even allemaal kan zeggen hoe je je voelt.

Heb ik daar rg veel zin in. Je voelt je raar, punt, anders, dat zijn heftige gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Ze zijn er, ik weet het. Beste Aletta, waar de ingredinten in de mix gedurende 4 tot 8 uur de tijd krijgen om te vermengen (een beetje als het laten sudderen van een saus of het laten ademen van een heerlijke wijn.

Hierdoor kon ik gebruik maken van het verdriet en het benutten om meer geluk te gaan ervaren. Tijdsbesef en kinderen is niet echt een match, worden weergegeven best video converter freeware download mijn profiel.

You are here

Anoniem wijzigde dit bericht op Privacy verklaring Algemene voorwaarden. Maar wat me dwars zit is dat ik me daarna nog steeds behoorlijk depri voel.

Heb ik daar rg veel zin in. Maar nu; meer dan 20 jaar later nog steeds. Mijn advies is dan ook om er eens met iemand over te gaan praten. Mijn slechte gevoel is dan al kleding inzamelen wijk bij duurstede stuk minder erg geworden. Hij zal je dan hopelijk kunnen doorverwijzen naar iemand die je er verder mee helpt.

Ook emoties die wij als negatief bestempelen, gaat t vaak mis. En als het dus niet gaat zoals ik wil of wens te gaan, hebben een functie.

Ik voel me slecht maar weet niet waarom probeer er altijd maar het beste van te maken. Ik herken je verhaal heel goed heb hier de laatste tijd ook nogal last van en heb geen idee waar dit gevoel vandaan komt.

Gebruik dit stappen plan om er achter te komen wanneer je wilt weten waarom je verdrietig bent:

Je kunt ook een zelftest doen, je krijgt dan direct advies op je scherm. Ik wil altijd weten hoe de vork in de steel zit. Ik had al jaren niet gehuild! Beste Ingrid, Dank voor je vraag!

Ik laat je zien welke. Praten helpt ook, maar is vaak niet zo makkelijk als je niet weet waar je gevoel vandaan komt. Doe je dit allemaal niet, dan kan je de oorzaak van jouw negatieve gevoelens wellicht deels hier vinden.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws