Huizen te koop maaseik en deelgemeenten

Geplaatst op: 28.12.2018

Bovendien zijn de winkels in het centrum van Gent elke eerste zondag van de maand geopend. De specialisten van de sector.

Deze instapklare gezinswoning biedt u o. Pieter Geunsstraat 11, Maaseik. Sla je zoekopdracht op en ontvang als eerste ons nieuw aanbod in je mailbox. Parkeerplaats of garage Parkeerplaats of garage Parkeerplaats Box Garage. De zithoek is uitgerust met een gezellige haard. Gent is een historisch en tegelijk eigentijdse stad.

Alsook huizen te koop in Gent en appartementen te koop in Gent centrum.

Dewaele Vastgoedgroep maakt hierbij gebruik van cookies! De makelaar heeft het adres niet vrijgegeven. Bosstraat 7, Maaseik. Er worden panden getoond.

Geiboomstraat 42, Maaseik.

Aansluitend is er de volledig uitgeruste keuken, met alle modern comfort. Sint-Jansberg 20, Maaseik. Ben je een fijnproever, een vegetariër, verzot op de wereldkeuken of op zoek naar een snelle hap?

De specialisten van de sector

Deze jonge en praktische woning is voorzien van een zeer mooie afwerking. Maastrichtersteenweg 60, Maaseik.

Er is een dubbele carport, een moestuin en een siertuin. Andere panden te koop in Maaseik Appartement te koop in Maaseik Kantoor en handelszaak te koop in Maaseik Parkeerplaats of garage te koop in Maaseik.

Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers, waarvan een zeer ruime met dressing,  en een badkamer met wastafel en ligbad. Open bebouwing Half open bebouwing Gesloten bebouwing.

Tuin Garage Terras Berging Lift.

  • Zo kun je op elk moment de draad weer oppikken.
  • Nieuwbouw Maakt niet uit Toon enkel nieuwbouw Toon geen nieuwbouw. Meer dan een jaar 4 slaapkamers 3 badkamers m 2.

Ook de tuin is recent volledig aangelegd met groen en bestrating. Vind panden te koop in Huizen te koop in Opoeteren ! De woning heeft een volledige en voldoende hoge kelder: Bewaar deze zoekopdracht en krijg een melding wanneer nieuwe panden op de markt komen.

Met zijn vier slaapkamers, twee badkamers en huizen te koop maaseik en deelgemeenten tuin is dit een ideale Kortom, Maaseik. Geiboomstraat 42, overtreft al hun verwachtingen.

Zoek vastgoed

Neerleestraat 50, Maaseik. Hier heb je een mooi uitzicht op het aansluitend terras en tuin. Bosstraat 7, Maaseik.

Wenst u liever te huren dan voorziet Dewaele eveneens een ruim aanbod appartementen te huur in Genthuizen te huur in Gent en eveneens garages te huur in Gent, huizen te koop maaseik en deelgemeenten. Met zijn vier slaapkamers, aan- en afvoeren voorzien om eventueel een 2de badkamer te installeren.

Hier zijn alle aansluitingen, Amsterdam: De Boekerij. Ontvang gratis de laatste aanbiedingen volgens je criteria per e-mail Blijf op de hoogte!

Bewaar zoekopdracht

Deze toffe moderne nieuwbouwwoning is volledig afgewerkt te koop. Hier zijn alle aansluitingen, aan- en afvoeren voorzien om eventueel een 2de badkamer te installeren. Hier heb je een mooi uitzicht op het aansluitend terras en tuin.

De zithoek is uitgerust met een gezellige haard.

Open bebouwing Half open bebouwing Gesloten bebouwing. Dit ruim ingedeeld landhuis met vrijstaande garage en verzorgde tuin ligt in een mooie residentile buurt. Deze instapklare gezinswoning biedt u o. De zithoek is uitgerust met een gezellige haard. Kopen Huren Verkopen Verhuren Advies. Voor meer informatie, klik hier Ik aanvaard. Voorts is er nog een apart gastentoilet.

Gelijkaardig vastgoed

Ook shopping liefhebbers vinden er hun gading in onder andere de Veldstraat, de Langemunt en op de dagelijkse markten. We vonden 25 panden die voldoen aan je zoekopdracht.

Alsook huizen te koop in Gent en appartementen te koop in Gent centrum. Eender 50

De woning heeft een volledige en voldoende hoge kelder: Meer info over deze eigendom Bedankt voor je bericht, we contacteren je zo spoedig mogelijk. Teken een vorm rond de regio 's waar je een pand zoekt. Alsook huizen te koop in Gent en appartementen te koop in Gent centrum.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws