Hond vermist hoek van holland

Geplaatst op: 21.01.2019

January 14 at Hoek van Holland Diersoort: Amivedi Westland January 12 at 5:

Sections of this page. Yvonne De Water shared Amivedi Westland 's photo. Deze donkere dame is gevonden in de Willem III straat wie kent of mist haar? Voor alle mensen die hun kat kwijt zijn! Hond zit nu nog op het bureau in Hoek van Holland. Weet iemand of er een dergelijke hond vermist is? Heeft u ook een huisdier dat bang is voor vuurwerk?

Lees meer over vrijwilliger worden bij Amivedi en meld je aan. Heel smal wit streepje op voorhoofd. Behoorlijk aangekomen dus waarschijnlijk bij iemand binnengezeten.

Meld je dan via info! De eigenaar is bekend en de hond is terug bij zijn baasje. Zonder chip was Saartje bijna zeker nooit meer thuis gekomen.

January 13 at 3: January 15 at
  • Yvonne De Water 13 hrs. Email or Phone Password Forgot account?
  • Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. Is vannacht achter me aan gelopen naar huis en wilt niet meer weg..

Actueel Kerstgroet 21 dec De vrijwilligers van Amivedi wensen u en uw huisdieren fijne feestdagen en alle goeds voor toe. Joost van der Spek shared Nicole Van den Bogert 's post. Help ons om zoveel mogelijk huisdieren weer met hun eigenaar te herenigen en bestel onze limited edition kerstpostzegels. Omgeving Monster Amiveda al ingelicht Kerstzegels 13 dec Help ons om zoveel mogelijk huisdieren weer met hun eigenaar te herenigen en bestel onze limited edition kerstpostzegels.

Janneke Winkel shared Peter Webtek Looij 's post. Alleen op die manier kunnen wij vermiste en gevonden huisdieren gratis blijven registreren en er voor zorgen dat ze zo snel mogelijk weer veilig thuiskomen.

  • De chip die ook nog eens goed geregistreerd was.
  • Amivedi is een vrijwilligersorganisatie die zich sinds inzet voor vermiste en gevonden huisdieren in Nederland. Wij hebben landelijk meldpunten en een uitgebreide website waarop mensen hun dieren laten registreren door onze vrijwilligers.

Amivedi houdt zich bezig met het registreren van vermiste en gevonden huisdieren. Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon. January 14 at Iedereen bedankt voor de tips en het delen.

Op 14 september is het precies 85 jaar geleden dat Stichting Amivedi in in Den Haag werd opgericht. Sections of this hond vermist hoek van holland.

Royal Canin

Deze katten zijn allemaal recent gevonden en komen uit: Meld je dan via info. Deze hond is aangetroffen in de cordesstraat wie kent meneer?

Joost van der Spek shared Nicole Van den Bogert 's post. Omgeving Monster Amiveda al ingelicht Weet iemand of er een dergelijke hond vermist is. Saartje van 1 jaar verdween op 10 september uit 's-Gravenzande, op woensdag is ze nog gezien door de buren en daarna niet meer, hond vermist hoek van holland dan niet begeleid door een ferm nofilter.

Moraal van het verhaal.

Hoe werkt Amivedi?

Moraal van het verhaal. Samen zorgen we ervoor dat hond, kat, vogel, knaagdier of ander huisdier zo snel mogelijk wordt herenigd met zijn of haar baasje. Tot het baasje gisteren een telefoontje kreeg van het asiel uit

  • Al onze vrijwilligers werken vanuit huis met de computer en telefoon.
  • Help ons om zoveel mogelijk huisdieren weer met hun eigenaar te herenigen en bestel onze limited edition kerstpostzegels.
  • Amivedi Westland January 14 at 9:
  • Heel smal wit streepje op voorhoofd.

We zijn het landelijk meldpunt voor huisdier eigenaren. January 14 at Help ons om zoveel mogelijk huisdieren weer met hun eigenaar te herenigen en bestel onze limited edition kerstpostzegels, hond vermist hoek van holland. Join Group settings More. De eigenaar is bekend en de hond is terug bij zijn baasje? Vuurwerk 13 dec Heeft u ook een huisdier dat bang is voor vuurwerk.

Postzegels 85 jaar Amivedi.

Rogz for dogz

Moraal van het verhaal. Zonder chip was Saartje bijna zeker nooit meer thuis gekomen! Nicole Van den Bogert added 3 new photos.

Lianne de Kruijk shared Dierenopvangcentrum Vlaardingen 's post. Vuurwerk 13 dec Heeft u ook een huisdier dat bang is voor vuurwerk. Spaans, Roemeens, hi, Wishing you a happy new year.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws