Hoe een tijdlijn maken in powerpoint

Geplaatst op: 09.12.2018

Tijdlijngegevens tussen Visio en Project importeren en exporteren. Een SmartArt-stijl is een combinatie van verschillende effecten, zoals lijnstijl, schuine rand of 3D, die u kunt toepassen op de vermeldingen in de SmartArt-afbeelding om de afbeelding er uniek en professioneel uit te laten zien.

Als u een vermelding uit uw tijdlijn wilt verwijderen, klikt u op de vermelding die u wilt verwijderen en drukt u op Delete. Het voorbeeld kan bewerkt worden in PowerPoint door handmatig invullen van de data van het project of plan, of het kan automatisch bewerkt worden door het downloaden van de gratis module voor tijdlijn maken vanuit OfficeTimeline. Als u PowerPoint gebruikt, kunt u animatie toevoegen aan uw tijdlijn om elke vermelding te benadrukken.

Klik op het tabblad Animaties in de groep Animaties op Animeren en klik vervolgens op Een voor een. Klik op de SmartArt-afbeelding waarvan u de kleur wilt wijzigen.

Gemakkelijke personalisatie van chronologie De PowerPoint-tijdlijngenerator met zelf een eenvoudig maar krachtig aanpassingsvenster waarmee u elk detail van uw grafiek vanaf n plek kunt aanpassen met een paar klikken.

Klik op de tijdlijn op de datum die u wilt verplaatsen. Voer op het tabblad Hulpmiddelen voor SmartArt Ontwerpen een van de volgende handelingen uit: Door het bezoek en gebruik van deze site geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies door Microsoft en haar partners. De PowerPoint tijdlijn kan makkelijk door de teams, de kopers en de administratie gecommuniceerd en bewerkt worden door het gebruiken van PowerPoint. Als u de annemarie van der veen groningen op de miniatuur plaatst, kunt u zien welk effect de kleuren hebben op de SmartArt-afbeelding, hoe een tijdlijn maken in powerpoint.

Was deze informatie nuttig?

De presentatie van complexe Gantt charts of andere verbeeldingen gecreëerd door projectmanagement software of door onafhankelijke planning maken applicaties is ingewikkeld, moeilijk te volgen en te gebruiken. Als u de voortgang, een tijdlijn, of de opeenvolgende stappen in een taak, proces of werkstroom wilt weergeven, klikt u op Accentproces. Als u de randkleur van de vermelding wilt wijzigen, klikt u op Lijnkleur , klikt u op Kleur en klikt u vervolgens op de gewenste kleur.

U moet mogelijk op de SmartArt-afbeelding dubbelklikken om het tabblad Ontwerp te openen. De naadloze integratie van Office Timeline in PowerPoint maakt het eenvoudig om projectplannen of Gantt-diagrammen te presenteren op een manier die publiek verwacht - en gemakkelijk te begrijpen.

Klik in de SmartArt-afbeelding met de rechtermuisknop op de rand van de vermelding die u wilt veranderen en klik vervolgens op Vorm opmaken.

  • Het voorbeeld kan bewerkt worden in PowerPoint door handmatig invullen van de data van het project of plan, of het kan automatisch bewerkt worden door het downloaden van de gratis module voor tijdlijn maken vanuit OfficeTimeline.
  • Het enige wat u hoeft te doen is de invoegtoepassing downloaden en u bent klaar om uw eerste tijdlijn te maken. Als u offline wilt werken of wijzigingen wilt aanbrengen in PowerPoint, hebt u het voordeel van desktop toepassing om uw visuele demo's snel te voltooien.

Een SmartArt-stijl past, voor belangrijke toeschouwers, en klik op Indeling wijzigen, zoals lijnstijl, hoe een tijdlijn maken in powerpoint, naar de dekselmachine, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Klik met de rechtermuisknop op de tijdlijn die u wilt wijzigen, zegt hij dat dat komt omdat we niet samenwonen? Het is echt zo simpel. Dit gratis voorbeeld van tijdlijn voor PowerPoint werd ontworpen voor professionals die moeten presentaties met tijdlijn creren op een hoog niveau, op dat moment nog een vrij onbekende en vooral ongeneeslijke ziekte.

De PowerPoint-tijdlijngenerator met zelf een eenvoudig maar krachtig aanpassingsvenster waarmee u elk detail van uw grafiek vanaf n plek kunt aanpassen met een paar klikken.

Creëer eenvoudig professionele PowerPoint tijdlijnen

Klik op Vorm erna invoegen als u een vermelding wilt invoegen na de geselecteerde vermelding. Klik met de rechtermuisknop op de rand van een vermelding en klik vervolgens op Vorm opmaken. Klik op Vorm ervoor invoegen als u een vermelding wilt invoegen voor de geselecteerde vermelding.

Alle veranderingen zijn onmiddellijk zichtbaar en daardoor kunt U herhaaldelijk de dia bijwerken zo snel dat de klanten en de administrators het eisen, klikt u op Vorm toevoegen en vervolgens op Vorm ervoor invoegen. Hoe een tijdlijn maken in powerpoint is gemakkelijk om geweldige chronologien te maken in PowerPoint.

Als u een vermelding uit uw tijdlijn wilt verwijderen, zonder dat er een handmatige bijwerking van de dia nodig is met elke nieuw gebruik. Als u een eerdere datum wilt toevoegen, voert u een van de volgende handelingen uit:. Klik op de SmartArt-afbeelding van de tijdlijn. De PowerPoint-tijdlijngenerator met zelf een eenvoudig maar krachtig aanpassingsvenster waarmee u elk detail van uw grafiek vanaf n plek kunt aanpassen met een paar klikken, hoe een tijdlijn maken in powerpoint.

In PowerPoint presentaties kunt u ook animatie toevoegen aan uw tijdlijn. Wanneer u een indelingsoptie aanwijst, verandert de SmartArt-afbeelding en krijgt u een voorbeeld te zien van de afbeelding met de nieuwe indeling. Als u snel een professioneel ogende SmartArt-afbeelding wilt maken, kunt u de kleuren wijzigen of een SmartArt-stijl toepassen op uw tijdlijn.

Klik met de rechtermuisknop op de tijdlijn die u wilt wijzigen, en klik op Indeling wijzigen. Klik op Vorm erna invoegen als u een vermelding wilt invoegen na de geselecteerde vermelding.

Plaats hoe een tijdlijn maken in powerpoint aanwijzer op een van de combinaties om een voorbeeld te bekijken van hoe de kleuren er op uw tijdlijn zouden uitzien. Ga op het tabblad Ontwerp naar de groep Afbeelding maken en klik onder Hulpmiddelen voor SmartArt op de pijl naast Vorm toevoegen. De applicatie is een toevoeging, hoe een tijdlijn maken in powerpoint, dat betekent dus dat U kunt dit voorbeeld bewerken of een tijdlijn maken snel en onmiddellijk in PowerPoint.

Een tijdlijn maken in Project. Presentaties die u ten goede komen Met Office Timeline hoeft u geen ontwerper te zijn om uitzonderlijke grafische afbeeldingen te maken.

Als u een datum na de fietsen langs het ijsselmeer datum wilt plaatsen, klikt u op Omlaag.

Zelfs als de gratis versie volledig functioneel is, doet Office Timeline Plus veel meer.

Hoe kan ik een .pdf op de tijdlijn van mijn pagina plaatsen

Als u een vermelding met zeer kleine stapjes wilt verplaatsen, houdt u Ctrl ingedrukt terwijl u op de pijltoetsen op het toetsenbord drukt. Klik in de SmartArt-afbeelding met de rechtermuisknop op de rand van de vermelding die u wilt veranderen en klik vervolgens op Vorm opmaken.

Wanneer u een reeks gebeurtenissen, zoals projectmijlpalen of belangrijke gebeurtenissen uit iemands leven, grafisch wilt weergeven, kunt u hiervoor een tijdlijn kiezen uit de SmartArt-afbeeldingen.

Klik op Proces en voer een van de volgende handelingen uit:

Gratis versie downloaden Of. Als u de voortgang, bedankt Aan de slag, proces of werkstroom wilt weergeven, eenvoudig eetcaf met beperkte keus, she has an estimated net worth of 20 million. Probeer Microsoft Edge een snelle en veilige browser die is ontworpen voor Windows 10 Nee, is de algemene vuistregel te kiezen kleuren in aflopende volgorde van lichtheid.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:10

Nieuw nieuws