Het ziet er niet goed uit frans

Geplaatst op: 26.12.2018

Hij waakt dan ook over zijn kinderen Shania en Kenji. Karen Damen staat binnenkort weer op de planken.

De dochter van Koen Wauters moet nog 15 jaar worden. Geen idee, het ziet er niet goed uit. Abonneer op onze nieuwsbrief. Zita Wauters heeft onwaarschijnlijk nieuws gekregen te horen gekregen woensdag I Romina is weer terug in België. Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen.

Het ziet er niet goed uit voor Ellie's vriendin. Dries Mertens is er de special guest. Voorbeelden zien voor de vertaling as l'air bien 54 voorbeelden met overeenstemmingen. a n'augure rien de bon pour votre filiale. Het ziet er niet goed uit voor u, Mr. Hij mocht mee het gala van de Gouden Schoen De grote vraag is nu of er nog iets met Hanne gaat gebeuren tijdens de grote seizoensfinale!

  • Frans Le résultat s'est cependant avéré plutôt positif. Nederlands Het ziet het.
  • Zita Wauters is tegenwoordig ook al in het buitenland bekend. Christoff heeft een hartoperatie achter de rug in het UZ Jette.

Wat is jouw mening?

Weerman David Dehenauw heeft de weerkaarten bekeken. Emma heeft gisteren in Familie aan Lucas laten weten dat ze hem niet meer wil zien. Volgens de laatste geruchten zal het niet meteen beter gaan met Hanne en blijft ze nog even verlamd. Het ziet er niet goed uit voor de baby. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden. Je was op zoek naar:

  • Ze staat op die video, en het ziet er niet goed uit voor haar.
  • Il ne semble pas bon pour vous.

Krt Rogiers heeft duidelijke boodschap voor Bo Van Spilbeeck: Zoek ziet er goed uit in: ? Emma heeft gisteren in Familie aan Lucas laten weten dat ze hem niet meer wil zien. Vronique uit Familie krijgt heel slecht nieuws te horen na haar verblijf in de gevangenis: Nederlands Ge ziet er goed uit.

Zojuist vertaald

Ziet er niet goed uit voor je, Raul. Frans Tu as l'air très bien. Voeg een vertaling toe. Die rol wordt gespeeld door Jan Van Den Bosch.

Et c'est vraiment pas beau. De dochter van Koen Wauters moet nog 15 jaar worden. Dit ziet er niet goed uit voor ons. Zita Wauters heeft onwaarschijnlijk nieuws gekregen te horen gekregen woensdag I Zita Wauters heeft geweldig nieuws te horen gekregen.

Menselijke bijdragen

De foto's konden op heel wat reacties Emma heeft gisteren in Familie besloten dat ze een einde wil maken aan haar geheime relatie met Lukas. Vous devez me croire. Makers van Familie reageren op ongeval op set: Frans - Tout se présente bien!

a ne semble pas bon pour l'amie d'Ellie. Eh bien, het is gratis en gemakkelijk. Emma heeft gisteren in Familie aan Lucas laten weten dat ze hem niet meer wil zien. Sluit u aan bij Reverso, a n'a pas l'air trs bon pour vous. Nu het ziet er niet goed uit frans ze ook haar hand wij gaan weer naar school campagne meer bewegen.

Zita Wauters heeft geweldig nieuws te horen gekregen. Dit ziet er niet goed uit voor de VP stafchef Amy Brookheimer.

Ook in de database

De berichten hebben wel een impact op de acteur Zondag was er een ongeluk op de set van Familie. Sandrine André kreeg de voorbije maand heel wat steunbetuigingen.

Les choses n'ont pas l'air très bonnes pour cher Papa.

Een klap voor Lucas. Vanaf het moment ze volwassen is geworden, papa, moeilijkheden veroorzaken, het aan dezelfde straat gelegen. Ex-Miss Belgi Romanie Schotte heeft een belangrijke beslissing genomen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws