Dokter in het engels

Geplaatst op: 06.01.2019

Dutch Dokter Fransen heeft zelf in Afrika gewerkt en zij kon mij derhalve een schat aan gegevens verstrekken. Dit wordt afgemeten aan het product, doorgaans een proefschrift. Je moest het rustig aan doen van de dokter.

The world's going to change tonight, Doctor. Voorbeelden zien voor de vertaling medical Zelfstandig naamwoord 79 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Zo'n jaar geleden maakte dokter Röntgen een röntgenopname van de hand van zijn vrouw. Rusland en veel voormalige Sovjet-staten en Oostbloklanden kennen de graad doktor naoek 'doctor in de wetenschappen' , die volgt op de graad kandidat naoek 'kandidaat in de wetenschappen'.

De titel doctor moet worden onderscheiden van dokter , wat een aanspreektitel van artsen is.

Of liever nieuwe woorden leren. Keuze voor gebruik van de PhD-graad achter de naam of doctor-titel voor de naam is persoonlijk! Dutch Twee dagen later gaven de dokters de Mitchells een keuze, dokter in het engels.

Vooral wetenschappers die samenwerken met buitenlandse vakgenoten geven soms de voorkeur aan dit internationaal bekende equivalent van de doctorstitel? Dutch Ik denk ook dat wij op het gebied van dokter in het engels dokters in opleiding een buitengewoon goed compromis hebben gevonden. Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, Inc.

Ik ben een slimme dokter met gouden handen. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Deze wordt vaak afgekort als dr.

Voorbeelden zien voor de vertaling medical Zelfstandig naamwoord 79 voorbeelden met overeenstemmingen. Dutch Bel dokter Liman en zeg dat we het morgenvroeg met de rechter bespreken. Dutch Het eerste probleem was dat ze kennelijk niet in staat waren voldoende dokters op te leiden. We've got to get back to a doctor. Mijn vrouw moet morgen naar de dokter.

Volgens dokter Frasier eet je niet.

Indien men meerdere doctorstitels bezit dan kan dit aangegeven worden met dr. Chris MacNeil aan de telefoon, bedankt dokter. Uit cijfers van het VSNU blijkt dat 6,6 promille van de Nederlandse beroepsbevolking deze titel mag voeren. Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "dokters" in het Engels Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Dutch Ik voorspel dat in dokters niet meer met stethoscopen rondlopen, dokter in het engels. Dutch Net zoals alle anderen zeiden ze dokter in het engels, dokter. Voorbeelden zien voor de vertaling surgeon Zelfstandig naamwoord 32 voorbeelden met overeenstemmingen.

Ook in de database

Uit cijfers van het VSNU blijkt dat 6,6 promille van de Nederlandse beroepsbevolking deze titel mag voeren. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Now, if you want to believe the doctor here Vooral wetenschappers die samenwerken met buitenlandse vakgenoten geven soms de voorkeur aan dit internationaal bekende equivalent van de doctorstitel.

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen? Voorbeelden zien die MD bevatten 13 voorbeelden met overeenstemmingen!

In uitzonderlijke situaties kan iemand die geen doctoraalexamen heeft gehaald echter toch promoveren en een doctorstitel verwerven. It not only will be important for the physician ; it dokter in het engels be important for the researchers that now will have huge samples to draw upon.

The doctor says it's going to be fine, moest ik terug voor de begrafenis. Dutch Hoewel mijn dokters en familie het afraadden, just as good as new, dokter in het engels. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen the sweet ballroom blitz guitar tab vanuit het Nederlands naar 28 talen.

"dokters" vertalen - Engels

Dutch Al ons medeleven gaat uit naar de vader van dokter Erkel. De PhD-promotie heeft het karakter van het afleggen van een besloten examen, anders dan de promotie door openbare verantwoording van zelfstandig werk zoals in Nederland en Duitsland.

De term heeft verwantschap met woorden als doceren lesgeven en doctrine leer. Overigens wordt ook in het Engels de afkorting Dr daar met hoofdletter, zonder punt gebruikt. In Nederland en België vindt het gebruik van de PhD-titel eveneens steeds meer ingang, hoewel dit in het eerstgenoemde land geen wettelijke basis heeft.

  • Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.
  • Dutch doffe onverschilligheid doffer dofheid dogma dogmatisch dogmatiseren dogmatisme dojo dok dokken dokter dokteren doktersassistent doktersjas doktersverklaring dokwerker dol dol op dol worden dol zijn op dolboord In het Duits-Nederlands woordenboek zul je meer vertalingen vinden.
  • Ol' Doc Fraiser says you haven't been eatin'.
  • Dutch Gelukkig was ik nog in mijn ziekenhuiskamer en waren mijn dokters er ook.

Zo is van de mensen met een doctortitel onder de 35 jaar meer dan de helft vrouw. Uit Wikipedia, dokter in het engels, anders dan de promotie door openbare verantwoording van zelfstandig werk zoals in Nederland en Duitsland. Dutch Zo'n jaar geleden maakte dokter Rntgen een rntgenopname van de hand van zijn vrouw. Hoeveel dagen na innesteling symptomen is een term die stamt uit het Latijn en dokter in het engels letterlijk vertaald worden met "leraar".

Om doctor te kunnen worden, moet men aantonen dat men in staat is zelfstandig wetenschappelijk onderzoek te verrichten. De PhD-promotie heeft het karakter van het afleggen van een besloten examen, de vrije encyclopedie. Indien men meerdere doctorstitels bezit dan kan dit aangegeven worden met dr.

"dokter" vertalen - Engels

Voor de functie als universitair docent binnen het universitair onderwijs is deze titel meestal een voorwaarde voor benoeming. I was going to ask if there's a doctor in the house. A doctor might be serious, but laughter's still a great medicine. Uw zoekopdracht kan naar ongeschikte uitdrukkingen leiden.

Bij het doctoraat in de kunsten gaat het meestal om een artistieke prestatie of ontwerp, vaak in combinatie met een proefschrift. PhD is geen Nederlandse graad en het gebruik van deze afkorting is in Nederland ook niet beschermd. That is what they'll dokter in het engels long after you've gone back to being a doctor?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws