Afstand eindhoven brussel zaventem

Geplaatst op: 13.03.2019

Info voor je vertrekt Parkeren Wegbrengen of ophalen Vertrek en aankomst vluchten Naar de luchthaven Op de luchthaven Assistentie Services. Tussen Amsterdam en Rotterdam mag je met een vervoersbewijs voor de Intercity Brussel ook met de Intercity Direct reizen.

Van thuis naar de luchthaven, van check-in naar veiligheidscontrole. Al even helemaal weg? In 4 stappen van thuis naar de luchthaven Een vlot vertrek in vier stappen? Wel moet je bijna altijd via één van de treinstations van Brussel reizen. Je moet de privacyverklaring aanvaarden.

Plan je bezoek aan Brussels Airport! Wel moet je bijna altijd via n van de treinstations van Brussel reizen. Eenvoudig parkeren op de luchthaven Brussels Airport heeft ruim Met de trein Het  afstand eindhoven brussel zaventem  van de luchthaven vind je op de kelderverdieping van de terminal niveau Welke 2 zaken kunnen we verbeteren aan onze website, afstand eindhoven brussel zaventem.

Je bent dan een kwartiertje korter onderweg, maar je hebt wel een korte overstap vakantiepark sallandshoeve nieuw heeten Rotterdam CS. De Intercity Brussel hanteert vaste prijzen en is meestal de goedkoopste optie als je op het laatste moment een treinkaartje wilt kopen.

Reiskosten met de auto:

Plan je bezoek aan Brussels Airport. Er zijn geen toegangspoortjes op de stations van Brussel, dus je kunt zonder problemen de trein verlaten. Al even helemaal weg? Land Selecteer een bestemming. Een vlot vertrek in vier stappen? Ontvang de goedkoopste deals in je inbox!

  • Je bent dan een kwartiertje korter onderweg, maar je hebt wel een korte overstap op Rotterdam CS.
  • Meer info Brussels Airport app. Bedankt voor je inschrijving!

Wij geven je alle nodige informatie per stap. Maak gebruik van onze nieuwe filter pagina. Met de Thalys Als je op tijd bent met boeken is de Thalys de goedkoopste optie: Er zijn parkeerformules op maat voor dichtbij, op afstand eindhoven brussel zaventem en VIP parkeren. Plan je bezoek aan Brussels Airport. Gebruik onze map om snel jouw bestemming te vinden voor jouw budget. Vanuit het centrum van Brussel kun je per trein of bus naar de luchthaven reizen.

Uitgebreide route-informatie

Check het treinnummer om te controleren of je trein ook in Brussel stopt. Je kan mensen gratis afzetten in de drop-off, op 5 minuten wandelen van de terminal.

Meer info Brussels Airport app. Met de trein Het  treinstation  van de luchthaven vind je op de kelderverdieping van de terminal niveau

Je reist via Roosendaal. Je moet de privacyverklaring aanvaarden. Privacy policy Cookie policy Uitschrijven uit nieuwsbrief. Kom je iemand ophalen of wil je meegaan naar de vertrekhal, dan kan je auto terecht in n van de parkings. Gebruik de routeplanner of bekijk de  dienstregelingen  van bus en Alle essentile Brussels Airport informatie vind je in een afstand eindhoven brussel zaventem op onze gratis Brussels Airport app.

Ontdek al onze vluchten

De rit duurt minuten, maar is een stuk goedkoper dan de trein: Maak kennis met je persoonlijke reisgezel Alle essentiële Brussels Airport informatie vind je in een handomdraai op onze gratis Brussels Airport app.

Met de bus Tussen Brussel en de luchthaven kun je ook per  bus  reizen. Land Selecteer een bestemming. Vanuit Eindhoven kun je ook met de Intercity Bus naar Antwerpen reizen en daar overstappen op de trein:

  • Je reist via Roosendaal.
  • Van thuis naar de luchthaven, van check-in naar veiligheidscontrole.
  • Stad Selecteer een bestemming.
  • Bus en snelbus  verbinden station Brussel Noord met de luchthaven.

Land Selecteer een bestemming! Volg Brussels Airport ook op Facebook. Een vlot vertrek in vier stappen. Op maandag tot en met zaterdag vertrekt de eerste bus om 4. Volg Brussels Airport ook op Facebook Got it. Ontvang de goedkoopste deals in je inbox, afstand eindhoven brussel zaventem.

De beste deals rechtstreeks in je mailbox?

Mijn opties voor kosten

Abonneer je op onze nieuwsbrief. Brussel Airport is goed bereikbaar met het openbaar vervoer; niet alleen vanuit België, maar ook vanuit grote delen van Nederland. Exacte reistijden vind je op de website van de  NMBS.

Brussels Airport heeft ruim. Houders van kortingskaart profiteren tot de grens van korting. De reistijd van Amsterdam naar Brussel Centraal is ongeveer 2 uur?

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:5

Nieuw nieuws