Vpro radioprogramma nooit meer slapen

Geplaatst op: 12.01.2019

Begin oktober gaat 'Wad' in première, de eerste natuurfilm over het waddengebied. Vanavond hoor je de laatste aflevering. Drieëntwintig was hij toen hij in voor zichzelf begon.

In maakte ze haar choreografiedebuut met de voorstelling 'Anatomy of Space'. Hij studeerde filosofie in Amsterdam en Parijs. In aanloop naar de première nam Bryndis Brynjolfsdottir voor ons De Reismicrofoon mee. Hoe verenig je als paspoort-ontwerper dat emotionele aspect met de rigide veiligheidseisen? Pieter van der Wielen spreekt met Johan Doesburg.

In aanloop naar de eerste voorstelling nam Madeleine Matzer voor ons De Reismicrofoon mee! In de rubriek Open Kaart beantwoordt Sabrina Starke vragen over werk en leven. Hierna presenteerde zij - voor o. Van tot was hij redacteur van het levensbeschouwelijk katern 'Letter en geest' van het dagblad Trouw.

Clean Achter de Schermen: Pieter van der Wielen spreekt vpro radioprogramma nooit meer slapen Peer Wittenbols.

Jiskefet podcast Bekijk in iTunes.

Kunst & cultuur

Die kocht het ene dancebedrijf na het andere. Jeroen Toirkens is fotograaf. Koos Breukel is portretfotograaf. Zij wordt gezien als de grootste Braziliaanse schrijver van de twintigste eeuw. Nu verschijnt 'Het boek van de troost', waarin Mortier zijn romans 'Godenslaap' en 'De spiegelingen' met elkaar vervlecht. Suzan Hilhorst is schrijver. En nu volgt 'Oude dozen', een autobiografie waarin ze terugkijkt op de Tweede Feministische Golf, haar eigen leven en dat van de min of meer feministische vriendinnengroep die toen gevormd werd.

  • Deze kunnen zwaarmoedig zijn, maar ook vaak komisch en fantasierijk. In bracht Groot het boek 'De geest uit de fles' uit, waarin hij de geschiedenis van de moderne filosofie beschrijft.
  • Freriks werd geboren in Djakarta, Indonesië. Clean Roos Schlikkers moeder verschuilde zich achter een masker.

Daarna volgden nog twee boeken? Nu is het project klaar om gepresenteerd te worden. Een show vol met hypnose, magie en muziek. Inmiddels staan vpro radioprogramma nooit meer slapen dertien films op zijn naam. Nu is ze te zien in 'TING. Ruim vijftien jaar geleden begon zijn carrire in de journalistiek en werd hij in bij nrc.

Navigatiemenu

Of de zoveelste sterrendocu? Typex is illustrator en striptekenaar. De band laat zich beïnvloeden door genres als dub,elektronica, krautrock en free jazz. Aanvankelijk schreef hij voor Vrij Nederland en sinds doet hij dat voor de Volkskrant.

Haar stijl is expressief, vlekken en zonder te veel rode uitslag in gezicht, kippelevertjes met bamboescheuten en varkensvlees in ketjapsaus.

De broers zijn onafscheidelijk. Hij werkte vijftien jaar als edelsmid en sieradenontwerper bij het Utrechtse Atelier Willem Noyons? Pieter van der Wielen spreekt met Marion Bloem. Zelf een muzieksessie bijwonen!

{{item_title}}

Koos Breukel is portretfotograaf. Hij regisseerde speelfilms als 'Wilde Mossels', 'Nadine' en 'J. Schippers is schrijver, dichter, essayist en kunstcriticus.

Zijn dochter Tess van Eyck en zijn leerling Herman Hertzberger vertellen erover. Pieter van der Wielen spreekt met Willem de Bruin.

Inmiddels staan er meer dan veertig kinderboeken op zijn naam. In 'Thuislozen' dagen de makers je uit na te denken over hoe wij beter samen kunnen leven. Dit woud beslaat zo'n 29 procent van het totale bosgebied.

Nu verschijnt 'I love you, een boek over de geheime liefde tussen de vermaarde ontwerper en architect Gerrit Rietveld en Truus Schrder, 1800 Vilvoorde. Typex is illustrator en striptekenaar, vpro radioprogramma nooit meer slapen.

Het jaar daarop sluit hij een contract vpro radioprogramma nooit meer slapen platenlabel Top Notch. Er wordt al decennia geprobeerd om de perfecte vibrator te ontwerpen. Deze keer gaat hij in gesprek met onderzoeksjournalist Simone Peek over de film The Patriot. In zes afleveringen volg je het leven van de jonge Amsterdamse Anne en haar diverse relaties.

Blog van Jelle Noorman

In de rubriek Open Kaart beantwoordt Sol Bouzamour vragen over leven en werk. Hadewych Minis is zangeres en actrice. Hij werkte voor theater, televisie en radio.

Als eigenaar van het grootste dierencastingbureau van Nederland weet zij alles over het trainen van dieren voor filmrollen. Haar stijl is expressief, met dikke en dunne lijnen, waaronder Das Magazin? Willem Otterspeer is historicus en schrijver.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws