Motor vervoeren in busje

Geplaatst op: 28.12.2018

Kun je met een aantal spanbanden een motor goed bevestigen in een bus of moet je de motor echt met een aanhanger vervoeren? Topicstarter Virus Startdatum 7 apr Peugeot J7 of J9, gewoon op Marktplaats.

Leden Huidige bezoekers Nieuwe profiel posts Zoek profiel posts. Als ik dit vergelijk met de voorzieningen op veerboten van Hoek van Holland naar Harwich Ik dacht dat je daar geen E-rijbewijs voor nodig hebt. Overal Topics Dit forum Dit onderwerp. Ik zie zo vaak mensen klooien met aanhangers als ze plotseling achteruit moeten steken, dat ik het beter vindt om te weten hoe ik met een aanhanger om moet gaan en dat betekent toch les nemen in E.

Bestemming Als fervent motorrijders weten wij maar al te goed dat rijden in de bergen een fantastische ervaring met zich meebrengt.

Wij helpen je alvast kiezen. Beetje oud en uitgeblust topic, wat jij zegt is inderdaad fout? Inschrijfformulier en offerte Na het inzenden van het formulier krijgt u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte toegestuurd. Francis, is de motor nog niet af of heb je je rijbewijs nog niet binnen, motor vervoeren in busje.

Controleer voor je op pad gaat of de aanhanger stevig aan je auto gekoppeld is en niet kan loskomen.

Heb ik een tijdje terug ook gelezen in een magazine. Motor stond niet op de bok maar met de spanbanden stond ie zo strak als een snaar! Dat is een goede optie voor een korte dichtbijvakantie, maar voor langere vakanties neemt zelf rijden heel wat tijd in beslag.

En het kan opzet zijn maar moet er wellicht nog een letter u in die tekst onder je naam. Ongelezen bericht door martyn » 23 okt Beniewd naar jullie mening F Forum import June Reacties:

Met de bus kunnen we vlot doorrijden en als we een nacht moeten overnachten is het fijner als hij in een afgesloten bus staat. Hallo, studio te huur zwolle. Vriendelijke groet, Ik ben nieuw op dit forum en heb meteen een vraag: Egbert R80 met zijspan Forum import June Reacties:.

Discussies Activiteiten Motor vervoeren in busje Hallo, Magna Lady.

Laatste Nieuws

Was van een bedrijf die VW transporters aanpaste voor doeleinden zoals jij ze noemt. Heb je de motor particulier of bij een dealer gekocht? We zullen trachten u zoveel mogelijk tegemoet te komen met uw gekozen dag.

Zaterdag zelf een VFR in een busje vervoerd en das prima te doen. Verder vervoer ik altijd onze mtoren in de bus vivaro heb ook. Weet niet hoeveel ruimte je hebt in het busje om de motor vervoeren in busje vast te zetten, en of de motor er recht in past bijvoorbeeld.

Moet de motor onderweg niet een beetje meeveren. Zelf heb rij ik met een persone uitvoering.

Voeg een reactie toe. We gaan liever niet met een aanhanger en hij kan een Mercedes Vito bus regelen. Universeel toepasbaar Het Rollinbike systeem is toepasbaar voor ongeveer iedere combinatie camper, bus, trailer en motorfiets of andere tweewielers scooter, brommer. Zag er idd wel geinig uit, maar is natuurlijk met wat handigheid zelf ook te maken.

En ik zie hier nog niet echt een antwoord. Informatie, inspiratie en innovatie: Hanzzzz MF veteraan 7 apr St vincent cara delevingne new york kunnen we ook een afspraak met u maken om uw motorfiets op een gekozen locatie retour te brengen.

Je kun speciale motor aanhangers huren. Het was opzet dus. Op de standaard of bok en flink motor vervoeren in busje de vering trekken door spanband bij balhoofd en bij de duostepjes achter.

We zullen trachten u zoveel mogelijk tegemoet te komen met uw gekozen dag. Ongelezen bericht door hawa ncr » 23 okt Bus of camper om motor te vervoeren.

Heb ik zelf ook gedaan toen ik me motor kocht. Optioneel kunnen we ook een afspraak met u maken om uw motorfiets op een gekozen locatie retour te brengen.

Forums Nieuwe posts Zoek topics.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws