Huis te koop bloemendaalstraat halen

Geplaatst op: 16.03.2019

Te renoveren hoeve op Verzorgde karakteristieke woning op perceel van 9are Schulen.

Gezellige houtskeletbouw woning deels met gemetste baksteen muur rond, en gelegen in een rustige, doodlopende straat. Je koopt en verkoopt, huurt en verhuurt alle mogelijke immobiliën en terreinen via deze rubriek. Dit mooi afgewerkte en recent gebouwde appartement bouwjaar vindt u terug in het.

Niets van deze site mag worden gekopieerd voor gebruik door derden zonder voorafgaandelijk akkoord van de uitgever. Ruime gedeeltelijk gerenoveerde burgerwoning Halen.

Mooie verzorgde woning op perceel van 12a24 Berbroek. Ruime gezinswoning op een rustige locatie Halen. Rustig gelegen ngezinswoning te Molenstede Molenstede. Weides zijn vrij van …. Verzorgd gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers Halen. Mooi perceel bouwgrond voor open bebouwing Halen. Prachtig landgoed met een opp.

Prachtig luxe appartement te huur in centrum Leuven Leuven 1. Residentieel gelegen woning met zij-oprit en aangelegde voor - en achtertuin. Ruime boerderij met 2 aanpalende percelen landbouwgrond gelegen in het landelijke Zandbergen op een perceel van m².
  • Prachtige penthouse te huur met 3 slaapkamers in centrum Halen Halen. Woning te koop in Halen op perceel van 8are50 Halen.
  • Staden - Hoeve te koop Ref.

Search result

Groen gelegen woning met mooie vergezichten over weiden en akkers. Van de 8 buurten in Halen, staat Bloemendaal - Ertsenrijk gerangschikt als:.

Huis te koop tot Geetbets - Opbrengsteigendom op perceel van 5are20 Lummen. Merken en rubrieken in 'Beauty en wellness'     Huis en tuin topqueries. Stijlvol gerenoveerd herenhuis op perceel van 70 are.

Gerenoveerd dakappartement te koop Berbroek. Mooi en ruim dakappartement te huur in centrum Halen Halen. Knus verzorgd appartement met 2 slaapkamers Halen. Huis te koop tot Tessenderlo - De site bestaat uit een hofplaats met…. Categorien Toon alle zoekertjes.

Wij zoeken voor u!

Toon alles Huren Kopen. Trovit Provincie Limburg Halen. Deze charmante hoeve is gelegen in Tongeren op de Demerbroek. Mooie recente woning te Zonhoven Zonhoven.

Gelegen in een rustige en kindvriendelijke Prachtig duplex appartement te huis te koop bloemendaalstraat halen met een opp. Deze uitzonderlijke woning met 2 aparte wooneenheden in het centrum van Meldert biedt een massa mogelijkheden zonder renovatie- of verbouwingswerken Meer info Niet akkoord Akkoord. Mooi gelegen bouwperceel met een oppervlakte van 3 are 68 ca Halen We hebben hotel boeken met ideal beoordelingen nodig om de gemiddelde beoordeling te berekenen.

Winkels om te ontdekken

Huis te koop voor euro met 3 slaapkamers , Halen, Provincie Limburg Mooie bel-étage te Halen Deze charmante hoeve is gelegen in een rustige, groene straat te Zelem, een dorp in de provincie Limburg. Deze zeer goed onderhouden woning is gelegen op enkele minuten van het centrum van Paal waar zich alle winkels Er ging iets fout, gelieve later opnieuw te proberen. Deze woning bevindt zich in het landelijk gelegen Donk.

Meer weten over databeheer en uw privacyinstellingen, huis te koop bloemendaalstraat halen. Mooie tijdloze woning op perceel van 10 are 63 Zonhoven. Prachtige hoogwaardig afgewerkte woning te koop Schulen. Dit mooie pand is gelegen op een Huis te koop tot Paal - Omgeving Gebouwen binnen de m 6 Gebouwen binnen de m 55 Afstand tot de straat 15m Open zicht Ver!

Woning met moderne architectuur. Te renoveren ruime burgerwoning met 4 slaapkamers Halen. Hoeve op een perceel van 9a42 te koop Linkhout.

Mooi nieuwbouw appartement in centrum Halen

Mooi gerenoveerd gelijkvloers appartement in centrum Hasselt Hasselt. Ruim handelspand met appartement te huur Herk-de-Stad. Prachtige penthouse met 3 slaapkamers en groot terras Halen. Deze woning is centraal gelegen in de driehoek Leuven — Diest — Hasselt, en vormt

Uiterst rustig gelegen, met vele mogelijkheden? Rustig gelegen woning met 3 slaapkamers op een perceel van 6 are 77 Berbroek. Woning Bjbevat: Wij gebruiken cookies om je ervaring te personaliseren.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:6

Nieuw nieuws