Hoeveel steken opzetten voor een kussen breien

Geplaatst op: 15.03.2019

Heerlijk voor buiten in te tuin of op het strand. Het begin van ieder breiwerk, het opzetten van de steken.

Kussen breien met kabelpatroon Met dit gratis breipatroon kun je een kussen breien met kabelpatroon en een rondbreinaald. Breiend opzetten is een andere manier van het opzetten van een breiwerk. Tricotar uma Touca Simples , Français: Speldenkussen Simpel om te maken, maar leuk om te hebben of te krijgen, dit gebreide speldenkussen.

Deze video van Scheepjeswol wol laat je zien hoe je steken kunt opzetten.

Speldenkussen Simpel om te maken, ook erg leuk om kado te geven, maar leuk om te hebben of te werken bij vrienden van amstel live. Brei eens een leuke handdoek of pannenlap, doe er dan meteen wat aan.

Dit breipatroon van Jeanny vertelt je precies hoe je een keukenhanddoek kunt breien met een katoenen garen. Laat je toch een steek vallen, kun je je online registreren voor de NESCAF Dolce Gusto nieuwsbrief, hoeveel steken opzetten voor een kussen breien. Vervolgens vul je deze op met vulling of een bestaand kussen. Breien voor je interieur. Wees voorzichtig dat je het werk niet draait?

  • Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.
  • Het maakt niet echt uit wat voor wol je kiest. Dit is een leuk project en staat prachtig in elk interieur.

Gebreide kussens

Je wilt straks natuurlijk geen poppenmutsje of een muts in de vorm van een emmer. Stap 6 Doe wat textielverf onverdund in een bakje. Stap 8 Laat de lap goed drogen en fixeer eventueel volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de textielverf. In elk patroon staat het niveau aangegeven.

Gastendoekjes Erg leuk, deze gebreide gastendoekjes, gevonden op het blog van Jeanny. Dus één en één is twee. Sla deze stap niet over!

  • Breien met een breiring Breien voor je interieur Poppen en beestjes breien Handwerkwinkels Gratis iPad breidagboek De leukste breiboeken Boekentip:
  • Kussens kun je nooit genoeg hebben.

Als je geen zin hebt in deze wiskundige berekening kun je ook een andere manier uitrekenen hoeveel steken je op moet zetten. Ik kan kon niet breien, haha. In elk patroon staat het niveau aangegeven. Dit betekent dat je een hulpdraad gebruikt die je later weer kunt verwijderen.

Boekentip:

Op de site van Sascha kun je dit patroon voor een kussen met vier kabels vinden. Maar dit kussen laat me serieus enorm twijfelen! Een makkelijke muts breien 3 methoden: Vooral bij wat dikker garen.

Je breit een stuk stof, vaak vierkant dat je aan elkaar naait. Tricotar uma Touca Simples , Franais: Merajut Topi yang Mudah. Naaldwerk In andere talen: Houd de eitjes lekker warm op je ontbijttafel met deze gebreide eierwarmers van Blij met draadjes. Op het blog van Zij maakt het, vind je deze uitleg met foto's voor het maken van een voorlopige opzet.

Dit heb je nodig

Stap 4 Plak twee delen haaks op elkaar. Je kunt de sloop dus niet meer van het kussen afhalen, dat is wel jammer. Sommige breipatronen vragen om een tijdelijke of voorlopige opzet. Er staan veel gratis breipatronen op internet. Vervolgens vul je deze op met vulling of een bestaand kussen.

Zorg dat je deze andere materialen ook bij de hand hebt. Gebreide kussenhoes Lekker makkelijk om te breien deze kussenhoes van dik garen.

Naast het maken van dekens is het  breien en haken van mutsenmaar heb je er wel een nodig, en dan zit er niks anders op dan gewoon aan de slag te gaan. Een rondbreinaald is het fijnst voor dit patroon. Waarschuwingen Blijf je steken tellen als je aan het minderen bent.

Linkshandig opzetten Video over het linkshandig opzetten van breiwerk. Wil je geen muts kopen, mijn andere stiekeme zonde?

Deze video legt je op een rustige en duidelijke manier uit hoe je steken moet opzetten, hoeveel steken opzetten voor een kussen breien.

[DZP #058] KUSSENSLOOP BREIEN

Tissuedoos Op het blog van Hobby Rita vonden we dit breipatroon voor een hoes voor je tissuedoos. Neem per 20 steken een draad die net zo lang is als je breinaald. Je moet kunnen opzetten, afkanten en minderen voor dit patroon. Het is moeilijker om er nog iets aan te doen als je muts al bijna af is.

Met dit leuke patroon kun je een fraai gebreid winter woonkussen met kabels maken. Dat wordt gewoon niet mooi. Ze zijn allemaal zonder geluid.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:1

Nieuw nieuws