Hoe scheer je je benen zonder scheerschuim

Geplaatst op: 05.02.2019

Glij met je vingertoppen over alle delen van je benen heen die je geschoren hebt. De mesjes zullen zo ook sneller slijten.

Zoek meer berichten van jet. Het kan wel, ik doe het weleens droog als ik weinig tijd heb wel ff oppassen. Scheren zonder schuim Scheerschuim is uitgevonden om te voorkomen dat het mes de haren uit het gezicht trekt en zo de nodige wondjes achterlaat. Hebben jullie ook van die kleine blonde haartjes boven je schaamhaar? Lotion om je benen zacht en glad te maken na het scheren.

Spoel je been af. Doe dit van tevoren zodat je mogelijke huidirritatie kunt voorkomen. Als je beenhaar redelijk donker was en je benen nu erg wit zijn, zodat je huid op dat moment niet onder de hoe scheer je je benen zonder scheerschuim zit dat kan als je het voor het eerst doet, dat verzorgd meteen je huid ook en dan heb je minder kans op rode bultjes, hoe scheer je je benen zonder scheerschuim. Als je zaterdag weg gaat en je hebt je nog nooit geschoren dat zou ik nu vast beginnen, aangezien het verschil nu mogelijk erg groot is.

Ik knip het af en scheer ik met de haargroei mee! Het lijkt me alleen beter als je scheerschuim gebruikt, herijking en toekomst Provincie Noord-Holland 101 Elswout 117 (10 Groene As Osdorp 115 (8 Eendekooi Vijfhuizen 112 Woestduin 114 (7 Graslanden Ringvaart (Bennebroek Heemstede 122 (1 Bovenlanden 122 (1 Bovenlanden Datum: Km.

Scheren zonder schuim

Om verwondingen en irritatie te voorkomen kan je het beste met de groeirichting mee scheren. Je hoeft echt niet veel druk uit te oefenen wanneer je je scheert--laat je scheerapparaat zachtjes over je benen glijden.

Als je je doucht, ga dan op de rand van het bad zitten. Wanneer men met een scheermes scheert, wordt aanbevolen de haartjes eerst nat te maken met een warm water, een nat washandje, of onder de douche.

Lindatje Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lindatje. Om deze methode goed te laten werken moet je genoeg haar op je benen hebben waar de wax zich aan vast kan hechten.

Het is tevens gevaarlijk om een scheermes zo dicht bij je ogen te gebruiken.

  • Scheerschuim is uitgevonden om te voorkomen dat het mes de haren uit het gezicht trekt en zo de nodige wondjes achterlaat.
  • Ik wil het wel doen want vind het er nu een beetje viezig uitzien. Maak het haar zachter.

Het is nu Zoek meer berichten van Persoontje. Dit is ook een goede manier om geld te besparen. Je huid is daar namelijk dunner. Veel mensen vergeten het aanbrengen van een lotion na het scheren, dit is echter zeer aan te raden om irritaties tegen te gaan.

Voordelen scheren zonder scheerschuim

Schuim je benen in Gebruik scheerschuim dat voor een mooie dikke laag met schuim zorgt die je makkelijk kan zien. Ben bang dat mijn vagina kapot gaat. Zorg er tijdens het scheren voor dat je je scheermes vaak afspoelt om zeep en haren te verwijderen. Er zijn net zoveel redenen om je benen te scheren als manieren om dit te doen.

In plaats van haartjes zit er nu een mega rode plek. Denk na over de redenen waarom je je benen wilt scheren. Ik gebruik altijd gewoon schuim van dove ! Zoek meer berichten van DvoorA. Zoek meer berichten van luchtballon.

Hoe scheren met een scheermes

Zorg dat je genoeg scheerschuim of scheergel gebruikt. Gebruik na het waxen een antiseptische spray of een ander middel met salicylzuur om de huid te ontsmetten, ingegroeide haren te voorkomen en huidirritatie te verzachten. Gebruik een tondeuse voor een snel en makkelijk resultaat. Om te voorkomen dat je schuim opdroogt kan je je benen opdelen linker kuit, rechter kuit etc.

Neem een kijkje naar je benen in natuurlijk licht nu je benen geschoren zijn. Zorg er tijdens het scheren voor dat je je scheermes vaak afspoelt om zeep en haren te verwijderen! Op deze manier doet het hoe scheer je je benen zonder scheerschuim pijn. Vermijd de goedkope merken die alleen maar voor een grote hoop schuim zorgen. Heey Judi, je moet het gewoon proberen gewoon heel zachtjes en op je eigen tempo. Controleer of je geen plekjes vergeten bent en scheer desnoods nogmaals om een gladde huid te krijgen.

Zet de stoel op een oppervlak neer dat je gemakkelijk kunt schoonmaken--waxen kan nogal wat troep geven!

Als je al een tijdje scheert, is een scheermesje met ingebouwde scheerstrips een goede manier om je oksels en benen te scheren zonder scheergel te hoeven gebruiken.

Verder kan het ook wel met water.. Dit vereenvoudigt het scheren doordat het mesje beter over de natte huid glijdt en zorgt voor een gladder eindresultaat. Of moet je dan een aantal dagen wachten?

Klein stukje zonder water, nog geen bultjes. Trek de huid strak terwijl je het mes over de haartjes trekt. Lorelei Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Lorelei!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws