Goede goedkope laptop voor school

Geplaatst op: 25.01.2019

Wil je de test bekijken? Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie.

Maar minstens zo belangrijk: Terug naar de krant Lijst. Bekijk hier de gedetailleerde testresultaten van de Chromebooks. Columnisten Tommy Wieringa Youp Japke-d. Bart Combée Directeur Consumentenbond. Nieuwsgierig naar de verschillen tussen laptops op deze en nog veel meer punten?

Voor een dubbeltje zit je niet helemaal op de eerste rang bij deze ultralichte EeeBook. Goede wifi waar je ook bent Het kan heel vervelend zijn als je wifiverbinding plotseling wegvalt. Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid.

Professionele laboratoriumtest Onze onderzoekers testen elke laptop uitgebreid. Er zijn twee goede redenen om nu rond te neuzen voor een nieuwe notebook, goede goedkope laptop voor school.

Asus maakt voor een prikkie een glimmende aluminium Chromegadget met een 10,1 inch scherm.

De Chromebooks

Je bent niet akkoord gegaan met ons cookiebeleid. Deze laptops met besturingssysteem Google Chrome OS werken alleen in de cloud en zijn nóg goedkoper. Vergeleken met de rest van de Window-notebooks is dit daarom de traagste in de test. Voor deze computertest vroegen we fabrikanten om hun goedkoopste modellen te leveren. Nieuwsgierig naar de verschillen tussen laptops op deze en nog veel meer punten?

Het is ook de zwaarste laptop ruim twee kilo. De beste laptop voor jou, door ons getest Welke laptop is snel, handig in gebruik, heeft degelijke hardware en software en een accu die lang meegaat?

  • Lees meer over hoe wij laptops testen. Daarom testen wij hoe goed elke laptop draadloos kan verbinden.
  • Met een 15 inch beeldscherm hoort deze Lenovo bij de grootste in deze test. Op basis hiervan schatten we de accuduur in.

Handig systeem voor scholen: Bijna al het werk doe je toch in de Google-cloud. Er zijn zelfs laptops die je voor euro achterop je fiets bindt. Voor deze computertest vroegen we fabrikanten om hun goedkoopste modellen te leveren. Dankzij hen kunnen wij misstanden aan de kaak stellen, goede goedkope laptop voor school, druk uitoefenen op bedrijven en producten en diensten testen in het belang van de consument.

Een laptop is handig omdat je hem overal mee naartoe kunt nemen.

De Windows notebooks

Het 14 inch beeldscherm blinkt niet uit geen full hd en de netwerkkaart is beperkt tot Mbit. Goede wifi waar je ook bent Het kan heel vervelend zijn als je wifiverbinding plotseling wegvalt. Het IPS-scherm is een van de beste in deze test. Lees ook deze artikelen.

Deze Lenovo uit de Thinkpad-lijn is met 4 GB werkgeheugen ruimer voorzien dan de concurrentie. Dit artikel is getikt op een Chrome-laptop, via Office en OneDrive? Het is ook de zwaarste laptop ruim twee kilo. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. We krijgen hiervoor geen geld van bedrijven of de overheid. Dat gebeurt in een professioneel testlab, goede goedkope laptop voor school.

Drie highlights uit de test

Om een goed oordeel te kunnen geven, testen wij 2 keer de accuduur: Kun je voor euro — of minder — een bruikbare laptop kopen? Dit is een laptop die je rustig kunt kopen als je er niet te veel mee rond zult zeulen.

Accu gaat lang mee, of niet Een laptop is handig omdat je hem overal mee naartoe kunt nemen. Daarom hebben we de steun van leden hard nodig. Niks zo irritant als een laptop die traag start of niet vooruit te branden is, goede goedkope laptop voor school. Er is n nadeel:. Steun ons werk en word ook lid. Door de dalende pc-verkoop komen fabrikanten en toeleveranciers moeilijk van hun voorraden af. Of de verbinding wordt zo traag dat je een film niet meer kunt afkijken.

Dat is hij dan jean claude van damme films.

Waar ga jij je laptop vooral voor gebruiken?

Dan doen ze niet zo graag — liever laten ze de topmodellen zien. Bijna alles wat je op een Chromebook doet, gebeurt in werkelijkheid in de cloud: Sla een willekeurige folder open en je ziet Windows-systemen van amper euro.

Sommige consumenten zullen zich laten verleiden door het ruime opslaggeheugen van deze HP, maar de GB harddisk beperkt de snelheid van de laptop er zijn ook varianten met SSD. Dat is hij dan ook. Columnisten Tommy Wieringa Youp Japke-d!

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:3

Nieuw nieuws