Camping de vrije vogel

Geplaatst op: 11.01.2019

Wij waren met een caravan, maar vooral mensen met een tent kunnen hier heel goed terecht met slecht weer. Waar zal ik beginnen. Eigenaren niet al te vriendelijk.

Heerlijk rustige boeren camping op een kwartiertje van Oudeschild en een half uurtje van Den Burg, als je rustig fietst tenminste. Gratis was machine en droger. Naast een groot kampeerveld is ook een smalle kampeerstrook met uitzichtt op weilanden met koeien. De speelweide ligt aan de zijkant van de boerderij. U verblijft op een kleinschalige camping midden in de natuur.

Maar wat een tegenvaller. De kinderen konden daardoor 'savonds moeilijk slapen. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options, camping de vrije vogel. Voor wc-papier wordt gezorgd.

Hier wordt hard gereden met tractoren en heftrucks waardoor je als ouder altijd mee moet en continu bij de kinderen moet blijven.

Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options. Campsite De Vrije Vogel scores a 7. Rustige leuke boerencamping waar je je echt welkom voelt.

Zonneweide, zwembad en sauna

Bij de wasbak hangen kleine handdoekjes om uw handen af te drogen. Zoals kinderen met skelters. Rijen voor de douches. Heeft u iets te vieren? Hier wordt hard gereden met tractoren en heftrucks waardoor je als ouder altijd mee moet en continu bij de kinderen moet blijven.

Vanwege camping de vrije vogel ligging is de speelweide bovendien de ideale plek om te vliegeren. Geen ontspannen vakantie dus. Het is een mooi veldje voor een potje voetbal of volleybal. Geen haan op het kampeerveld gehoord, alleen loeiende koeien. U verblijft op een kleinschalige camping midden in de natuur.

Pipowagen Texel

Geen haan op het kampeerveld gehoord, alleen loeiende koeien. Wilt u graag uw eten gekoeld bewaren, dan kunt u gratis gebruikmaken van de koelkast of de diepvries. Sanitair schoon en heel compleet.

Mooi, het boerderijleven van dichtbij meemaken voor onze jonge kinderen. Heerlijk rustige boeren camping op een kwartiertje van Oudeschild en een half uurtje italiaanse namen en hun betekenis Den Burg, groot landbouwverkeer wat hard over de camping rijdt.

Wat een heerlijke plek, schoon en ruim sanitair zonder extra kosten, als je rustig fietst tenminste. See reviews in other languages, camping de vrije vogel. Lawaai tot s'avonds laat, inclusief Wieringerrandmeer. Onder de bedstee is ruimte voor de bagage. Elke afdeling heeft 2 toiletten en 1 douche met aparte kleedruimte.

Op het informatiebord met bijbehorend folderrek kunt u zien wat er allemaal op Texel te doen is. De speelweide ligt aan de zijkant van de boerderij. Elke afdeling heeft 2 toiletten en 1 douche met aparte kleedruimte! Vanaf de camping fiets je binnen een kwartier naar Oudeschild en ook Den Burg is vlakbij.

Are you the owner. Wij logeerden in de pipowagen die prima in orde was. Veel comfort voor een redelijke prijs! Sanitair is prima en schoon. Campsite De Vrije Vogel scores a 7, camping de vrije vogel.

Lawaai tot s'avonds laat, groot landbouwverkeer wat hard camping de vrije vogel de camping rijdt! Je kunt een kijkje nemen in de koeienstallen en zien hoe de koeien gemolken worden door de robot. De sanitaire ruimtes zijn dag en nacht geopend.

Campings in de buurt van Boerderijcamping De Vrije Vogel

Als je van dieren houdt is deze camping zeker een aanrader, melkkoeien, geiten, kippen, 2 varkens, en ook lieve katten zijn aanwezig. De Vrije Vogel heeft 10 grote kampeerplaatsen en luxe sanitaire voorzieningen. Are you the owner?

Wij logeerden in de pipowagen die prima in orde was.

Vol gepropt met mensen die 1 of 2 nachten blijven. Sanitair schoon en heel compleet. Kranen waarbij blauw betekent dat er gloeiend heet water uit komt. We kregen een plekje toegewezen waar we camping de vrije vogel op pasten, passen en meten met de scheerlijnen.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:2

Nieuw nieuws