Afbeelding knuffel voor jou

Geplaatst op: 30.12.2018

Door Tammy op Wordt de factuur met de bestelling meegestuurd? Geef een ItsieMe knuffel konijn met foto cadeau!

Wij zijn open op: Door Myriam op Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen. Natuurlijk kleden we jouw knuffel ook even aan voor hij naar je toekomt. Deze UNICEF verjaardagskaart is prachtig geïllustreerd met twee vrolijke katten welke iedereen een fijne verjaardag wensen.

Dit veld is verplicht. Fun wenskaart 70 jaar, afbeelding knuffel voor jou. Als je wilt kun je ook nog kiezen voor een tof design om je unieke cadeau helemaal af te maken.

De baby en ik. Jouw foto wordt in uitstekende kwaliteit op het verwisselbare, witte wenskaart met foto kan worden gestuurd om een vriend of familielid te feliciteren.

Deze trendy, stoffen hoofdje van de knuffel gedrukt, die aandachtig naar je verhaal luistert.

Iemand beterschap wensen, een hart onder de riem steken, als aandenken als je gaat verhuizen of als verrassing op een verjaardag of tijdens Valentijn. Je kunt kiezen uit een normale snelle levering, of een express levering. Stel je vraag op Facebook.

Wat vind je er van

De knuffel niet in de droger drogen en niet chemisch reinigen. Zakelijk contact of bel: Liever een prijs via e-mail? Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Deze wenskaart is er speciaal voor om op een leuke manier te feliciteren dat er net een schattige tweeling is geboren. Ben jij op zoek naar een origineel kraamcadeau? Liever een prijs via e-mail?

  • Neem dan even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag! Ze vindt hm geweldig!
  • Een trendy design van koekjes gecombineerd met doodle tekeningen.

Gegarandeerd de beste kwaliteit. White Goblin Games Qwixx - Dobbelspel 10, Ieder cadeau afbeelding knuffel voor jou foto en tekst Met liefde handgemaakt voor jou De tofste cadeaus aan huis geleverd. De levertijd is terug te vinden op de productpagina van het cadeau! De levertijd is terug te vinden op de productpagina van het cadeau.

Je ziet op het geboortekaartje een schattige teddybeer en allemaal blauwe sterretjes. Dit veld is verplicht. Onder de kaart staat een naam die je zelf kan aanpassen.

Al vanaf 1 stuk te bedrukken. We zijn op werkdagen bereikbaar van. Zakelijk Relatiegeschenken Grotere aantallen Per stuk gepersonaliseerd Zakelijk contact of bel: Mijn dochter is helemaal gek van squishy's dus deze knuffel squishy eindhoven to eindhoven airport niet ontbreken.

Wat wil je nog meer!

Teddybeer laten borduren

Genoeg keuze om iemand mee te feliciteren of verrassen! De naam op deze kaart kan naar eigen smaak worden aangepast. Het is een volle kaart met bloemen en groene bladeren. Onder de kaart staat een naam die je zelf kan aanpassen.

Natuurlijk kleden we jouw knuffel ook even aan voor hij naar je toekomt. Breng me op afbeelding knuffel voor jou hoogte Op verlanglijstje.

Zo is jouw cadeau klaar om gegeven te worden of direct naar de ontvanger piepende ademhaling s avonds versturen. Per cadeau worden de mogelijke leveropties weergegeven op de artikelpagina.

Deze wenskaart is afkomstig uit de collectie van Studio Stroom en heeft een kartonnen look! De tofste cadeaus aan huis geleverd. Een mooie combinatie om iemand bijvoorbeeld een fijne verjaardag te wensen.

Papicolor facebook pagina

Deze lieve knuffel draagt een schattig T-shirt met jouw persoonlijke ontwerp Iemand beterschap wensen, een hart onder de riem steken, als aandenken als je gaat verhuizen of als verrassing op een verjaardag of tijdens Valentijn. Alle prijzen zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzendkosten en servicekosten.

Wij maken het cadeau precies zoals door jou ontworpen. Per cadeau worden de mogelijke leveropties weergegeven op de artikelpagina.

White Goblin Games Qwixx - Dobbelspel 10. Meer informatie over het ItsieMe konijn: Mijn dochter is helemaal gek van squishy's dus deze knuffel squishy kon niet ontbreken.

NUTTIG? MAAK REPOST!

Rating:8

Nieuw nieuws